10143

12
Bases PREMIOS CIUDAD DE CASTELLÓN Bases PREMIS CIUTAT DE CASTELLÓ

description

wf

Transcript of 10143

  • BasesPREMIOS

    CIUDAD DE CASTELLN

    BasesPREMISCIUTAT DE CASTELL

  • El Ayuntamiento de Castelln de la Plana convoca los Premios Ciudad de Castelln 2015, en las categoras de:

    - Premio Flor Natural de poesa

    - 32 Premio Ciudad de Castelln de Humanida-des

    - 21 Premio Nacional de Pintura

    - 21 Premio Nacional de Teatro Castell a Escena

    - 16 Premio de Literatura infantil ilustrada Tombatossals

    - 8 Premio por la Paz

    Dichos premios se regirn por las siguientes bases:

    L'Ajuntament de Castell de la Plana convoca els Premis Ciutat de Castell 2015, en les categories de:

    - Premi Flor Natural de Poesia

    - 32 Premi Ciutat de Castell d'Humanitats

    - 21 Premi Nacional de Pintura

    - 21 Premi Nacional de Teatre Castell a Escena

    - 16 Premi de Literatura infantil illustrada Tombatossals

    - 8 Premi per la Pau

    Aquests premis es regiran per les bases segents:

  • PREMIO FLOR NATURAL

    DE POESIA 2015

    PREMI FLOR NATURAL

    DE POESIA 2015

    Podrn concurrir a esta convocatoria trabajos inditos, en valenciano o castellano, que no excedan de 70 versos. La temtica y el contenido tendrn que ajustarse al acto de Ofrenda a la Reina de las Fiestas de la Magdalena.

    No podrn presentarse trabajos de autores premiados en las dos ltimas convocatorias, ni premiados con anterioridad en otros certmenes.

    Los trabajos se presentarn escritos a una sola cara, a doble espacio, sin firma y por CUADRUPLICADO EJEMPLAR.

    Cada copia del trabajo se identificar con un ttulo que figurar tambin en plica cerrada aparte. En el interior de la plica se especificarn los datos siguientes: nombre, apellidos, fotocopia del DNI, domicilio, localidad, telfono, direccin electrnica y currculum vtae.

    Los trabajos se presentarn en el Negociado de Cultura y Educacin del Ayuntamiento de Castelln de la Plana, situado en la calle Gaibiel, n 4, 12003, en horario de oficina. Se podrn aceptar cualquiera de los medios de presentacin y envo establecidos en la Ley de Rgimen jurdico de las Administraciones pblicas y Procedimiento administrativo comn, de 26 de noviembre de 1992, indicando en ambos casos Premio Flor Natural de Poesa.

    Los trabajos podrn presentarse desde el da siguiente a la publicacin de la presente convocatoria en el Portal de la Ciudadana del Ayuntamiento de Castelln de la Plana hasta las 13 horas del da 9 de enero de 2015. Los trabajos presentados no podrn retirarse hasta que el jurado decida el ganador del premio

    Se establece un nico premio con una dotacin de NOVECIENTOS EUROS (900,00 ) sujeta a las retenciones fiscales correspondientes. El premio cubre los derechos de autor de la primera edicin. Se convocar con la debida antelacin al autor/a del trabajo premiado al acto de Proclamacin de la Flor Natural. Para recibir el premio, se considera condicin obligatoria del autor/a la asistencia al acto y la ofrenda del poema a la Reina de las Fiestas. El poema ser publicado por el Ayuntamiento y se har entrega de un ejemplar a cada asistente al acto.

    *La participacin en la convocatoria de los premios implica la aceptacin de todas sus bases.

    Las bases completas pueden consultarse en la pgina web del Ayuntamiento de Castelln de la Plana www.castello.es/cultura

    Podran concrrer a aquesta convocatria treballs indits, en valenci o castell, que no excedisquen de 70 versos. La temtica i el contingut hauran dajustar-se a lacte dOfrena a la Reina de les Festes de la Magdalena.

    No podran presentar-s'hi treballs dautors premiats en les dues ltimes convocatries, ni premiats amb anterioritat en altres certmens.

    Els treballs es presentaran escrits a una sola cara, a doble espai, sense firma i per QUADRUPLICAT EXEMPLAR.

    Cada cpia del treball sidentificar amb un ttol que figurar tamb en plica tancada a banda. En linterior de la plica sespecificaran les dades segents: nom, cognoms, fotocpia del DNI, domicili, localitat, telfon, adrea electrnica i currculum.

    Els treballs es presentaran en el Negociat de Cultura i Educaci de lAjuntament de Castell de la Plana, situat al carrer Gaibiel, nm. 4, 12003, en horari doficina. Es podran acceptar qualsevol dels mitjans de presentaci i enviament establits en la Llei de Rgim jurdic de les Administracions pbliques i Procediment administratiu com, de 26 de novembre de 1992, indicant en ambds casos Premi Flor Natural de Poesia.

    Els treballs podran presentar-s'hi des de l'endem de la publicaci d'aquesta convocatria al Portal de la Ciutadania de l'Ajuntament de Castell de la Plana fins a les 13 hores del dia 9 de gener de 2015. Els treballs presentats no podran retirar-se fins que el jurat decidisca el guanyador del premi.

    Sestablix un nic premi amb una dotaci de NOU-CENTS EUROS (900,00 ) subjecta a les retencions fiscals corresponents. El premi cobrix els drets dautor de la primera edici. Es convocar amb la deguda antelaci a lautor/a del treball premiat a lacte de Procla-maci de la Flor Natural. Per a rebre el premi, es conside-ra condici obligatria de lautor/a lassistncia a lacte i lofrena del poema a la Reina de les Festes. El poema ser publicat per lAjuntament i es far entrega dun exemplar a cada assistent a lacte.

    * La participaci en la convocatria dels premis implica l'acceptaci de totes les seues bases.

    Les bases completes poden consultar-se a la pgina web de l'Ajuntament de Castell de la Plana www.castello.es/cultura

  • 32 PREMIO CIUDAD

    DE CASTELLN DE HUMANIDADES

    32 PREMI CIUTAT

    DE CASTELL DHUMANITATS

    Podrn concurrir a esta convocatoria los trabajos de Humanidades, escritos en cualquier modalidad literaria, que versen sobre temas circunscritos a Castelln de la Plana y su entorno geogrfico. En el caso de que el trabajo proceda de una tesis doctoral, su contenido y cdigo lingstico estarn reestructurados y reelaborados ajustndose al pblico objeto de un trabajo de divulga-cin.

    Los trabajos presentados a esta convocatoria sern originales, inditos, escritos a doble espacio en valenciano o castellano indistintamente, sin la firma del autor. Los trabajos no podrn haber sido premiados en ningn otro certamen. No podrn presentarse autores premiados en cualquiera de las ltimas dos ediciones.

    Los trabajos se presentarn en formato libro, por CUADRUPLICADO EJEMPLAR y nica plica. La aportacin ilustrativa o documental tan slo ser exigible en uno de los ejemplares siempre que se haga explcita referencia en las otras copias presentadas.

    Los trabajos ostentarn un lema que figurar igualmente en plica cerrada aparte. En el interior de la plica se especificarn los siguientes datos del autor: nombre, apellidos, fotocopia del DNI, domicilio, localidad, telfono, direccin electrnica y currculum vtae.

    Los trabajos se presentarn en el Negociado de Cultura y Educacin del Ayuntamiento de Castelln de la Plana, situado en la calle Gaibiel, n 4, 12003 Castelln, en horario de oficina. Se podrn utilizar cualquiera de los medios de presentacin y envo establecidos en la Ley de Rgimen jurdico de las Administraciones pblicas y Procedimiento administrativo comn, de 26 de noviembre de 1992, indicando en ambos casos 32 Premio de Humanidades.

    Los trabajos podrn presentarse desde el da siguiente a la publicacin de la presente convocatoria en el Portal de la Ciudadana del Ayuntamiento de Castelln de la Plana hasta las 13 horas del da 6 de febrero de 2015. Los trabajos presentados no podrn retirarse hasta que el jurado decida el ganador del premio.

    Se establece un nico premio con una dotacin de SEIS MIL EUROS (6.000,00 ), sujeta a las retencio-nes fiscales correspondientes, y la publicacin de la obra.

    *La participacin en la convocatoria de los premios implica la aceptacin de todas sus bases.

    Las bases completas pueden consultarse en la pgina web del Ayuntamiento de Castelln de la Plana www.castello.es/cultura

    Podran concrrer a aquesta convocatria els treballs dHumanitats, escrits en qualsevol modalitat literria, que versen sobre temes circumscrits a Castell de la Plana i el seu entorn geogrfic. En el cas que el treball procedisca duna tesi doctoral, el seu contingut i codi lingstic estaran reestructurats i reelaborats ajustant-se al pblic objecte dun treball de divulgaci.

    Els treballs presentats a aquesta convocatria seran originals, indits, escrits a doble espai en valenci o castell indistintament, sense la firma de lautor. Els treballs no podran haver sigut premiats en cap altre certamen. No podran presentar-s'hi autors premiats en qualsevol de les ltimes dos edicions.

    Els treballs es presentaran en format llibre, per QUADRUPLICAT EXEMPLAR i nica plica. Laportaci illustrativa o documental tan sols ser exigible en un dels exemplars, sempre que es faa explcita referncia en les altres cpies presentades.

    Els treballs ostentaran un lema que figurar igualment en plica tancada a banda. En linterior de la plica sespecificaran les segents dades de lautor: nom, cognoms, fotocpia del DNI, domicili, localitat, telfon, adrea electrnica i currculum.

    Els treballs es presentaran en el Negociat de Cultura i Educaci de lAjuntament de Castell de la Plana, situat al carrer Gaibiel, nm. 4, 12003 Castell, en horari doficina. Es podran utilitzar qualsevol dels mitjans de presentaci i enviament establits en la Llei de Rgim jurdic de les Administracions pbliques i Procediment administratiu com, de 26 de novembre de 1992, indicant en ambds casos 32 Premi d'Humanitats.

    Els treballs podran presentar-s'hi des de l'endem de la publicaci d'aquesta convocatria al Portal de la Ciutadania de l'Ajuntament de Castell de la Plana fins a les 13 hores del dia 6 de febrer de 2015. Els treballs presentats no podran retirar-se fins que el jurat decidisca el guanyador del premi.

    Sestablix un nic premi amb una dotaci de SIS MIL EUROS (6.000,00 ), subjecta a les retencions fiscals corresponents, i la publicaci de lobra.

    * La participaci en la convocatria dels premis implica l'acceptaci de totes les seues bases.

    Les bases completes poden consultar-se a la pgina web de l'Ajuntament de Castell de la Plana www.castello.es/cultura

  • 21 PREMIO NACIONAL DE PINTURA

    21 PREMI NACIONAL DE PINTURA

    Podrn concurrir a esta convocatoria obras realiza-das en cualquier tcnica pictrica con un tamao de lado, no superior a 150 cm ni inferior a 65 cm y preparadas para que puedan ser expuestas en condiciones conven-cionales.

    No podrn presentarse obras pictricas premiadas en otros certmenes, ni podrn participar obras de autores/as premiados/as en las dos ltimas convocato-rias.

    Las obras se presentarn sin la firma del autor/a y ostentarn un ttulo que figurar igualmente en plica cerrada aparte. En el interior de la plica se especificarn los siguientes datos del autor/a: nombre, apellidos, fotocopia del DNI, domicilio, localidad, telfono, direccin electrnica y currculum vtae.

    Las obras se presentarn en el Centro Municipal de Cultura, situado en la calle Antonio Maura, n 4, 12001 Castelln, en horario de oficina -lunes, mircoles y viernes de 10 a 14 horas. Ms informacin en el telfono 964 224 627-. Se podrn utilizar cualquiera de los medios de presentacin o envo establecidos en la Ley de Rgimen jurdico de las Administraciones pblicas y Procedimiento administrativo comn, de 26 de noviembre de 1992, indicando en ambos casos 21 Premio de Pintura.

    En caso de envo, las obras viajarn por cuenta y riesgo de su autor/a ida y vuelta-. El Ayuntamiento de Castelln no se har responsable del deterioro sufrido en el transporte de las obras, ni de la integridad de las obras en caso de daos, aunque velar por su proteccin y conservacin.

    Las obras se podrn presentar desde el da siguiente a la publicacin de la presente convocatoria en el Portal de la Ciudadana del Ayuntamiento de Castelln de la Plana hasta las 13 horas del da 27 de marzo de 2015. Los trabajos presentados no podrn retirarse hasta que el jurado decida el ganador del premio

    Se establece un nico premio con una dotacin de TRES MIL EUROS (3.000,00 ) sujeta a las retenciones fiscales correspondientes. La obra premiada quedar en propiedad del Ayuntamiento de Castelln de la Plana a todos los efectos, incluso para casos de reproduccin.

    El jurado podr conceder tambin un mximo de una Mencin de Honor sin dotacin econmica. El Ayunta-miento de Castelln de la Plana podr organizar una exposicin, as como hacer difusin de las obras seleccio-nadas de entre las presentadas a concurso.

    *La participacin en la convocatoria de los premios implica la aceptacin de todas sus bases.

    Las bases completas pueden consultarse en la pgina web del Ayuntamiento de Castelln de la Plana www.castello.es/cultura

    Podran concrrer a aquesta convocatria obres realitzades en qualsevol tcnica pictrica amb una grandria de costat, no superior a 150 cm ni inferior a 65 cm i preparades perqu puguen ser exposades en condicions convencionals.

    No podran presentar-s'hi obres pictriques premiades en altres certmens, ni podran participar obres dautors/es premiats/ades en les dos ltimes convoca-tries.

    Les obres es presentaran sense la firma de lautor/a i ostentaran un ttol que figurar igualment en plica tancada a banda. En linterior de la plica sespecificaran les segents dades de lautor/a: nom, cognoms, fotocpia del DNI, domicili, localitat, telfon, adrea electrnica i currculum.

    Les obres es presentaran en el Centre Municipal de Cultura, situat al carrer Antoni Maura, nm. 4, 12001 Castell, en horari doficina -dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 hores. Ms informaci en el telfon 964 224 627-. Es podran utilitzar qualsevol dels mitjans de presentaci o enviament establits en la Llei de Rgim jurdic de les Administracions pbliques i Procediment administratiu com, de 26 de novembre de 1992, indicant en ambds casos 21 Premi de Pintura.

    En cas denviament, les obres viatjaran per compte i risc del seu autor/a anada i tornada-. LAjuntament de Castell no es far responsable del deteriorament patit en el transport de les obres, ni de la integritat d'aquestes en cas de danys, encara que vetlar per la seua protecci i conservaci.

    Les obres podran presentar-s'hi des de l'endem de la publicaci d'aquesta convocatria al Portal de la Ciutadania de l'Ajuntament de Castell de la Plana fins a les 13 hores del dia 27 de mar de 2015. Els treballs presentats no podran retirar-se fins que el jurat decidisca el guanyador del premi.

    Sestablix un nic premi amb una dotaci de TRES MIL EUROS (3.000,00 ) subjecta a les retencions fiscals corresponents. Lobra premiada quedar en propietat de lAjuntament de Castell de la Plana a tots els efectes, incls per a casos de reproducci.

    El jurat podr concedir tamb un mxim duna Menci dHonor sense dotaci econmica. LAjuntament de Castell de la Plana podr organitzar una exposici, aix com fer difusi de les obres seleccionades dentre les presentades a concurs.

    * La participaci en la convocatria dels premis implica l'acceptaci de totes les seues bases.

    Les bases completes poden consultar-se a la pgina web de l'Ajuntament de Castell de la Plana www.castello.es/cultura

  • 21 PREMIO NACIONAL DE

    TEATRO CASTELL A ESCENA

    21 PREMI NACIONAL DE

    TEATRE CASTELL A ESCENA

    Podr concurrir a esta convocatoria cualquier obra teatral indita, escrita en valenciano o castellano, y sin lmite de extensin.

    No podrn presentarse trabajos premiados con anterioridad en otros certmenes, ni podrn participar aquellas personas cuyas obras hayan sido premiadas en las dos ltimas ediciones.

    Las obras se presentarn por CUADRUPLICADO EJEMPLAR, encuadernadas en DIN A4, escritas a doble cara y doble espacio, en fuente Times New Roman y tamao a 12 puntos, sin la firma del autor/a, ni ninguna seal o indicacin del autor/a.

    Cada copia de la obra se identificar por el ttulo, que figurar igualmente en plica cerrada aparte. En el interior de la plica se especificarn los siguientes datos del/la autor/a: nombre, apellidos, fotocopia del DNI, domicilio, localidad, telfono, direccin electrnica, currculum vtae y cualquier otra informacin que posibili-te su localizacin en el caso de resultar ganador/a.

    Los trabajos se presentarn en el Negociado de Cultura y Educacin del Ayuntamiento de Castelln de la Plana, situado en la calle Gaibiel, n 4, 12003, en horario de oficina. Se podrn utilizar cualquiera de los medios de presentacin y envo establecidos en la Ley de Rgimen jurdico de las Administraciones pblicas y Procedimiento administrativo comn de 26 de noviembre de 1992; en ambos casos se indicar 21 Premio Nacional de Teatro Castell a Escena.

    Las obras se podrn presentar desde el da siguiente a la publicacin de la presente convocatoria en el Portal de la Ciudadana del Ayuntamiento de Castelln de la Plana hasta las 13 horas del da 6 de febrero de 2015.

    Se establece un nico premio con una dotacin de DOS MIL CUATROCIENTOS EUROS (2.400,00 ), sujeta a las retenciones fiscales correspondientes, y la publicacin de la obra.

    *La participacin en la convocatoria de los premios implica la aceptacin de todas sus bases.

    Las bases completas pueden consultarse en la pgina web del Ayuntamiento de Castelln de la Plana www.castello.es/cultura

    Podr concrrer a aquesta convocatria qualsevol obra teatral indita, escrita en valenci o castell, i sense lmit dextensi.

    No podran presentar-s'hi treballs premiats amb anterioritat en altres certmens, ni podran participar-hi aquelles persones les obres de les quals hagen sigut premiades en les dues ltimes edicions.

    Les obres es presentaran per QUADRUPLICAT EXEMPLAR, enquadernades en DIN A4, escrites a doble cara i doble espai, en font Times New Roman i grandria a 12 punts, sense la firma de lautor/a, ni cap senyal o indicaci d'aquest/a.

    Cada cpia de lobra sidentificar pel ttol, que figurar igualment en plica tancada a banda. En linterior de la plica sespecificaran les segents dades de lautor/a: nom, cognoms, fotocpia del DNI, domicili, localitat, telfon, adrea electrnica, currculum i qualsevol altra informaci que possibilite la seua localitzaci en el cas de resultar guanyador/a.

    Els treballs es presentaran en el Negociat de Cultura i Educaci de lAjuntament de Castell de la Plana, situat al carrer Gaibiel, nm. 4, 12003, en horari doficina. Es podran utilitzar qualsevol dels mitjans de presentaci i enviament establits en la Llei de Rgim jurdic de les Administracions pbliques i Procediment administratiu com de 26 de novembre de 1992; en ambds casos sindicar 21 Premi Nacional de Teatre Castell a Escena.

    Les obres es podran presentar-s'hi des de l'endem de la publicaci d'aquesta convocatria al Portal de la Ciutadania de l'Ajuntament de Castell de la Plana fins a les 13 hores del dia 6 de febrer de 2015.

    Sestablix un nic premi amb una dotaci de DOS MIL QUATRE-CENTS EUROS (2.400,00 ), subjecta a les retencions fiscals corresponents, i la publicaci de lobra.

    * La participaci en la convocatria dels premis implica l'acceptaci de totes les seues bases.

    Les bases completes poden consultar-se a la pgina web de l'Ajuntament de Castell de la Plana www.castello.es/cultura

  • 16 PREMIO LITERATURA INFANTIL

    ILUSTRADA TOMBATOSSALS

    16 PREMI LITERATURA INFANTIL

    ILLUSTRADA TOMBATOSSALS

    Podrn concurrir a esta convocatoria obras ilustra-das de tcnica y tema libres, en valenciano o castellano, inditas y dirigidas a pblico infantil de tres a seis aos. Se considera obra ilustrada el conjunto de texto e ilustra-cin en que la segunda tiene un peso especfico y significativo igual o superior al texto.

    Los trabajos podrn ser realizados por una o ms personas.

    No podrn presentarse trabajos premiados con anterioridad en otros certmenes, ni podrn participar aquellas personas cuyas obras hayan sido premiadas en las dos ltimas ediciones.

    Las obras que se presenten tienen que cumplir los siguientes requisitos de soporte y formato: - El soporte formato ha de medir 24x21 cm (ancho x alto). La extensin del conjunto de la obra (texto e ilustracin) tiene que tener un mnimo de 24 pginas y un mximo de 28, portada y contraportada incluidas. La composicin de texto e ilustracin es libre siempre que cumpla los parmetros establecidos en estas bases. - Se exige una maqueta encuadernada -con el texto y el diseo perfectamente integrados- acabada y detallada donde se vea el acabado final de la obra y al menos CINCO copias de la maqueta finalizada, que se pueden presentar en blanco y negro. - Todo el material tiene que presentarse dentro de una carpeta.

    Cada copia de la obra se identificar por el ttulo que tiene que constar en la cubierta; no figurar en la obra ninguna seal o indicacin de l'autora. - Los datos de los autores/as figurarn en plica cerrada aparte con el mismo ttulo. - En el interior de la plica se especificarn los datos siguientes: nombre, apellidos, fotocopia del DNI, domici-lio, localidad, telfono, direccin electrnica y currculum vtae.

    Las obras se presentarn en el Negociado de Cultura y Educacin del Ayuntamiento de Castelln de la Plana, situado en la calle Gaibiel, n 4, 12003, en horario de oficina. Se podrn utilizar cualquiera de los medios de presentacin y envo establecidos en la Ley de Rgimen jurdico de las Administraciones pblicas y Procedimiento administrativo comn, de 26 de noviembre de 1992, indicando en ambos casos 16 Premio Tombatossals.

    Las obras se podrn presentar desde el da siguiente a la publicacin de la presente convocatoria en el Portal de la Ciudadana del Ayuntamiento de Castelln de la Plana hasta las 13 horas del da 6 de febrero de 2015. Los trabajos presentados no podrn retirarse hasta que el jurado decida el ganador del premio.

    Se establece un nico premio con una dotacin de CINCO MIL EUROS (5.000,00 ) sujeta a las retencio-nes fiscales correspondientes. El premio cubre los derechos de autor de la primera edicin.

    *La participacin en la convocatoria de los premios implica la aceptacin de todas sus bases.

    Las bases completas pueden consultarse en la pgina web del Ayuntamiento de Castelln de la Plana www.castello.es/cultura

    Podran concrrer a aquesta convocatria obres illustrades de tcnica i tema lliures, en valenci o castell, indites i dirigides a pblic infantil de tres a sis anys. Es considera obra illustrada el conjunt de text i illustraci en qu la segona t un pes especfic i significa-tiu igual o superior al text.

    Els treballs podran ser realitzats per una o ms persones.

    No podran presentar-s'hi treballs premiats amb anterioritat en altres certmens, ni podran participar-hi aquelles persones les obres de les quals hagen sigut premiades en les dues ltimes edicions.

    Les obres que es presenten han de complir els segents requisits de suport i format: - El suport format ha de mesurar 24x21 cm (ample x alt). Lextensi del conjunt de lobra (text i illustraci) ha de tindre un mnim de 24 pgines i un mxim de 28, portada i contraportada incloses. La composici de text i illustraci s lliure sempre que complisca els parmetres establits en aquestes bases. - Sexigix una maqueta enquadernada -amb el text i el disseny perfectament integrats- acabada i detallada on es veja lacabat final de lobra i almenys CINC cpies de la maqueta finalitzada, que es poden presentar en blanc i negre. - Tot el material ha de presentar-se dins duna carpeta.

    Cada cpia de lobra sidentificar pel ttol que ha de constar en la coberta; no figurar en lobra cap senyal o indicaci de l'autoria. - Les dades dels autors/es figuraran en plica tancada a banda amb el mateix ttol. - En linterior de la plica sespecificaran les dades segents: nom, cognoms, fotocpia del DNI, domicili, localitat, telfon, adrea electrnica i currculum.

    Les obres es presentaran en el Negociat de Cultura i Educaci de lAjuntament de Castell de la Plana, situat al carrer Gaibiel, nm. 4, 12003, en horari doficina. Es podran utilitzar qualsevol dels mitjans de presentaci i enviament establits en la Llei de Rgim jurdic de les Administracions pbliques i Procediment administratiu com, de 26 de novembre de 1992, indicant en ambds casos 16 Premi Tombatossals.

    Les obres podran presentar-s'hi des de l'endem de la publicaci d'aquesta convocatria al Portal de la Ciutadania de l'Ajuntament de Castell de la Plana fins a les 13 hores del dia 6 de febrer de 2015. Els treballs presentats no podran retirar-se fins que el jurat decidisca el guanyador del premi.

    Sestablix un nic premi amb una dotaci de CINC MIL EUROS (5.000,00 ) subjecta a les retencions fiscals corresponents. El premi cobrix els drets dautor de la primera edici.

    * La participaci en la convocatria dels premis implica l'acceptaci de totes les seues bases.

    Les bases completes poden consultar-se a la pgina web de l'Ajuntament de Castell de la Plana www.castello.es/cultura

  • 8 PREMIO POR LA PAZ

    Podrn presentar propuesta razonada de candida-turas: centros culturales y de investigacin por la Paz, universidades y otras instituciones y personalidades a las que el comit organizador invite.

    -Los integrantes del jurado podrn proponer el proyecto de terceros, si consideran que el contenido de este se ajusta a las bases de la convocatoria. -Se excluyen las candidaturas que soliciten el premio para s mismas o para las organizaciones a las que representan. -Las candidaturas propuestas acreditarn entre sus mritos la mxima ejemplaridad y demostrarn de manera fehaciente la trascendencia internacional de su obra ligada al fomento de la cultura de la paz, la transfor-macin pacfica de los conflictos y la cooperacin al codesarrollo. -El jurado no tomar en consideracin las candida-turas que no cumplan estos requisitos esenciales.

    Las candidaturas se formalizarn mediante el envo del impreso oficial de propuesta (que se podr obtener en el Negociado de Cultura del Ayuntamiento de Castelln o en su pgina web www.castello.es). Al impreso de propuesta se acompaar: - Un informe razonado. - Una memoria curricular. - Los apoyos institucionales o personales que se consideran oportunos.Toda la documentacin ir remitida al Negociado de Cultura del Ayuntamiento de Castelln de la Plana. La documentacin presentada no ser devuelta ni se mantendr correspondencia sobre esta. Las propuestas se pueden enviar por correo certificado o presentar en el Negociado de Cultura de Castelln de la Plana, situado en la calle Gaibiel, n 4, 12003. Se podrn aceptar cualquiera de los medios de presentacin y envo establecidos en la Ley de Rgimen jurdico de las Administraciones pblicas y Procedimiento administrativo comn, de 26 de noviembre de 1992.

    Las propuestas podrn presentarse desde el da siguiente a la publicacin de la presente convocatoria en el Portal de la Ciudadana del Ayuntamiento de Castelln de la Plana hasta las 13 horas del 6 de febrero de 2015.

    Se establece un nico premio con una dotacin de CINCO MIL EUROS (5.000,00 ) sujeta a las retencio-nes fiscales correspondientes.

    *La participacin en la convocatoria de los premios implica la aceptacin de todas sus bases.

    Las bases completas pueden consultarse en la pgina web del Ayuntamiento de Castelln de la Plana www.castello.es/cultura

    8 PREMI PER LA PAU

    Podran presentar proposta raonada de candidatu-res: centres culturals i dinvestigaci per la Pau, universi-tats i altres institucions i personalitats a qu el comit organitzador convide.

    -Els integrants del jurat podran proposar el projec-te de tercers, si consideren que el contingut daquest sajusta a les bases de la convocatria. -Sexclouen les candidatures que solliciten el premi per a si mateixes o per a les organitzacions a qu representen. -Les candidatures proposades acreditaran entre els seus mrits la mxima exemplaritat i demostraran de manera fefaent la transcendncia internacional de la seua obra lligada al foment de la cultura de la pau, la transfor-maci pacfica dels conflictes i la cooperaci al codesenvo-lupament. -El jurat no prendr en consideraci les candidatu-res que no complisquen aquests requisits essencials.

    Les candidatures es formalitzaran per mitj de lenviament de limprs oficial de proposta (que es podr obtindre en el Negociat de Cultura de lAjuntament de Castell o en la seua pgina web www.castello.es). A limprs de proposta sacompanyar: -Un informe raonat. -Una memria curricular. -Els suports institucionals o personals que es consideren oportuns.Tota la documentaci anir remesa al Negociat de Cultura de lAjuntament de Castell de la Plana. La documentaci presentada no ser tornada ni es mantindr correspon-dncia sobre aquesta.

    Les propostes es poden enviar per correu certificat o presentar en el Negociat de Cultura de Castell de la Plana, situat al carrer Gaibiel, nm. 4, 12003. Es podran acceptar qualsevol dels mitjans de presentaci i enviament establits en la Llei de Rgim jurdic de les Administracions pbliques i Procediment administratiu com, de 26 de novembre de 1992.

    Les propostes podran presentar-s'hi des de l'endem de la publicaci d'aquesta convocatria al Portal de la Ciutadania de l'Ajuntament de Castell de la Plana fins a les 13 hores del 6 de febrer de 2015.

    Sestablix un nic premi amb una dotaci de CINC MIL EUROS (5.000,00 ) subjecta a les retencions fiscals corresponents.

    * La participaci en la convocatria dels premis implica l'acceptaci de totes les seues bases.

    Les bases completes poden consultar-se a la pgina web de l'Ajuntament de Castell de la Plana www.castello.es/cultura

  • Impreso oficial de propuesta / Imprs oficial de proposta / Official Application Form of the Proposal

    Premio por la Paz Ciudad de Castelln / Premi per la pau Ciutat de Castell / Peace Award Ciudad de

    Castelln

    INFORMACIN GENERAL/INFORMACI GENERAL/GENERAL INFORMATION

    Nombre de las personas fsicas o jurdicas que presentan la propuesta al premio. Datos de contacto: / Nom de les persones fsiques o jurdiques que presenten la proposta al premi. Dades de contacte: / Name of the legal or natural persons who submit proposal to the award. Contact details:

    Nombre / Nom / First Name:Apellidos / Cognoms / Surname:Entidad / Entitat:Cargo / Crrec / Post:Direccin / Adrea / Address:Localidad / Localitat / Town: Cdigo Postal / Codi Postal / Postal Code:Provincia / Provncia / Province:Pas / Pas / Country:Telfono / Telfon / Telephone: Fax:E-Mail / Adrea electrnica / Email:

    INFORMACIN DE LA PROPUESTA / INFORMACI DE LA PROPOSTA / PROPOSAL INFORMATION

    Nombre de la persona o entidad que es propuesta para el premio. Datos de contacto. / Nom de la persona o entitat que s proposada per al premi. Dades de contacte. / Name of the person or organisation that is proposed to the award. Contact details.

    Nombre del proyecto / Nom del projecte / Name of the project:Entidad o nombre y apellidos / Entitat o nom i cognoms / Organisation or name and surname:

    Direccin / Adrea / Address:Localidad / Localitat / Town: Cdigo Postal / Codi Postal / Postal Code:Provincia / Provncia / Province:Pas / Pas / Country:Telfono / Telfon / Telephone: Fax:E-Mail / Adrea electrnica / Email:

    Al presente impreso de propuesta deber adjuntarse la siguiente documentacin / Cal adjuntar a aquest imprs la documentaci segent / The following documentation should be attached to the application form:

    INFORME RAZONADO / INFORME RAONAT / REASONED REPORTMEMORIA CURRICULAR / MEMRIA CURRICULAR / CURRICULAR REPORTAPOYOS INSTITUCIONALES O PERSONALES / SUPORTS INSTITUCIONALS O

    PERSONALS / PERSONAL OR INSTITUTIONAL SUPPORTSe podrn adjuntar, adems, cuantos documentos aporten datos relevantes e informacin complementaria sobre la candida-

    tura, as como otros apoyos a la misma. / S'hi podran adjuntar, a ms, tots els documents que aporten dades rellevants i informaci complementria sobre la candidatura, aix com altres suports a aquesta. / Any document providing relevant data and additional information about the candidacy, as well as other supports can also be attached.

  • Premio Ciudad de Castelln de Ciencias y Humanidades

    2014.- 31 Premio Ciencias Experimentales y Tecnologa: Representaciones Cualitativas de Colores y Formas para la Automatizacin del Ensamblaje de Mosaicos Cermicos por Similitud: Estudio en Castelln, Zoe Falomir Llansola y Lled Museros Cabedo

    2013.- 30 Premio Humanidades: Desierto

    2012.- 29 Premio Ciencias Experimentales y Tecnologa: Estado emocional de los profesionales sanitarios en las Unidades de Cuidados Intensivos. Gmez, Sandra / Ballester, Rafael

    2011.- 28 Premio Humanidades: Desierto

    Premio Nacional deTeatro Castelln a Escena

    2014.- En crisis, de Antonio Cremades Cascales

    2013.- Viernes trece, sbado catorce, de Vicente Marco Aguilar

    2012.- Teresa, de Nria Vizcarro Boix

    2011.- La casa de nuestros sueos, de Teresa Broseta Fandos

    PremioNacional de Pintura

    2014.- Arquitectura efmera XX, de Carolina Valls Juan, mixta s/lona s/tabla, 145 x 145 cm.

    2013.- Recesin, de Gonzalo Romero, mixta sobre tabla, 150x 122 cm.

    2012.- Una pequeez #2#, de Aarn Duval

    2011.- La eleccin, de Alfredo Altavs Felipo

    Premiopor la Paz2014.- Mujer Yurecuarense A.C. por el proyecto Mujeres en Accin

    2013.- Amparo Adarves Rodrguez por la Residencia Domus Mariae- Asociacin Familiar Castellonense

    2012.- Desierto

    2011.- Dr. Vicent Martnez Guzmn por Ctedra Unesco

    Premio de Literatura InfantilIlustrada Tombatossals2014.- En els nvols, Javier Jurez Garca

    2013.- Pequeo, de Maite Bravo y Miguel Fuertes

    2012.-La formigueta que va perdre la feua filera, de Nria Casals Valls e Irene Gutirrez Gmez

    2011.- Algo que aprender, de Raquel Daz Reguera

    Premio de PoesaFlor Natural

    2014.- De nou, les nostres Festes!!, de Alejandro Llabata Lleonart

    2013.- Galania, de Jacinto Heredia Robles

    2012.- Ramilletes de luces, de Juan Lorenzo Collado Gmez

    2011.- Arran d'Onades, de Lola Gonzlez Montolio

    Relacin deltimos premiados

    Relacidultims premiats