Capacitació i qualificació de joves en àmbits on hi ha una ... … · El programa de Garantia...

Post on 26-Jul-2020

0 views 0 download

Transcript of Capacitació i qualificació de joves en àmbits on hi ha una ... … · El programa de Garantia...

Capacitació i qualificació de joves en àmbits on hi ha una gran necessitat

d'incorporar a professionals.

Financiat per:

1. Estar apuntats en Garantia Juvenil, si no hi estàs inscrit pots fer-ho en: http://www.empleo.gob.es/es/garantiaju- veni-l/accesoJovenes.html 2. Tindre nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió Europea. 3. Estar empadronat en qualsevol localitat de la província d'Alacant. 4. Tindre més de 18 anys i menys de 30 anys en el moment en què es realitza la sol·licitud. 5. No haver treballat ni format part de cap programa educatiu en el dia natural anterior a la data de presentació de la sol·li-citud.

Tots els participants del programa rebran una

Els requisits per a ser beneficiari/ària del programa són:

El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa del Fons Social Europeu que es crea amb la intenció de facilitar la inserció laboral dels joves i millorar la seua situació en el mercat. Els objectius d’aquest programa són:1. Millorar l'ocupabilitat dels joves.2. Augmentar la qualitat i l'estabilitat de l'ocupació.3. Promoure la igualtat d'oportunitats en l'accés al mercat laboral.4. Fomentar l'esperit emprenedor.

El programa, liderat per Diputació d'Alacant, té com a objec-tiu la capacitació i qualificació de persones joves entre 18 i 30 anys, en àmbits on hi ha una gran necessitat d'incorporar professionals.

Els itineraris de formació que s'hi oferixen són:

Community Manager: Formació especialitzada en l’ús de màrqueting en línia des de les xarxes socials. Posicionament i venda de producte online, promocions de productes des dels mitjans 2.0. Gestió de xarxes socials orientat a empreses i negocis.

IoT y Big Data: Formació especialitzada en creació de propostes de valor digitals a través del disseny web, anàlisi del Big Data i gene-ració de models de negoci digitals. PRÒXIMAMENT.

Atenció Sociosanitària per a la DependènciaFormació especialitzada en atenció a persones en situació de dependència en centres i en entorns comunitaris.

PROGRAMA “JOVENTUT ACTIVA” A LA PROVÌNCIA D’ALACANT

DURACIÓDEL PROGAMA:

Formació específica: DE MAIG A SETEMBREPráctiques laborals en empreses: DE SETEMBRE A NOVEMBRE

Els llocs on s'impartiran les formacions seran:

MARINA ALTA: Xàbia i Calp:Community ManagerBenissa i Dénia:Atenció Sociosanitària VEGA BAJA:Guardamar i Redován:Community Manager, Rojales i Benejúzar:Atenció Sociosanitària

El temini d’inscripció ja està obert i es tanca el 4 de maig.

Per a inscriure’t, has d’accedir al web: www.diputacionalicante.es, on trobaràs les instruccions i la fitxa d'ins-cripció.

6 mesos