16155 Eneagrama per a educadors/es · 2017-10-06 · 16155 Eneagrama per a educadors/es...

1
16155 Eneagrama per a educadors/es L’enneagrama és una eina d’autoconeixement que ens ajuda a prendre consciència de qui som i per què actuem d’una forma concreta i com ho fem. Aquesta presa de consciència ens ajuda a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i als altres i per tant a triar amb més consciència el nostre “camí vital” i a respondre a les vicissituds de la vida d’una forma més adaptava, a millorar les nostres relacions amb els altres. Objecus: L’objecu d’aquest taller teòric-pràcc és donar a conèixer aquesta eina de desenvolupament personal i els beneficis que té en un entorn de treball en equip. Descobrir els patrons de pensament, emoció i acció que hem anat construint per inèrcia a la nostra personalitat Aprendre a parr de l’experiència noves eines d’interrelació en grup. Aprofundir en la comprensió de les persones que ens acompanyen en la nostra vida. Fomentar la tolerància a l’heterogeneïtat de tota societat. Connguts: Què és l’enneagrama? Els 9 pus de personalitat de comportament humà. Els tres cervells triades (Pensament, senment, insnt) El caràcter Les passions I els mecanismes de defensa L’ennegrama i el treball en equip Adreçat a: • Monitors/es d’acvitats de lleure • Educadors en general, psicòlegs, psicoterapeutes interessats en el coneixement del seu caràcter i la millora de les relacions interpersonals. Reconeixement: Els/les alumnes parcipants rebran un cerficat de parcipació expedit pel CAE. Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 19h dissabtes ma, de 10 a 13:30h. El CAE Plaça Milcentenari, s/n 08241 Manresa tel. 93 872 57 89 [email protected] www.cae.cat Informació i inscripcions: Codi curs: 16155 Data: 22 d’octubre del 2016 Horari: Dissabte de 9 a 14h i de 16 a 19h. Durada: 8 hores A càrrec de: Antònia Ferreras Lloc: Casal Escodines Preu d’inscripció: 40€

Transcript of 16155 Eneagrama per a educadors/es · 2017-10-06 · 16155 Eneagrama per a educadors/es...

16155Eneagrama

per a educadors/es

L’enneagrama és una eina d’autoconeixement que ens ajuda a prendre consciència de qui som i per què actuem d’una forma concreta i com hofem. Aquesta presa de consciència ens ajuda a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i als altres i per tant a triar amb més consciència el nostre “camí vital” i a respondre a les vicissituds de la vida d’una forma més adaptativa, a millorar les nostres relacions amb els altres.

Objectius:L’objectiu d’aquest taller teòric-pràctic és donar a conèixer aquesta eina de desenvolupament personal i els beneficis que té en un entorn de treball en equip.• Descobrir els patrons de pensament, emoció i acció que hem anat construint per inèrcia a la nostra personalitat• Aprendre a partir de l’experiència noves eines d’interrelació en grup.• Aprofundir en la comprensió de les persones que ens acompanyen en la nostra vida.• Fomentar la tolerància a l’heterogeneïtat de tota societat.

Continguts:• Què és l’enneagrama?• Els 9 tipus de personalitat de comportament humà.• Els tres cervells • triades (Pensament, sentiment, instint)• El caràcter• Les passions I els mecanismes de defensa• L’ennegrama i el treball en equip

Adreçat a:• Monitors/es d’activitats de lleure • Educadors en general, psicòlegs, psicoterapeutes interessats en el coneixement del seu caràcter i la millora de les relacions interpersonals. Reconeixement:Els/les alumnes participants rebran un certificat de participació expeditpel CAE.

Horari d’atenció al públic:

de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 19hdissabtes matí, de 10 a 13:30h.

El CAEPlaça Milcentenari, s/n 08241 Manresatel. 93 872 57 89 [email protected]

Informació i inscripcions:

Codi curs: 16155

Data: 22 d’octubre del 2016

Horari: Dissabte de 9 a 14h i de 16 a 19h.

Durada: 8 hores

A càrrec de: Antònia Ferreras

Lloc: Casal Escodines

Preu d’inscripció: 40€