Il lumi nat

Post on 26-Jul-2015

215 views 3 download

Transcript of Il lumi nat

il lumi nat

Alba Vilamala i PlanaCol·labora: Anna Dot i Verdaguer

il lumi natel llumí nat, il·luminat

no només és un fàcil joc de paraules. Es tracte de molt més; d’un projecte amb infinites pos-sibilitats intel·lectuals i interpretatives i, sobretot, personals.

Si el ser és res i el res és tot i tot és res, res és el que creus, al final res és el que creus. Creu en el que veus.

p r o c é s 1

La seva característica principal fa que sigui una obra creada i construïda per mi, mentre que de-construïda per ella mateixa.

Si per donar puresa haig de cre-mar, gràcies pel teu llumí, huma-nitat.

il lumi nat

il lumi nat

p r o c é s 2

Les persones no som misèria al costat de la naturalesa. Els quatre elements sempre ens venceran.Aquí, és el foc, considerat im-prescindible pel desenvolupa-ment de la civilització des de l’antiguitat.El qual s’identifica amb les qua-litats de poder, seguretat i pas-sió.

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

il lumi nat

El projecte Il lumi nat és més que una simple experiència personal i artística, es tracta d’una experimentació amb el ma-terial i l’entorn a la vegada que una pe-tita performance d’actualitat, efímera.Ens trobem dabant una acció artística on, com el nom indica, el què importa d’aques-ta no és el resultat, sinó el procés, i en aquest cas més explícitament el procés de destrucció, la crema és l’obra; el re-sultat de la crema és tan sols una mos-tra tangible del què ha passat en relació aquest espai-matèric.El que dóna importància a aquest procés, a part d’ell mateix, és la reflexió a la que cadascú arriba a partir de l’experi-mentació d’aquest. Pretén, com qualssevol artefacte, buscar una satisfacció a ni-vell estètic, però sobretot a nivel intel-lectual.Així doncs, és, una vegada més, a les vos-tres mans, interpretar aquest artefacte.