esplailafera.files.wordpress.com€¦  · Web viewEntre les activitats especials de l’any,...

Post on 23-Aug-2020

2 views 0 download

Transcript of esplailafera.files.wordpress.com€¦  · Web viewEntre les activitats especials de l’any,...

VIU ELS 5 ANYS DE

5 anys educant,

convivint i creant

Uneix-te al

L’ESPLAI LA FERA

L’esplai la Fera de Poblenou és una entitat sense ànim de lucre, que des de fa cinc anys ofereix una educació alternativa i complementària al temps de lleure dels infants i joves de la ciutat de Terrassa.

L’esplai està compost per un equip de monitors/es amb una llarga experiència en el món d’esplai, així com en l’educació en el lleure. Els monitors/es estem titulats i exercim la nostre tasca de manera voluntària.

Realitzem una gran varietat d’activitats adequades a l’edat, amb l’objectiu de fomentar el gaudí de l’infant, i sempre amb una intencionalitat educativa i d’aprenentatge. Des de tallers, jocs, gimcanes i sortides d’un o més dies, eduquem perquè l’infant aprengui a conviure i a relacionar-se amb els altres, adquireixi autonomia i sigui capaç de construir un món millor. L’edat per formar part de l’esplai és de 4 a 16 anys.

L’esplai es realitza els dissabtes a la tarda, de 17:00 a 19:30h durant al més d’octubre fins al juny. Al llarg de l’any, també intentem participar en les festes tradicionals del barri i

la ciutat, per tal que els infants s’aproximin, coneguin i es relacionin amb el seu entorn més proper.

L’esplai és un espai que educa als infants en el seu desenvolupament integral, en la seva

autonomia i llibertat personal. Aquesta funció però, no és pròpia només de l’equip de monitors/es sinó de tots els agents educatius que formen l’entitat. L’esplai és un projecte social, a nivell local, compost per infants, monitors i famílies com a eix principal. Tots tres agents, vetllen per complir els objectius educatius i les finalitats socials de l’entitat. L’esplai és un espai de tots i totes, on créixer, aprendre i divertir-se.

Enguany, l’esplai celebra el seu cinquè aniversari, amb la màxima energia que mai! Volem celebrar els cinc anys de viatge compartit, ple d’emocions i experiències viscudes. Entre les activitats especials de l’any, podreu trobar una exposició de fotografies de l’esplai que estarà vigent després de Nadal. I per arrodonir l’any 2015, us convidem a tots i totes a participar de la Festa de celebració del cinquè any , que es realitzarà el 16 de maig a la Plaça de cultura. Esperem que sigui tot un èxit!

Hi per si no n’hi ha prou...a l’estiu....ORGANITZEM CASALS I COLÒNIES!!!

QUI SOM?

QUÈ FEM a l’esplai?

PER QUÈ US ANIMEM A PARTICIPAR-HI?

I JA EN SÓN 5!

Us animem a informar-vos sobre l’esplai i totes les seves activitats. Ens podeu trobar cada dissabte de 16h a 20h al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Plaça de la cultura)

Correu electrònic: esplai.lafera@gmail.com Web: http://esplailafera.wordpress.com/

Facebook: “Esplai la Fera de Poblenou”