Mollet del Vallès...Vine i et maquillarem amb motius que tinguin a veure amb la primavera. També...

Post on 04-Jul-2020

7 views 0 download

Transcript of Mollet del Vallès...Vine i et maquillarem amb motius que tinguin a veure amb la primavera. També...

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 649493.

Mollet del Vallès

Construïm un hort vertical per a Can BorrellVolem ampliar l’hort vertical ecològic de Can Borrell. Vine i ajuda’ns aconstruir-lo amb palets! Hi posarem adob ecològic i hi farem planter.

Talleristes: Geoblau, educació ambiental

Construïm un compostador per a l’hort de Can BorrellConstrueix amb palets un compostador per poder reciclar totes les sobres orgàniques de l’hort del Centre Cívic de Can Borrell.

Talleristes: Geoblau, educació ambiental

Cuina saludable i de temporadaAprèn a cuinar i a menjar sa! Elaboraràs diferents receptes senzilles, saludables i de temporada, que et podràs emportar o degustar al moment.

Talleristes: Mar Álvarez i Montserrat Tapia, cuineres

Fem titelles Si t’agraden els titelles, vine i construeix el teu titella Mollet Mullat fent servir materials reciclats! També hi haurà un punt d’informació de l’11a Mostra Internacional de Titelles.

Talleristes: Galiot Teatre

Manualitats de primaveraVine i et maquillarem amb motius que tinguin a veure amb la primavera. També farem flors amb materials reciclats.

Taller de pintar cares, de 10 a 12 hTaller de flors amb materials reciclats, de 12 a 14 h

Talleristes: Edukb, serveis educatius

Fem moneders amb materials reciclatsPorta un bric de suc, llet, etc. que vulguis reciclar i transforma’l en un moneder.

Organització: Associació de Veïns i Veïnes de Can Borrell

Xutòmetre Si t’agrada l’esport, xuta a la porteria inflable i mesurarem tant l’habilitat com la potència del xut.

Tallerista: Players Sport i Gestió

Fes-te greenster!Descarrega’t l’App gratuïta STEP.green al Google Play o l’Apple Store o bé entra al web http://cat.step.green/mollet. Comparteix la Festa de la Primavera amb les teves opinions, fotos i vídeos… Registra’t, participa-hi i guanya un premi. Si necessites ajuda, acosta’t al punt d’informació STEP i t’ajudarem.

ACTIVITATSHorari: de 10 a 14 h

Horari: a partir de les 12 h

Vine a buscar una planta per guarnir el balcóMollet té molts espais verds, encara que a vegades no ens hi fixem prou. Els balcons, els terrats de la ciutat són també una oportunitat per fer entrar la natura a les nostres llars.

Projecte europeu horitzó 2020: STEPSTEP és un projecte europeu d’investigació i innovació de la Unió Europea Horitzó 2020 sobre el compromís social i polític vers el medi ambient.

*Per poder fer les activitats, els menors de 6 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. En cas de pluja, s’anul·laran les activitats.

11a Mostra Internacional de Titelles (MITMO)

Associació de Comerciants i Serveis Can Borrell-Plana Lledó

PUNTS D’INFORMACIÓ

Horari: de 10 a 14 h

A les 12.30 h, a l’era del parc de Can Borrell

ESPECTACLE DE CLOWN

Clown: Jaume Jové (JAM)

Una taula, dues cadires, un para-sol, un penja-robes, un rellotge i un Mêtre: vine i observa, et convido al meu món!El Mêtre és un espectacle que et traslladarà al món de la imaginació, de la complicitat, del riure, de l’amor, de les emocions, del joc i de la tendresa.

DIUMENGE 2 D’ABRIL DEL 2017DAVANT DEL CENTRE CíVIC DE CAN BORRELL

De 10 a 14 h