Les bruixes 5e

Post on 01-Jul-2015

174 views 1 download

Transcript of Les bruixes 5e

LES BRUIXES

Bona tarda a tothom. Aquest power point explica la feina que hem fet aquest any al projecte ''Impuls a la lectura'' els nens i nenes de cicle superior.

IMPULS A LA LECTURAAquest any, els nens de cicle superior, hem continuat amb la lectura de les obres de Roald Dalh, que havíem iniciat al cicle mitjà on vam llegir a tercer : «El fantàstic senyor Guillot» i a quart:«Charlie i la fàbrica de xocolata».Ara ens ha tocat treballar «Les bruixes». Hem treballat el llibre, hem vist la pel·lícula i hem fet fitxes: comics, hem dissenyat un hotel, hem pensat i fet una pócima,En definitiva, un munt de coses relacionades amb el món de les bruixes.

EXPLICACIÓ DEL LLIBRE

El llibre explica que les bruixes de tot el món, volen eliminar tots els nens i nenes. Però un nen d'Anglaterra i la seva àvia, molt especial, intentaran evitar que això no passi, encara que els hi costi algun que altre sacrifici.

CARACTERISTIQUES DE LES BRUIXES

● Tenen la saliva blava.● Estan calves.● No tenen dits del peu.● Tenen urpes.● I la reina de les bruixes porta màscara

perquè és esgarrifós veure-la.

PERSONATGES PRINCIPALS

● Les bruixes

● Bruno Jenkins: amic d'en Luke

● Luke: el nen valent

● L'àvia

● Director de l'hotel

● Reina de les bruixes

● L'ajudant de la reina de les bruixes

LES PÓCIMES D'ALLÀ FORA

Ara us explicarem què fan aquestes pócimes allà fora. Un dia a la setmana a la tarda llegim un capítol del llibre, i després fem fitxes.

Una fitxa tractava de fer una pócima com si fóssim bruixes o bruixots. La vam haver de dissenyar, preparar i explicar: composició i efectes. Ara volem que les gaudiu perquè ens han quedat molt bé.

Esperem que us agradin.

EXPLICACIÓ DE LA PELICUL·LA

Alhora que llegiem el llibre, veiem la pel·lícula. Ho feiem, a poc a poc, comforme anàvem llegint capítols.

Qui és Roald Dahl per nosaltres?

● Roald Dahl per nosaltres és un escriptor, que portem treballant molts anys i amb tots els seus llibres hem rigut molt.

VALORACIÓ DEL TREBALL

● Aquest treball per nosaltres ha estat molt divertit i interessant ja que hem après molt sobre el món de les bruixes de Roald Dahl. Hem rigut molt i ha millorat el nostre nivell de lectura.

fd