Servidor FTP

Post on 30-Dec-2015

38 views 1 download

description

Descripcion de U-Serv - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of Servidor FTP

Yevgeniy Grydnev

Serv-U

Cambi del missatge de benvinguda

En aquest servidor FTP podem configurar un missatge de benvinguda per tots els usuaris, o per cadascu en concret (ensenyare en seguents dispositives)

Creació d’usuari en dominiEn aquest servidor podem crear diferents tipus d’usuari. Aquest es un usari en domini, i podem crear els diferents privilegis per cada usuari.Grupo administrador: son un grupo de personas que tenen control total sobre el servidor i els usuaris.Administrador dominio: es el que te control total del domini i tots els seus usuaris.Administrador de sistema: el que te control total sobre el sistema i tots els seus usuarisGrup admin solo lectura: son grupos de administradores que pueden solo mirar los usuarios conectados y los datos de servidor sin capacitat de modificacio.Admin de dominio: pueden ver usuarios y datos pero no lo pueden modificarAdmin de sistema: pueden ver los arxivos de sistema y los usuarios conectados al sistema, pero no lo pueden modificar.

Creacio d’usuari 2ª parteEn el usuari tambe podem pusar el tipo de cuentaPodem crear un usuari permanent que es queda en temps il·limitat.Desactivar automaticament: el usuari es desactivara en un cert temps «que indiquem nosaltres»Eliminar automaticament: el usuari s’eliminara en un cert temps «que indiquem nosaltres»Tambe podem escullir diferents tipus de clients de web, depenent de les nostres necissitats.

Grup d’usuarisEn aquest servidor es pot crear grups amb differents privilegis que tenen el mateix sentit que a l’hora de creaciño d’usuaris i diferents clients web depenent del grup d’usuaris, els requisits i els nostres necessitats.

MembresEls membres del grup automaticament son tots els usuaris que hi ha amb la funcio de grup que hem posat

AnonymousEs pot crear el compte anonymous sense contrasenya amb el directori del qual son administradors, sel’s pot assignar els diferents privilegis com a usuaris normals.

Entrada al servidorEntre al servidor amb client de FileZila amb usuari admin i amb adreça del servidor, la entrada fos en mode passiu.

En opcions del client en mode actiu i tambe ha entrat al servidor.

Entrada amb cmdEntre al servidor amb consola de comandes i he pusat amb la comanda put un arxiu «foto» i la he descargat sense cap problema.

Limite de tamany de arxius que es pot posar al servidor

Es pot pusar el limit dels arxius «tamany» que es pot posar al servidor.

VelocitatEs pot posar limites dels velocitats de carga/descarga al servidor i els diferents limits per usuaris.

La velocitat es limita per kb/s y pots posar el numero que vols.

LogsEs pot veure els logs que hi ha en servidor en Configuracio de servidorlog

FTPS i SFTPEs pot definir diferents seguretats per servidor.

Queria hacer pruebas con FTPS y SFTP pero ocurió un error…

Opinió personal

Aquest servidor te moltes opcions i es molt personalitzable, pero crec que es mes per us dels persones amb coneixement de ftp que pers usuaris normals…