Sant jordi al futur

Post on 24-Jul-2015

62 views 0 download

Transcript of Sant jordi al futur

SANT JORDI AL FUTUR

Un poderós científic va inventar una màquina del futur i li proposà a un jove advocat que la provés.Aquest, ja que la situació econòmica era pèssima ho va acceptar per poder-se superar.

El jove, anomenat Jordi, arriba a un món completament diferent al dels nostres dies.

Arriba a l’actual Austràlia i comença a relacionar-se amb aquella gent, però ningú li fa cas, a causa de que el veuen molt antiquat.

Per poder-se guanyar la seva confiança, canvia el seu aspecte i las seva actitud fins que, un bon dia, troba una noia que es torna molt especial per ell.

Tot i que l’amor és molt fort, és impossible perquè la noia és filla del rei i no es pot casar amb qui vol, sinó amb qui tria el seu pare.

Llavors en Jordi molt deprimit, va decidir impressionar al rei com mai ningú ho havia fet.Va estar unes quantes setmanes llargues, trist i cansat de pensar possibles plans.

Fins que...

Un enorme robot, creat per un científic malvat i molt boig comença a atacar tot Austràlia.I en Jordi tenia la solució: portar al científic que havia creat la màquina amb la que havia arribat a aquell temps i que el pogués desconnectar i derrotar-lo.

Va estar dies i dies buscant-lo, quan es va adonar, de que havia mort.

Va buscar tot tipus de solucions fins que la va trobar.Va buscar el robot i en veure el botó d’autodestrucció que tenia aquest a sobre, el va prémer i...

VS

De cop, el robot es va desactivar i el rei, en veure aquell noi tan cavallerós va concedir-li la mà de la seva filla. Però no va acabar tot així, perquè en desconnectar-lo, es va dividir en peces en que estava format i en Jordi va pensar de que amb aquestes, podria crear una enorme i preciosa rosa que dedicaria a la princesa.

Al final, després de tot el que van patir, en Jordi li explicà de quin món venia a la princesa i llavors, van decidir anar-se’n a viure junts a aquell món del segle XXI.