20140622 descobrim el territori

1
21-22 de juny de 2014 Corpus i la Patum de Berga Diu la dita que de tard o de lluny, Corpus pel juny. I, efectivament, aquest cap de setmana se celebra el Corpus i molts pobles es vesteixen de gala amb enramades i catifes de flors. Heus aquí uns exemples: Caldes de Montbui La Garriga Balaguer Solsona Sitges Sallent I a Berga la fan grossa: la Patum de Berga , Patrimoni de la Humanitat, comparses, Patum infantil, música, foc... Informació turística 23-24 de juny de 2014 Sant Joan La Flama del Canigó, que arriba a totes les fogueres de Catalunya, festes del solstici d’estiu, les falles a moltes poblacions pirinenques, les revetlles i els petards, la coca de Sant Joan, el cava i, per damunt de tot, l’alegria de la festa! En aquesta adreça n’hi trobareu un bon repertori. Bona revetlla!

description

Descobrim el territori - 20 de juny de 2014 - Biblioteca Sant Celoni

Transcript of 20140622 descobrim el territori

Page 1: 20140622 descobrim el territori

21-22 de juny de 2014

Corpus i la Patum de Berga

Diu la dita que de tard o de lluny, Corpus pel juny. I, efectivament, aquest cap de setmana se celebra el Corpus i molts pobles es vesteixen de gala amb enramades i catifes de flors. Heus aquí uns exemples:

Caldes de Montbui La Garriga

Balaguer Solsona

Sitges Sallent

I a Berga la fan grossa: la Patum de Berga, Patrimoni de la Humanitat, comparses, Patum infantil, música, foc...

Informació turística

23-24 de juny de 2014

Sant Joan

La Flama del Canigó, que arriba a totes les fogueres de Catalunya, festes del solstici d’estiu, les falles a moltes poblacions pirinenques, les revetlles i els petards, la coca de Sant Joan, el cava i, per damunt de tot, l’alegria de la festa! En aquesta adreça n’hi trobareu un bon repertori. Bona revetlla!