Mercat del Ram 2011

Post on 09-Feb-2017

312 views 0 download

Transcript of Mercat del Ram 2011

La tradició firal de la ciutat de Vic té un orígen inmemorial. El Mercat del Ram, llotja centenària d'intercanvi i de contractació de bestiar que cada diumenge de Rams ha reunit als pagesos de la comarca, s'ha convertit en l'epicentre d'una de les ciutats pioneres en l'organització de fires i mercats de tot el país

PARADA

EMBOTITS

EL PA

MAGDALENES

ANXOVES

SOBRASSADA

Antiga olla de coure o aram peça catalana per coure-hiEls llardons

Un bolet de soca és el nom comú que es dóna a aquells bolets que creixen sobre la fusta viva o morta d'un arbre o arbust.

FORMATGE DE LLET

CABRA VACA

EN JOSEP CRIBALLÉS va néixer a Vinyoles. De llegir poesia i d’estimar-la a escriure les pròpies vibracions

CALÇOTS DE LA PLANA DE VIC

FRUITS SECS

OLIVES

BACALLÀ

Cobles

Ballan sardanes

EL MERCAT

Les palmes i palmons del diumenge de Rams, és costum comprar-lesel dissabte del Mercatdel Ram. Aquest és l’orígen del mercat vigatà.

La gent de Vic que ténen horta a casa seva, els dimarts i dissabtes van a posar a la venda al mercat el que recullen de l’horta.

La gent de la Guixa que és un barri de Vic, amb personalitat de poble, és on vaig viure des dels sis fins als vint-i-tres anys que amb vaig casar, actualment hi viu el meu fill amb la seva dona i el meu net

Una multitut de gent vénen el dia del mercat del ram

Els castellers

La plaça de l’estació

Banda esquerra de la plaça

Edifici el Sucre

El bestiar de la plana

Diumenge de Rams, arriba puntualment una de les manifestacions firals amb més identitat de tot el pais: el Mercat del Ram a Vic , organitzat per l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic juntament amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat. Les Jornades Tècniques Ramaderes, el Concurs de Canals Porcines, el Concurs de Guarà Català -inclòs dins les activitats d’Equinàlia-, i la mostra de bestiar en viu (vaques, porcs,...) són algunes de les propostes programades durant la fira.

Carros antics de cavalls o de mules

Estic guapa

Que dius

Demostració dedoma

HíPICA

Activitats que es fan

Intentant posar la pilota a la cistella de basquet

Exposició de maquinària