Big ben claudia g i paula m

Post on 06-Aug-2015

68 views 6 download

Transcript of Big ben claudia g i paula m

PRESENTACIÓ

Hola, som la Clàudia i la Paula i us ensenyarem unes fotos i us explicarem una mica sobre el

Big Ben.

1- Presentació1- Presentació

2- Índex.2- Índex.

3- Quan es va crear el Big Ben.3- Quan es va crear el Big Ben.

4- Imatges i videos del Big Ben.4- Imatges i videos del Big Ben.

5- Video de Youtube5- Video de Youtube

6- Per què es diu Big Ben6- Per què es diu Big Ben

7- Constructors7- Constructors

El Big Ben es va El Big Ben es va crear a 1858. crear a 1858. Està situat en Està situat en Londres Londres (London), es (London), es coneix també coneix també com la Gran com la Gran campana de campana de Westminster. Westminster.

https://www.youtube.com/watch?v=8rRsJTve8gY

El nom "Big Ben" és universalment usat per referir-se a la El nom "Big Ben" és universalment usat per referir-se a la torre en general. No obstant això, oficialment es refereix torre en general. No obstant això, oficialment es refereix específicament a la campana principal dins de la torre. específicament a la campana principal dins de la torre. Aquesta campana s'encarrega de tocar les hores. Té un pes Aquesta campana s'encarrega de tocar les hores. Té un pes aproximat de 13 tones. Encara que no està oberta al públic, aproximat de 13 tones. Encara que no està oberta al públic, els residents al Regne Unit poden visitar la torre a través els residents al Regne Unit poden visitar la torre a través dels seus representants parlamentaris (Members of dels seus representants parlamentaris (Members of Parliament). Aquest rellotge és un dels símbols Parliament). Aquest rellotge és un dels símbols representatius de Londres.representatius de Londres.

CONSTRUCTORS

Augustus Welby Northmore Pugin (1 de març de 1812 - 14 de setembre de 1852 ) va ser un arquitecte anglès, dissenyador, i teòric del disseny, especialment conegut pels seus treballs en l'estil neogòtic, especialment esglésies i el Palau de Westminster.

Charles Barry: de 1795 - 12 maig 1860) va ser un arquitecte anglès, conegut per la seva participació en la reconstrucció del Palau de Westminster (més conegut com les Cambres del Parlament) en la seva ciutat natal Londres durant la primera meitat del segle XIX, però també responsable per nombrosos altres edificis i jardins. crear el big ben però o tenim informació sobre ell.

DISTÀNCIA DES DE SANT BOI AL BIG BEN

Des de Sant Boi fins el Big Ben hi ha 1.512 km.