Bases Concurs dibuix GOVI 2015.pdf

Post on 17-Sep-2015

80 views 3 download

Transcript of Bases Concurs dibuix GOVI 2015.pdf

  • BASESPERALACINQUENAEDICIDELCONCURSESCOLARDEDIBUIXANY2015TEMA:VILASSARDEMARVILASOLIDRIA1.PARTICIPANTSEspodranpresentartotselsalumnesdeprimriaresidentsaVilassardeMaropertanyentsalscentresescolarsdeVilassardeMar.Alumnesde1ra6deprimria.2.TCNICATotalmentlliure.Espotemprarqualsevoltipusdetcnica(aquarelles,llapis,ceres,temperes,etc.)sempreques'adaptinalformatdecartolinaopaperDINA4.3.TEMAEltemaser"VILASSARDEMARVILASOLIDRIA"4.PRESENTACIAlreversdeldibuix,s'indicarelnomdel'autor,elttol,unnmerodetelfondecontacte,poblacii/oelcurs icollegiaqupertany.Elsdibuixosespoden lliurarenelsrespectiuscentreseducatiusdelpoble,aCanBisa(C/Montserrat,n8),dedillunsadivendresde9a14hialaBibliotecaMunicipalErnestLluch,dedillunsadivendresde16a21h.Elterminidelliuramentserdel8al12dejuny.

    5.JURATEl juratestar compostpelPresident iunaltremembredelgOvi,unapersona relacionadaambelmnartsticirepresentantsdel'AjuntamentdeVilassardeMar.LadecisideljuratesfarpblicaatravsdelsmitjansdecomunicacidelAjuntamentdeVilassardeMarialapginawebdelgOvi:www.goviweb.netitambdeformapersonalalsguanyadors.

    6.PREMISEs lliuraran tres premis per cada cicle de Primria: Inicial, Mitj i Superior.ElspremiseslliuraranenlactequeescelebraralaSaladActesdelaBibliotecaMunicipalErnestLluch,eldijous18deJunyapartirdeles18,30h,alqualestaranconvidatstotselsparticipantsenelconcurs.

    7.ELSDIBUIXOSEls dibuixos premiats quedaran en propietat del gOvi, reservantse el dret de publicaci, i sempreesmentantalautor/a.

    8.EXPOSICIEls dibuixos premiats, aix com el de la resta de participants sexposaran publicament a la BibliotecaMunicipalErnestLluch,del15al30deJuny.

    9.DEVOLUCIONSElsdibuixosnopremiatsespodranrecolliralaseusocialdelgOvi,C/SantSebasti,n29baix,desprsdelperodedexposicipblica.Elmaterialnoreclamat,quedarapropietatdelgOvi.

    10.RESOLUCIFINALEl jurat resoldr qualsevol incidncia que pugui produirse. Aquesta ser irrevocable.L'entitatorganitzadoranoes fa responsabledequalsevolprdua fortutaquepuguiproduirse.El fetdeparticiparenaquestconcursimplical'acceptacid'aquestesbases.

    Organitza:

    Collabora: