La trama dels robots

Post on 20-Mar-2016

225 views 0 download

description

conte creatiu

Transcript of La trama dels robots

La trama dels robots

Meteorits, Castellana escola de Barcelona4t, escola Jacint Verdaguer de Castelldefels6èB, escola La Palmera de Barcelona

- Has portat allò que et vaig demanar? - va dir el George, el governador dels EEUU

- Si, però te'n recordes del tracte que vam fer? -va contestar en Cèsar, metge d'un gran hospital de Miami - Ara una part i, si funciona, l'altra.

Una de les infermeres, Paula, passava casualment i va escoltar la conversa. Llavors va anar a avisar al seu oncle, el capità d'un creuer.

Al cap d'uns dies, la gent va començar a morir. Al port, el creuer del capità John Crono es disposava a salpar amb la gent que no estava infectada, entre ells, el metge i el governador, que s'havien infiltrat

El vaixell es fa a la mar. La Paula va anar a parlar amb el seu oncle. Li va dir que els havia vist i que havia escoltat una conversa molt estranya. L’oncle tampoc sabia què estaven tramant. Li proposa d’anar a buscar-los per tot el vaixell, fins i tot a les bodegues, als racons més inhòspits!!!

- Ostres!!! Aquell d’allà a la proa, és en George!

-A on? - li contesta el seu oncle - Paula, t’equivoques del tot. Jo conec molt bé al governador, i aquell que tu assenyales, no ho és!!!

- Oncle, m' estàs espantant! - Paula, el governador és un senyor molt amable i gran i aquell d'allà sembla molt més jove i s'està barallant amb tothom! Per comprovar si era l’autèntic governador es van posar mans a l’obra, van registrar totes les habitacions del vaixell amb la clau mestra que tenia el capità i quan van arribar a l'habitació del governador van descobrir horroritzats tot de robots amb aspecte de persones, dobles de totes les persones del vaixell!!!.

Havien descobert la trama: en Cèsar i el governador robot volien dominar el món convertint a tots en “terminators” per tal de guanyar les eleccions. El governador estava segrestat, els robots tenien l'antídot, unes erugues encomanaven el virus a la gent del vaixell, els robots contenien dins del seu cos les erugues i les plantes verinoses de les que s’alimenten. Per infectar la gent del vaixell només havien de deixar anar les erugues. Dins l’habitació del governador-robot que acabaven de registrar havien trobat unes càmeres de seguretat al sostre. Van mirar el que havien gravat i van descobrir on era l’antídot, en una caixa forta amagada darrera un quadre.

La Paula i l’oncle van anar a buscar l’antídot, per curar a les persones i poder després alliberar al governador que després de molt buscar, el van trobar, era a la bodega. Quan van tenir la gent curada, van enfonsar el vaixell amb els robots a dins. La gent es van salvar en bots salvavides.