Manual Dinstruccions Per Enganxar Imatges A Un Text

Post on 12-Jul-2015

639 views 2 download

Transcript of Manual Dinstruccions Per Enganxar Imatges A Un Text

MANUAL D’INSTRUCCIONS PER MANUAL D’INSTRUCCIONS PER INSERTAR UNA IMATGE EN UN TEXT DE INSERTAR UNA IMATGE EN UN TEXT DE

WORDWORD

1.Una imatge o foto que t’agradi i que tinguis al teu ordinador

2.Una imatge o foto que trobis a Internet.

Una imatge o foto que t’agradi i Una imatge o foto que t’agradi i que tinguis al teu ordinador.que tinguis al teu ordinador.

1.Quan tinguis el text escrit ves a “INSERTAR”, clica l’opció “Imatge” i després, “ Imatge d’arxiu.”:

2. Navega pel teu ordinador fins que trobis la imatge que vols insertar.

La selecciones i després cliques “insertar”

3. Segurament la imatge tindrà una mida massa gran i es col.locarà en qualsevol part del text. La primera cosa que has de fer es reduir la seva mida fins que quedi a l’adequada. Això es fa seleccionant el quadre de la imatge i clicant sobre un angle cap a l’interior de forma que es disminueixi el tamany.

4. Per poder col.locar la imatge on vulguis , selecciona-la un cop posada (malament) sobre del text i amb la imatge seleccionada, ves a l’opció “FORMAT” i d’allà a “imatge”

5. Després, s’obrirà una finestra amb opcions, seleccionar “Disseny” i després, “Estret”

6. I veuràs com per art de màgia, la teva imatge es col.loca al text i encaixa perfectament, fins i tot la pots moure per posar-la en el tros que et sembli més adient!!!

Una imatge que trobis a Internet

(Has de tenir en compte que les imatges procedents de l’Internet solen ser més petites,amb menys resolució i que moltes porten engantxat un hipervincle que fa la punyeta a l’hora de manipular-les. Segueix atentament les següents instruccions i no et deixis ni un pas)

1. Un cop tinguis el text escrit (imagina, per exemple, que és una excursió a Sant Martí del Canigó), navegues per internet buscant la imatge adient, pots fer-ho navegant per “Google imatge”, busques la paraula “Sant Martí del Canigó”

2. Posa’t sobre la imatge que vols, selecciona-la i prem el botó dret del ratolí, s’obrirà un menu. Cal clicar “copia”

3. Ves a l’arxiu de Word amb el text que volies il.lustrar , posa’t sobre del text i clica l’icona “enganxar” . La imatge es posarà (malament) en un lloc del text, segurament no en el lloc que tu voldries.

4. Abans de colocar-la al lloc adient, cal, però, fer una operació MOLT IMPORTANT que és súper necessària amb gairebé totes les imatges que venen d’Internet i que no fer-la causa molts problemes. Cal eliminar l’hipervincle que aquestes imatges porten engantxat. Per fer-ho, selecciona la imatge i clica el menú dret del ratolí. Després, clica sobre la opció “Eliminar hipervincle”

L’última cosa que et queda per fer ara es col.locar bé la imatge tal com s’explica en els apartats 5 i 6

de l’ opció anterior.

ESPERO QUE ET SERVEIXI MOLT!!!!!!

Matilde