110315 Reunió APA

download 110315 Reunió APA

of 2

Transcript of 110315 Reunió APA

  • 8/7/2019 110315 Reuni APA

    1/2

    1-2

    [email protected]

    Junta Ordinria de l'Associaci de Pares d'Alumnes de l'Institut Joan Brudieu.

    15 mar 2011, 21:00 hores, Institut Joan Brudieu.ORDRE DEL DIA

    1. Aprovaci acta de febrer.2. Servei de Psicopedagogia: la responsable del servei ens ha fet arribar un escrit amb el

    resum de la tasca desenvolupada. El President ho enviar per correu electrnic als membres

    de la Junta per qu ho estudin i, si sescau, facin les preguntes que calguin.3. Comunicacions via correu electrnic de l'Apa: per evitar duplicitats, tot all que es rebi via

    correu de lAPA ho distribuir el president; les actes i informaci que rebi el secretari, hodistribuir ell. Fem mfasi en enviar els correus evitant fer pblic les adreces delsdestinataris.

    4. Llibres: hem rebut una proposta duna llibreria de la Seu.Senyors,

    Desprs de les converses mantingudes l'AMPA de l'IES Joan Brudieu i llibreria Ex Libris, aquesta ltima presenta la

    segent proposta per la tramitaci dels llibres de text del proper curs 2011-2012.L'AMPA de l'IES Joan Brudieu, facilitar als alumnes el llistat de llibres de cada curs. Un cop feta la tria de cadaalumne, l'AMPA rebr la comanda i indicar l'import dels llibres i el nmero de compte on s'ha de fer l'ingrs delmateix.La llibreria far les comandes dels llibres a les mateixes editorials i no a una distribuidora ja que el descompte s msalt.El descompte de les editorials pot arribar a ser del 25%. Segons aix, els alumnes poden tenir un descompte del 15%sobre el preu estipulat. L'AMPA tindr un 3% de benefici i la llibreria un 7%. Hem de tenir en compte que els llibres detext de Batxillerat ja porten el preu fixat, igual que els llibres de lectura. Pel que fa als llibres de ESO, venen marcatssegons el preu de l'Editorial. El preu s lliure i mai es poden vendre sota el preu de cost. Nosaltres recomanem fer unclcul ja estipulat amb la finalitat que tant l'AMPA com les llibreries de la Seu tinguin el mateix import i evitarconfusions.Segons les converses que hem tingut amb les editorials, l'AMPA es beneficia de la compra a crdit. Aix doncs, elpagament per part de l'AMPA no s'haur de fer fins a finals de setembre o principis d'octubre.Les editorials accepten un retorn del 12% del material adquirit.Els llibres s'hauran de demanar en nom i el NIF de l'AMPA, tamb ser aquesta qui es faci crrec dels pagaments a leseditorials.Creiem que aquestes serien les bases principals de la nostra proposta. En el cas que fos acceptada, haurem de trobar-nos per parlar de com es dur a terme el pagament dels llibres i les dates per la seva entrega.Estic a la seva disposici.

    Desprs dun debat, resumeixo els pros i contres valorats a la Junta sobre aquesta proposta:- Pros

    La llibreria reparteix libres. El magatzem s la seva botiga. No cal que els pares vinguem

  • 8/7/2019 110315 Reuni APA

    2/2

    2-2

    a repartir els llibres. El benefici s per a una empresa del poble i no per a unadistribudora de fora.

    - Contres:El descompte pels pares ser del 15 % (any anterior 18 %): 3 % ms car que l'any passat.La feina dura la continuem fent nosaltres: cobrar, fer llistats.Ms difcil per canviar llibres o demanar-ne ms. Imatge de l'APA es perd.

    Esperarem loferta de la distribudora de l'any passat. Llavors decidirem.

    5. Activitat de Caramelles: el professor de msica de lIES (Narcs) ensenyar les canons atots els alumnes de la seva assignatura. Els alumnes que vulguin, es podran inscriure alactivitat (aviat rebran el full dinscripci) que, com anys anteriors, es far en collaboraciamb la resta descoles de la Seu. Hi ha la proposta de sortir a cantar el dissabte de Pasqua i eldia de Sant Jordi. Els dinamitzadors daquesta activitat, ens recorden que hi ha un CD de lesCaramelles de lany passat en venda a lInstitut per 8 .

    6. Una vocal ens demana escoltar l'experincia de l'Institut El Padr de l'Escala envers la gestide les faltes de disciplina. s un tall de rdio, feu clic sobre l'enlla per dirigiu-vos a lapgina.

    7. Es proposa fer un control de les activitats desenvolupades durant les absncies deprofessors; un vocal t la sensaci de que aquestes hores no saprofiten gaire i creu queshaurien de fer activitats lectives (lectura, deures, estudi, ...).

    8. Els membres del Consell Escolar ens informen que ja est presentat lesborrany de la Cartade comproms educatiu per part de l'IES.

    9. Propera reuni 12 dabril, 21 h, a lInstitut.

    President