2016 · 2017 Psicología Psicologia · 01. 03. 05. Bienvenida Benvinguda 04 05 06 07 10 11 16 17 16...

20
2016 · 2017 Psicología Psicologia _ _

Transcript of 2016 · 2017 Psicología Psicologia · 01. 03. 05. Bienvenida Benvinguda 04 05 06 07 10 11 16 17 16...

2

01

6 ·

20

17

Psicología

Psicologia

_

_

01.

03.

05.

BienvenidaBenvinguda

0405

0607

1011

1617

1617

1819

Presentación del área Presentació de l’àrea

Plan Económico PersonalizadoPla Econòmic Personalitzat

02.

04.

06.

Razones para la diferenciaRaons que ens diferencien

Becas y ayudas al estudioBeques i ajuts a l’estudi

Cómo ser alumnoCom ser alumne

La Universitat Abat Oliba CEU es una de las tres universidades promovidas por la Fundación San Pablo CEU. Ha configurado una oferta académica única en el mercado universitario catalán con grados y dobles grados en diversas disciplinas. Además, en una apuesta decidida por la internacionalización de los estudios, la Universitat también ofrece diversos grados en la modalidad bilingual degree.

Consciente de la importancia que tiene sobre el futuro profesional de los estudiantes, la Universitat ha desarrollado una metodología docente basada en clases en grupos reducidos, talleres y seminarios prácticos, programa de tutorías individualizadas, programa de desarrollo de competencias y movilidad internacional con prácticas en el extranjero, entre otras, para la mejor formación de cara a la incorporación al mundo profesional. La tasa de empleabilidad de nuestros alumnos es del 95,2 %, la más alta de todas las universidades catalanas en ciencias sociales (Encuesta trianual de Inserción laboral AQU 2014).

La Universitat Abat Oliba CEU está comprometida con la excelencia académica y profesional, así como con la formación integral de los alumnos.

Bienvenida01.

Bienvenido a la mejor etapa

de tu vida

4

Benvinguda

01.

La Universitat Abat Oliba CEU és una de les tres universitats promogudes per la Fundació San Pablo CEU. Ha configurat una oferta acadèmica única al mercat universitari català, amb graus i dobles graus en diverses disciplines. A més, en una aposta decidida per la internacionalització dels estudis, la Universitat també ofereix diversos graus en la modalitat bilingual degree.

Conscient de la importància que té sobre el futur professional dels estudiants, la Universitat ha desenvolupat una metodologia docent basada en classes en grups reduïts, tallers i seminaris pràctics, programa de tutories individualitzades, programa de desenvolupament de competències i mobilitat internacional amb pràctiques a l’estranger, entre d’altres, per a la millor formació de cara a la incorporació al món professional dins i fora del país. La taxa d’ocupació dels alumnes és del 95,2 %, la més alta de totes les universitats catalanes a l’àrea de les ciències socials (Enquesta d’Inserció laboral AQU 2014.).

La Universitat Abat Oliba CEU està compromesa amb l’excel·lència acadèmica i professional, així com amb la formació integral dels alumnes.

5

02.1.

3. 2.

Tradición

Empleabilidad Formación especializada

La Universitat Abat Oliba CEU, constituida en universidad privada en el 2003, es una de las tres universidades promovidas por la Fundación San Pablo CEU. Llevamos más de 40 años formando profesionales y más de 10 000 alumnos han pasado por nuestras aulas.

La UAO CEU tiene la tasa de empleo más alta de las universidades catalanas:

• El 95,2 % de nuestros alumnos encuentra trabajo al finalizar sus estudios

• El 89 % de los alumnos ha encontrado empleo en menos de tres meses

• El 96,1 % de los titulados de la UAO CEU con ocupación desarrolla funciones de nivel universitario

Datos de la Encuesta Inserción laboral AQU 2014

Consta de una única facultad especializada en las Ciencias Sociales que incluye las siguientes áreas académicas:

• Derecho y Ciencias Políticas

• Ciencias Económicas y Empresariales

• Ciencias de la Comunicación

• Humanidades y Ciencias de la Educación

• Psicología

Programa de competenciasEl Programa CEU ePlus potencia lo mejor de cada alumno para desarrollar sus competencias y ayudarle a conseguir sus metas profesionales. Se incorpora a todos los grados desde el primer curso para trabajar las competencias más demandadas por el mercado laboral específicamente para cada carrera.

4.

Razones parala diferencia

6

1.

3.2.

Tradició

OcupabilitatFormació especialitzada

La Universitat Abat Oliba CEU, constituïda en universitat privada el 2003, és una de les tres universitats promogudes per la Fundació San Pablo CEU. Fa més de 40 anys que formem professionals i més de 10 000 alumnes han passat per les nostres aules.

La UAO CEU té la taxa d’ocupació més alta de les universitats catalanes:

• El 95,2 % dels nostres alumnes troba feina al finalitzar els seus estudis

• El 89 % dels alumnes ha trobat feina en menys de tres mesos

• El 96,1 % dels titulats de la UAO CEU amb feina desenvolupa funcions de nivell universitari

Dades de l’Enquesta Inserció laboral AQU 2014

Consta d’una única facultat de Ciències Socials que inclou les següents àrees acadèmiques:

• Dret i Ciències Polítiques

• Ciències Econòmiques i Empresarials

• Ciències de la Comunicació

• Humanitats i Ciències de l’Educació

• Psicologia

Programa de competènciesEl Programa CEU ePlus potencia els punts forts de cada alumne per desenvolupar les seves competències i ajudar-lo a aconseguir les seves metes professionals. S’incorpora a tots els graus des del primer curs per treballar les competències més demandades pel mercat laboral específicament per a cada carrera.

4.

02.Raons que ens

diferencien

Desenvolupament professionalEl nostre model docent permet vincular els coneixements teòrics a la praxi professional, mitjançant estudis de casos i experiències reals.• Classes en grups reduïts, tallers i seminaris pràctics• Connexió permanent entre professor i alumne• Més de 2 300 convenis per realitzar pràctiques

laborals en empreses nacionals i internacionals

5.

7

8.

10.9.

Apuesta por la investigación

Nuestras instalacionesVida universitaria

El 80 % del profesorado participa en proyectos de investigación en el ámbito de las ciencias sociales a través de las siguientes cátedras y observatorios:

• Observatorio laboral

• Cátedra Gift & Task de Bioética y Derecho

• Cátedras de Economía Solidaria

• Cátedra de Empresa Familiar y Creación de Empresas

Contamos con el mejor equipamiento para la completa formación de nuestros alumnos (aulas de informática, centro de producción Audiovisual y Multimedia, estudio profesional de radio, estudio de sonorización y una completa Biblioteca-Hemeroteca) para dar apoyo al estudio y a la investigación con el objetivo prioritario de responder a las exigencias educativas y científicas.

La vida universitaria es un periodo esencial en la formación de la persona, por eso ofrecemos actividades complementarias para ayudar en la maduración personal e intelectual del estudiante: actividades deportivas, sociedad de debate, teatro, coro universitario, club de lectura, voluntariado y pastoral.

6.

7.

5.Vocación internacionalDesarrollo profesional

Emprendimiento

Nuestros estudiantes adquieren los conocimientos lingüísticos y culturales necesarios para trabajar en cualquier lugar del mundo.

• 9 grados y doble grados en modalidad bilingüe

• Más de 100 convenios para realizar parte de los estudios o prácticas en las mejores universidades de más de 20 países de Europa, América y Oceanía

Nuestro modelo docente permite vincular los conocimientos teóricos a la praxis profesional, mediante estudios de casos y experiencias reales.

• Clases en grupos reducidos, talleres y seminarios prácticos

• Conexión permanente entre profesor y alumno

• Más de 2 300 convenios para realizar prácticas laborales en empresas nacionales e internacionales

La apuesta de la UAO CEU por el espíritu emprendedor en todos sus estudios se demuestra en las iniciativas que promueve el Club de Emprendedores, creado por los propios estudiantes. Entre sus actividades destaca la organización del BCN Thinking Challenge, una maratón de emprendimiento con la participación de alumnos de diferentes universidades y especialidades y profesionales de distintos sectores.

Somos una universidad

abierta al mundo

8

9.10.

Aposta per la investigació

Les nostres instal·lacions Vida universitària

El 80 % del professorat participa en projectes d’investigació en l’àmbit de les ciències socials a través de les següents càtedres i observatoris:• Observatori laboral• Càtedra Gift & Task de Bioètica i Dret• Càtedres d’Economia Solidària• Càtedra d’Empresa Familiar i Creació d’Empreses

Comptem amb el millor equipament per la completa formació dels nostres alumnes (aules d’informàtica, centre de producció Audiovisual i Multimèdia, estudi professional de ràdio, estudi de sonorització i una completa Biblioteca-Hemeroteca) per donar suport a l’estudi i la investigació amb l’objectiu prioritari de respondre a les exigències educatives i científiques.

La vida universitària és un període essencial en la formació de la persona, per això oferim activitats complementàries per ajudar en la maduració personal i intel·lectual de l’estudiant: activitats esportives, societat de debat, teatre, cor universitari, club de lectura, voluntariat i pastoral.

7.

8.

6.Vocació internacional EmprenedoriaEls nostres estudiants adquireixen els coneixements lingüístics i culturals necessaris per treballar a qualsevol lloc del món. • 9 graus i dobles graus en modalitat bilingüe• Més de 100 convenis per realitzar part dels estudis

o pràctiques a les millors universitats de més de 20 països d’Europa, Amèrica i Oceania.

L’aposta de la UAO CEU per l’esperit emprenedor a tots els seus estudis es demostra en les iniciatives que promou el Club d’Emprenedors, creat pels mateixos estudiants. Entre les seves activitats, destaca l’organització del BCN Thinking Challenge, una marató d’emprenedoria amb la participació d’alumnes de diferents universitats i especialitats i professionals de diferents sectors.

Som la institució educativa

privada núm. 1 en beques i ajuts

9

Grados y dobles grados

Grado en Psicología

Doble grado en Psicología + Criminología y Seguridad

Postgrados

Máster universitario en Psicología General Sanitaria

Postgrado en Psicología y Coaching en el Deporte

¿Qué nos hace diferentes?

• Metodología: basada en un enfoque humanístico de la Psicología, promueve una actitud activa y emprendedora por parte de los alumnos, como la creación del Grupo Psykhé. Este grupo organiza, entre otras iniciativas, la Jornada anual de estudiantes de Psicología en la que, por diferentes áreas temáticas, los alumnos exponen públicamente un trabajo o estudio que hayan realizado durante la carrera. Supone un refuerzo a la actividad investigadora temprana y una valiosa experiencia de cara a la realización de presentaciones públicas.

• Conocimiento aplicado: con la creación de la figura del Alumno Interno Investigador, permite a los estudiantes realizar funciones de apoyo a la investigación, ya sea en equipos universitarios o dentro de centros hospitalarios, como ya sucede en varios hospitales de Cataluña.

• Profesionalización: más del 70 % del profesorado del grado en Psicología es profesional en activo especializado en la materia que imparte.

• Mención optativa:

- Mención en Psicología sanitaria*

• Itinerario completo: con el máster universitario en Psicología General Sanitaria. Se le da al alumno la capacitación adicional exigida por la ley con este máster de carácter profesionalizador.

• Innovación: única universidad catalana que ofrece el doble grado en Psicología + Criminología y Seguridad.

* Iniciados los trámites para la verificación

Área de Psicología

10

Graus i dobles graus

Grau en Psicologia

Doble grau en Psicologia + Criminologia i Seguretat

Postgraus

Màster universitari en Psicologia General Sanitària

Postgrau en Psicologia i Coaching en l’Esport

Què ens fa diferents?

• Metodologia: basada en un enfocament humanístic de la Psicologia, promou una actitud activa i emprenedora per part dels alumnes, com la creació del Grup Psykhé. Aquest grup organitza, entre altres iniciatives, la Jornada anual d’estudiants de Psicologia en la qual, per diferents àrees temàtiques, els alumnes exposen públicament un treball o estudi que hagin realitzat durant la carrera. Suposa un reforç a l’activitat investigadora primerenca i una valuosa experiència de cara a la realització de presentacions públiques.

• Coneixement aplicat: amb la creació de la figura de l’Alumne Intern Investigador, permet als estudiants realitzar funcions de suport a la investigació, bé en equips universitaris o en centres hospitalaris, com ja succeeix a diversos hospitals de Catalunya.

• Professionalització: més del 70 % del professorat del grau en Psicologia és professional en actiu especialitzat en la matèria que imparteix.

• Menció optativa:

- Menció en Psicologia sanitària*

• Itinerari complet: amb el màster universitari en Psicologia General Sanitària. Se li dóna a l’alumne la capacitació addicional exigida per la llei amb aquest màster de caràcter professionalitzador.

• Innovació: única universitat catalana que ofereix el doble grau en Psicologia + Criminologia i Seguretat.

* Iniciats els tràmits per a la verificació

Àrea de Psicologia

11

La formación de un psicólogo no debe limitarse a la mera transmisión de conocimientos teóricos y a la adquisición de habilidades técnicas, sino que también debe incluir un enfoque completo sobre las inclinaciones y las actitudes de las personas.

Con este grado, el alumno adquiere las competencias necesarias para iniciarse en el ejercicio de la profesión con soltura y seguridad, ya que cuenta con el apoyo de experimentados profesores que poseen amplios conocimientos sobre la psique y el comportamiento humano, una larga experiencia en las distintas áreas de la práctica psicológica y, sobre todo, una firme voluntad por transmitir, mediante su conducta, consejo y ejemplo, los valores que caracterizan a todo buen psicólogo.

Psicología I

Fisiología I

Filosofía

Psicología II

Fisiología II

Psicología del Desarrollo

Estadística

Psicopatología

Psicología Clínica de la Infancia y Juventud

Bases biológicas de los trastornos mentales

Psicología de la educación

Psicología de empresa

Evaluación psicológica básica

Intervención Psicológica

Farmacología

Psicología de la familia

Teoría y técnicas de negociación

Elementos de Doctrina Social de la Iglesia

Psicología y DSI

Percepción, atención y memoria

Psicología de las emociones

Metodología de la investigación psicológica

Personalidad

Psicología del Lenguaje

Psicología de los grupos y las organizaciones

Teoría del conocimiento

Educación y Familia

Psicología Social

Antropología

Psicopatología avanzada

Intervención y tratamiento en psicología clínica

Psicología jurídica

Ética general

Prácticum Psicología (anual)

Psicodiagnóstico

Evaluación psicológica escolar

Intervención psicoeducativa

Ética profesional

Orientación profesional

Trabajo Final de Grado (Psicología) (anual)

Grado en Psicología

Primer curso

Tercer curso

Segundo curso

Cuarto curso

Hospitales, clínicas y centros sanitarios públicos y privados

Centros educativos

Centros asistenciales (población marginal, integración, etc.)

Juzgados e instituciones penitenciarias

Gabinetes de psicología y logopedia

Docencia e investigación

Salidas profesionales

Plan de Estudios

12

La formació d’un psicòleg no s’ha de limitar a la simple transmissió de coneixements teòrics i a l’adquisició d’habilitats tècniques, sinó que també ha d’incloure un enfocament complet sobre les inclinacions i les actituds de les persones.

Amb aquest grau, l’alumne adquireix les competències necessàries per a iniciar-se en l’exercici de la professió amb soltesa i seguretat, ja que compta amb el suport d’experimentats professors que posseeixen amplis coneixements sobre la psique i el comportament humà, una llarga experiència en les diverses àrees de la pràctica psicològica i, sobretot, una ferma voluntat per transmetre, a través de la seva conducta, el seu consell i el seu exemple, els valors que caracteritzen tot bon psicòleg.

Psicologia I

Fisiologia I

Filosofia

Psicologia II

Fisiologia II

Psicologia del Desenvolupament

Estadística

Psicopatologia

Psicologia Clínica de la Infància i Joventut

Bases biològiques dels trastorns mentals

Psicologia de l’educació

Psicologia d’empresa

Avaluació psicològica bàsica

Intervenció psicològica

Farmacologia

Psicologia de la família

Teoria i tècniques de negociació

Elements de Doctrina Social de l’Església

Psicologia i DSE

Percepció, atenció i memòria

Psicologia de les emocions

Metodologia de la investigació psicològica

Personalitat

Psicologia del Llenguatge

Psicologia dels grups i les organitzacions

Teoria del coneixement

Educació i Família

Psicologia Social

Antropologia

Psicopatologia avançada

Intervenció i tractament en psicologia clínica

Psicologia jurídica

Ètica general

Pràcticum Psicologia (anual)

Psicodiagnòstic

Avaluació psicològica escolar

Intervenció psicoeducativa

Ètica professional

Orientació professional

Treball Final de Grau (Psicologia) (anual)

Grau en Psicologia

Primer curs

Tercer curs

Segon curs

Quart curs

Pla d’Estudis

Hospitals, clíniques i centres sanitaris públics i privats

Centres educatius

Centres assistencials (població marginal, integració, etc.)

Jutjats i institucions penitenciàries

Gabinets de psicologia i logopèdia

Docència i investigació

Sortides professionalsMés del 70 %

del professorat és professional

en actiu

13

Este doble grado aúna la formación y la preparación completa de un psicólogo más los conocimientos teóricos sobre criminología y seguridad y la aplicación de estos conocimientos en experiencias prácticas para convertirse en un especialista, con un conocimiento global de ambas materias. Esto, sin duda, amplia los horizontes profesionales de los estudiantes en el ámbito de la prevención e investigación de los delitos.

El grado de Criminología y Seguridad se imparte en régimen semipresencial, lo cual permite compatibilizarlo fácilmente con el grado de Psicología.

Psicología I

Fisiología I

Filosofía

Historia y Sociedad

Introducción a la criminología

Introducción al Derecho

Psicología II

Fisiología II

Psicología del Desarrollo

Estadística

Fundamentos de Derecho Constitucional

Fundamentos de Derecho Penal

Derechos fundamentales

Psicopatología

Psicología Clínica de la infancia y juventud

Bases biológicas de los trastornos mentales

Psicología de la educación

Psicología de empresa

Sistemas penitenciarios

Técnicas de investigación I

Evaluación psicológica básica

Intervención Psicológica

Farmacología

Psicología de la familia

Teoría y técnicas de negociación

Elementos de Doctrina Social de la Iglesia

Psicología y DSI

Técnicas de investigación II

Percepción, atención y memoria

Psicología de las emociones

Metodología de la investigación psicológica

Personalidad

Psicología del Lenguaje

Psicología de los grupos y las organizaciones

Criminología I

Derecho Penal Avanzado

Teoría del conocimiento

Educación y Familia

Psicología Social

Antropología

Derecho Procesal Penal

Teoría de la investigación criminal

Criminología II

Psicopatología avanzada

Intervención y tratamiento en psicología clínica

Psicología jurídica

Ética general

Prácticum (Psicología) (anual)

Fundamentos del cumplimiento de las penas

Técnicas digitales aplicadas a la criminología

Gestión de seguridad

Investigaciones especiales

Psicodiagnóstico

Evaluación psicológica escolar

Intervención psicoeducativa

Ética profesional

Orientación profesional

Trabajo Final de Grado (Psicología)

Inglés criminológico

Sistemas y planes de seguridad y emergencia

Derecho Civil I

Derecho Civil II

Derecho administrativo

Prácticum (Criminología)

Derecho Penal de Menores

Doble grado en Psicología + Criminología y SeguridadPrimer curso

Tercer curso

Segundo curso

Cuarto curso

Quinto curso

Hospitales, clínicas y centros sanitarios públicos y privados

Criminólogo en el ámbito público o privado

Cuerpos y Fuerzas de Seguridad del Estado, Comunidades Autónomas o Entes Locales

Centros educativos

Centros asistenciales (población marginal, integración, etc.)

Juzgados e instituciones penitenciarias

Servicios de seguridad privada: Investigador o Detective Privado, Director de Seguridad Privada

Gabinetes de psicología y logopedia

Docencia e investigación

Salidas profesionales

Formas específicas de la criminalidad

Victimología

Seguridad especial

Trabajo Final de Grado (Criminología)

Plan de Estudios

14

Aquest doble grau en Psicologia + Criminologia i Seguretat uneix la formació i la preparació completa d’un psicòleg més els coneixements teòrics sobre criminologia i seguretat i l’aplicació d’aquests coneixements a experiències pràctiques per convertir-se en un especialista, amb un coneixement global d’ambdues matèries. Això, sens dubte, amplia els horitzons professionals dels estudiants en l’àmbit de la prevenció i investigació dels delictes.

El grau de Criminologia i Seguretat s’imparteix en règim semipresencial, la qual cosa permet compatibilitzar-ho fàcilment amb el grau de Psicologia.

Psicologia I

Fisiologia I

Filosofia

Història i Societat

Introducció a la criminologia

Introducció al Dret

Psicologia II

Fisiologia II

Psicologia del Desenvolupament

Estadística

Fonaments de Dret Constitucional

Fonaments de Dret Penal

Drets fonamentals

Psicopatologia

Psicologia Clínica de la infància i joventut

Bases biològiques dels trastorns mentals

Psicologia de l’educació

Psicologia d’empresa

Sistemes penitenciaris

Tècniques d’investigació I

Avaluació psicològica bàsica

Intervenció Psicològica

Farmacologia

Psicologia de la família

Teoria i tècniques de negociació

Elements de Doctrina Social de l’Església

Psicologia i DSE

Tècniques d’investigació II

Percepció, atenció i memòria

Psicologia de les emocions

Metodologia de la investigació psicològica

Personalitat

Psicologia del Llenguatge

Psicologia dels grups i les organitzacions

Criminologia I

Dret Penal Avançat

Teoria del coneixement

Educació i Família

Psicologia Social

Antropologia

Dret Processal Penal

Teoria de la investigació criminal

Criminologia II

Psicopatologia avançada

Intervenció i tractament en psicologia clínica

Psicologia jurídica

Ètica general

Pràcticum (Psicologia) (anual)

Fonaments del compliment de les penes

Tècniques digitals aplicades a la criminologia

Gestió de seguretat

Investigacions especials

Psicodiagnòstic

Avaluació psicològica escolar

Intervenció psicoeducativa

Ètica professional

Orientació professional

Treball Final de Grau (Psicologia)

Anglès criminològic

Sistemes i plans de seguretat i emergència

Dret Civil I

Dret Civil II

Dret administratiu

Pràcticum (Criminologia)

Dret Penal de Menors

Doble grau en Psicologia + Criminologia i SeguretatPrimer curs

Tercer curs

Segon curs

Quart curs

Cinquè curs

Pla d’Estudis

Formes específiques de la criminalitat

Victimologia

Seguretat especial

Treball Final de Grau (Criminologia)

Hospitals, clíniques i centres sanitaris públics i privats

Criminòleg en l’àmbit públic o privat

Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, Comunitats Autònomes o Ens Locals

Centres educatius

Centres assistencials (població marginal, integració, etc.)

Jutjats i institucions penitenciàries

Serveis de seguretat privada: Investigador o Detectiu Privat, Director de Seguretat Privada

Gabinets de psicologia i logopèdia

Docència i investigació

Sortides professionals

15

Ayudas por mérito académico

• CEU Merit Program 100: becas del 100 % del coste académico del primer curso

• CEU Merit Program: becas entre el 50 % y el 65 % del coste académico del primer curso

Ayudas por circunstancias personales y económicas

Ayudas de entidades colaboradorasObra Social “la Caixa”, Banco Santander, Fundació Damm, Fundació Jesús Serra, Selecta España, entre otras

Ayudas al alojamientoAtención personalizada para todos los estudiantes que precisen alojamiento

Becas y ayudas al estudio

Plan Económico PersonalizadoUna vez formalizada la reserva de plaza, el importe restante de la titulación se podrá efectuar de las siguientes formas:

• Pago único. La realización del pago único conlleva un descuento del 1,5 % del importe de la matrícula

• Pago fraccionado de la matrícula en 4 cuotas por curso

• Pago mensual en 10 cuotas a través de financiación especial al 0 % de interés*

• Otros acuerdos de financiación. Con el Banco Santander, “La Caixa”, Catalunya Caixa, BBVA y Banc Sabadell. También conlleva el descuento del 1,5 % del importe de la matrícula

* Consultar comisión de apertura

Plan Económico Personalizado

04.

05.

La Universitat ofrece ayudas al estudio en función de las circunstancias personales, económicas y méritos académicos mediante el Programa de Ayudas al Estudio, además de ayudas de entidades colaboradoras y ayudas al alojamiento.

Seguros

• Seguro de continuidad de estudios: cubre la totalidad del pago de los estudios en caso de fallecimiento de alguno de los tutores legales del alumno

• Seguro de protección de pagos: desempleo o incapacidad temporal

16

Ajuts per mèrit acadèmic

• CEU Merit Program 100: beques del 100 % del cost acadèmic del primer curs

• CEU Merit Program: beques entre el 50 % i el 65 % del cost acadèmic del primer curs

Ajuts per circumstàncies personals i econòmiques

Ajuts d’entitats col·laboradoresObra Social “la Caixa”, Banco Santander, Fundació Damm, Fundació Jesús Serra, Selecta España, entre d’altres

Ajuts a l’allotjament Atenció personalitzada per a tots els estudiants que necessitin allotjament

Beques i ajuts a l’estudi

Pla Econòmic PersonalitzatUn cop formalitzada la reserva de plaça, l’import restant de la titulació es podrà efectuar de les següents maneres:

• Pagament únic. La realització del pagament únic comporta un descompte de l’1,5 % de l’import de la matrícula

• Pagament fraccionat de la matrícula en 4 quotes per curs

• Pagament mensual en 10 quotes a través de finançament especial al 0 % d’interès*

• Altres acords de finançament. Amb el Banco Santander, “La Caixa”, Catalunya Caixa, BBVA i Banc Sabadell. També comporta el descompte de l’1,5 % de l’import de la matrícula

* Consultar comissió d’apertura

Pla Econòmic Personalitzat

05.

04.La Universitat ofereix ajuts a l’estudi en funció de les circumstàncies personals, econòmiques i mèrits acadèmics a través del Programa d’Ajuts a l’Estudi, així com ajudes d’entitats col·laboradores i ajudes a l’allotjament.

Assegurances

• Assegurança de continuïtat dels estudis: cobreix la totalitat del pagament dels estudis en cas de defunció d’algun dels tutors, fins a la seva finalització a la UAO CEU

• Assegurança de protecció de pagaments: atur o incapacitat temporal

17

Cómo ser alumno

Tramitación de la solicitud

se podrá tramitar la solicitud de plaza mediante el Portal del Futuro Alumno en la página web de la Universitat www.uaoceu.es

Confirmación de la admisión definitiva

si se completan los estudios que dan acceso a la Universitat, se deberá acreditar su cumplimiento en el Servicio de Admisión de la UAO CEU y realizar la matrícula en el mes de julio.

Prueba de admisión

es una prueba obligatoria para todos los candidatos y específica para cada carrera. La Universitat realiza una convocatoria de pruebas de admisión cada mes a partir de febrero.

* Alumnos con una nota igual o superior a 8 en primero de bachillerato estarán exentos de las pruebas de admisión y solamente deberán realizar la entrevista personal

Reserva de plaza

si la admisión ha sido favorable, se podrá realizar una reserva de plaza en la Universitat Abat Oliba

CEU, que garantiza una plaza en la carrera a la espera de superar la selectividad u otros

requisitos de acceso.

23

4

Información más detallada:www.uaoceu.es/admision

1

06.

18

Informació més detallada:www.uaoceu.cat/admissio

Com ser alumne

Tramitació de la sol·licitud

es podrà tramitar la sol·licitud de plaça a través del Portal del Futur Alumne a la pàgina web de la Universitat www.uaoceu.cat

Prova d’admissió

és una prova obligatòria per tots els candidats i específica de cada carrera. La Universitat realitza una convocatòria de proves d’admissió cada mes a partir de febrer.

* Alumnes amb una nota igual o superior a 8 a primer de batxillerat estaran exempts de les proves d’admissió i només hauran de realitzar l’entrevista personal

Reserva de plaça

si l’admissió ha sigut favorable, es podrà realitzar una reserva de plaça a la Universitat Abat Oliba CEU, que garanteix una plaça a la

carrera a l’espera de superar la selectivitat o altres requisits d’accés.

Confirmació de l’admissió definitiva

si es completen els estudis que donen accés a la Universitat, s’haurà d’acreditar el seu compliment en el Servei d’Admissió de la UAO CEU i realitzar la matrícula el mes de juliol.

2

3

4

1

06.

19

bü16

02v6

#eresloquehaces

Universitat Abat Oliba CEU • Bellesguard, 30. 08022 Barcelona • T. +34 932 540 900 • www.uaoceu.es • www.uaoceu.cat