Inscriu-te al cens electoral - Casa Amèrica Catalunya · 2018. 11. 22. · DEL CENS ELECTORAL AMB...

Post on 20-Jan-2021

11 views 0 download

Transcript of Inscriu-te al cens electoral - Casa Amèrica Catalunya · 2018. 11. 22. · DEL CENS ELECTORAL AMB...

LA MEVA CIUTAT, EL MEU VOTwww.barcelona.cat/censat

Inscriu-te al cens electoral

I A LA MEVA CIUTAT, VULL

DECIDIR

SÓC VEÏNADE BARCELONA

VAIG A TREBALLAR EN BICING

SÓCPERUANA

M’AGRADA ANAR A LA

FILMOTECA

Si vols exercir el teu dret a vot a les eleccions municipals de l’Ajuntament de Barcelona del 26 de maig de 2019, cal que t’inscriguis al cens electoral

Co-funded by the RightsEquality and Citizenship. Programme of the European Union (2014-2020)

The content of this publication represents the views of the author only and is his/her sole responsibility. The European Commission does not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.

SI HAS REBUT LA CARTA DE L’OFICINA DEL CENS ELECTORAL AMB L’IMPRÈS DE SOL·LICITUD:- Complimenta’l i envia’l per correu postal sense necessitat de franqueig.- Sol·licita la inscripció de forma telemàtica, accedint a https://sede.ine.gob.es amb certificat digital, o bé amb el Número d’Identitat d’Estranger i la Clau de Tramitació Telemàtica inclosa a l’imprès.

SI NO HAS REBUT LA CARTA DE L’OCE: - Sol·licita la inscripció de forma telemàtica, accedint a https://sede.ine.gob.es amb certificat digital.- Demana hora per fer la inscripció a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana, trucant al 010. Necessitaràs un certificat de residència legal continuada de més de 5 anys expedit per una Comissaria de Policia (3 anys per als ciutadans de Noruega) i la targeta d’identitat d’estranger (menys per als ciutadans de Noruega i Islàndia, que també poden presentar un document d’identitat o passaport).

REQUISITS PER CENSAR-SE:

COM ET POTS INSCRIURE?

Pots inscriure-t’hi de l’ 1 de desembre de 2018 al 15 de gener de 2019

- Tenir la ciutadania d’un dels següents països amb acords de reciprocitat per a les eleccions municipals: Bolívia, Cap Verd, Xile, Colòmbia, Corea, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú i Trinitat i Tobago.

- Tenir almenys 18 anys el dia de les eleccions.- Estar empadronat/da a la ciutat de Barcelona.- Haver residit durant 5 o més anys a Espanya de manera continuada i legal el dia de la sol·licitud. (3 anys o més el dia de la votació, per als nacionals de Noruega).

- Tenir la targeta d’identitat d’estranger en vigor (Menys per als ciutadans de Noruega i Islàndia, que també poden presentar un document d’identitat o passaport en vigor).