OPTIMITZACIO I TRANSPARENCIA

Post on 29-Mar-2016

213 views 1 download

description

OPTIMITZACIO I TRANSPARENCIA

Transcript of OPTIMITZACIO I TRANSPARENCIA

PLA D’ESTALVI: LLOGUER D’EDIFICIS

-Cal centrar tota l’activitat municipal en els edificis i parcel·les públiques de què disposa l’Ajuntament i aprofitar al màxim tots els edificis. -Eliminar els lloguers del carrer Alfàbegues i Frutos Bétera. -Concentrar els serveis municipals bàsics en els mínims espais possibles. -Rebaixar el cost de manteniment (neteja, personal d’apertura, servidors i material informàtic, etc) dels dotze edificis que actualment té l’Ajuntament.

EDIFICIS MUNICIPALS

• CASA NEBOT • AJUNTAMENT • CARRER COLON • AJUNTAMENT VELL • MATADERO • CASA EL PORTON • EL CASTELL • LA PENYA • BAIX PISCINA COB. • ESCOLES VELLES • ESCOLETES NOVES • LES COVES, ...

Tenim molts edificis, el que cal és aprofitar-los

COMPROMÍS APOSTA PER UNA CAMPANYA D’EMPADRONAMENT

Promocionarem l'empadronament dels residents encara no cen-sats al poble, majoritàriament de les urbanitzacions.

QUÈ ENS APORTA MÉS POBLACIÓ CENSADA?

-Conéixer el nombre real d’habitants i així des de l’Ajuntament poder dimensionar adequadament els serveis municipals (depuradores, aigua potable, escoletes, biblioteques, pistes,...)

-Poder exigir a la resta d’administracions (Generalitat,Diputació i Estat) les infraestructures i serveis públics que requerixen els ciutadans (correus, escoles, centres salut, ..)

-Rebre més ingressos de l’Estat i la Generalitat i que depenen de la població censada.

VOTA!!

Baixos llogats per a les oficines de Gestió tributària

Edifici-Residència Casa Nebot: 8 anys acabat = 0 Utilitats

COMPROMÍS ÉS TRANSPARÈNCIA

PLA D’ESTALVI: JARDINERIA

- Apostar per jardins mediterranis de qualitat, per ser autòctons i barats en elseu manteniment tant en mà d’obra com en aigua i productes. - Revisar tots els PAI pendents d’execució per modificar les zones verdes i f er-les sostenibles. - Exigir als agents urbanitzadors la creació de zones verdes amb vegetació mediterrània. - Acordar un Pla Municipal de remodelació gradual de les zones verdes executades, conjuntament amb els veïns afectats, per abaratir les despeses actuals. - Adaptar paulatinament les zones de gespa de les rodones a vegetació mediterrània (Ctra. Sant Antoni, Polígon Industrial Horta Vella i Cooperativa) per l'alt cost de manteniment i les remodelarem amb plantes autòctones i criteris paisagístics de qualitat.

PLA D’ESTALVI: IL·LUMINACIÓ I ENERGIA

- Projecte de remodelació gradual dels edificis municipals per utilitzar energies renovables. - Aplicar il·luminació de baix consum als carrers. - Reduir i·lluminació en edificis públics (casa Nebot) i en aquells carrers del nucli urbà altament il·luminats. - Retallar il·luminació dels carrers sense vivendes en aquelles zones en expansió sempre que no afecte la seguretat de la zona.

AJUNTAMENT I TRANSPARÈNCIA

La moció per la transparència presentada per Compromís fou votada en contra per les forces polítiques que ens han governat sense cap explicació.

QUÈ VOLEM FER DES DE COMPROMÍS: -Butlletí anual per informar a la població de les despeses municipals detallades i de l'estat dels comptes. -Publicar en el web municipal de les despeses generades per les empreses que superen una facturació anual de 1000 €. -Publicar els sous anuals dels regidors desglossats per conceptes retributius. -Tots els concursos públics per la concesió de serveis municipals han de ser oberts a la població i explicats amb tot detall (fem, neteja, jardineria, serveis jurídics, etc.). -Reactivar el Consell de participación ciutadana.

També farem:

Rebaixa sous polítics

Límit actes protocolaris

Milers de metres quadrats de gespa amb un alt cost de manteniment dins la

Urbanització Torre en Conill