2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara...

16
1 núm. 148 2017 SANT SADURNÍ D’ANOIA DESEMBRE FULL D’INFORMACIÓ LOCAL

Transcript of 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara...

Page 1: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

1

núm. 1482017

SANT SADURNÍ D’ANOIA

DESEMBRE

FULL D’INFORMACIÓ LOCAL

Page 2: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

2

Page 3: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

3

ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle, Informàtica: Competic inicial i competic 1. Anglès 1, 2 i 3 (A.2) i Català 3 (B1). Horari: Matí. Cal presentar documentació en horari d´atenció al públic. Dimarts i dijous de 12 a 13h. Documentació: Original i fotocòpia del DNI o altre document d’identificació.Targeta sanitària i fotocòpia. Dues fotografies de carnet. A Secundària per a Adults també cal originals i fotocòpia de documentació acadèmica justificativa

E-mail: [email protected] Web: sites.google.com/a/xtec.cat/afasantsadurni/ Telèfon: 93 818 40 32Adreça: C/Francesc Macià s/n (Institut Escola Jacint Verdaguer)

Page 4: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

4

SOM NADAL

Comença la campanya comercial SOM Nadal fins el 5 de gener del 2018. SOM Sant Sadurní sortejarà fins a 5000€ en premis amb:

• Targetes regal de 5€, 10€ i 20€• Retorn íntegre de l’import de la compra• Bosses plegables reutilitzables per anar a comprar. • Sorteigs els dies 11, 18, 23 i 30 de desembre i 8 de gener.

Consulta els premis a www.somsantsadurni.com

Amb dinamització de la zona comercial:

• Música nadalenca per la megafonia del centre comercial • Encesa de llums de Nadal amb motius al·legòrics al cava • Bosses de paper respectuoses amb el medi ambient • Vals comerç de 1/2h per aparcar a la zona blava (fins a

final d’existències).

Organitza: Som Sant Sadurní.

Necessites el carnet d’Alberguista, ISIC o ITIC pel pont de desembre i les vacances de nadal? Passa per l’Índex i te’l farem

Índex - Servei de Joventut c/ Pompeu Fabra, 34. Tel. 93 891 33 20

Page 5: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

5

Page 6: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

6

AGENDA DESEMBRE

Divendres 1 de desembre

7:00 Actuació de playback. Els avis del Casal de Sant Esteve Sesrovires ens faran passar una bona estona amb la seva actuació musical. En finalitzar l’actuació hi haurà coca i cava!. Casal Municipal de la Gent Gran Sant Sadurní - Ps. Can Ferrer 11.

Dissabte 2 de desembre

De 10 a 13:30 Fes el teu bastidor de Nadal. Ja has pensat en la decoració nadalenca? Et proposem que aquest any facis un preciós brodat en un bastidor. T’hi animes? Reserva la teva plaça: tel. 699128545. Organitza: Les Cuscus - Cuineres del handmade. Carrer Sant Antoni, 45.

11:00 Hora del conte familiar “Una mica perdut” per a famílies amb infants de 2 i 3 anys. Amb la Sandra Rossi. Cal inscripció prèvia. Biblioteca Ramon Bosch de Noya - Plaça Primer Homenatge a la Vellesa, 10.

Dissabte 2 de desembre

20:00 TALLER MARIDATGE DE SUSHI I CAVA. Taller per aprendre les principals característiques de la cuina japonesa i la tècnica per elaborar els diferents tipus de Sushi. Cal Feru eno·botiga. Organitza: Cal Feru.

Diumenge 3 de desembre

8:00 Caminada solidària. Caminada de Festa Major i Solidària amb La Marató de TV3. Distància a recórrer: 12 km. Lloc de sortida: Lloc de sortida: Aparcament del CAP. Hora de sortida: 8 h. Donatiu de 5 € que anirà íntegrament per donatiu a la MARATÓ de TV3. La ruta agafarà direcció a Can Benet de la Prua, on es farà parada per esmorzar. El club oferirà als participants beguda, cafè i postres. Seguidament tornada a Sant Sadurní per un altra ruta. Organitza: Club de Trekking Sant Sadurní.

Page 7: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

7

9:00 Campionat de petanca. Pistes Municipals de Petanca - Zona Gat Cendrer. Organitza: Club de petanca Sant Sadurní.

12:30 Partit OK Lliga CE Noia Freixenet - Asturhockey. Retransmès en directe per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i via online a www.radiosantsadurni.cat. Socis 5€ no socis 12€. Pavelló Olímpic de l’Ateneu. Organitza: CE NOIA FREIXENET.

19:30 Ball amb el duet Melody. Socis 3 € No Socis 6 €. Teatre de l’Ateneu Agrícola. Organitza: Ateneu Agrícola.

Dilluns 4 de desembre

Exposició de quadres a càrrec dels alumnes del taller “Evadir-se pintant” i d’Emilio Barrera Casal Municipal de la Gent Gran Sant Sadurní - Ps. Can Ferrer 11.

Els dies 4,5 i 7 de desembre en hores d’oficina Reserva de plaça i cobrament del dinar de Nadal de l’Espai Caixa. Organitza: Associació de Jubilats de Sant Sadurní d’Anoia.

15:30 Taller de scrapbooking. Centre Vilarnau - Pl. Germans Segura Viudas s/n.

Divendres 8 de desembre

9:00 Campionat de petanca. Pistes Municipals de Petanca - Zona Gat Cendrer. Organitza: Club de petanca Sant Sadurní.

Diumenge 10 de desembre

10:00 Cava Market. Fins les 15h al carrer Raval. Un espai idoni per a comprar els millors caves per les teves festes nadalenques. Al Cava Market trobaràs més d’una vintena de cellers de Sant Sadurní i voltants que portaran la millor selecció de caves per servir i tastar per aquestes festes. Vine al Cava Market i gaudeix també de l’enoturisme amb els paquets de visites combinades amb el Centre d’Interpretació del Cava. Truca al 93 891 31 88 o escriu a [email protected] per informar-te o reservar la teva experiència.

Page 8: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

8

10:00 Botigues obertes. Botigues obertes durant el matí coincidint amb el Cavamarket que organitza Turisme de Sant Sadurní al carrer Raval. Centre comercial.

19:30 Ball amb el grup Zafiro. Ball amb el grup Zafiro. Teatre Ateneu Agrícola. Organitza: Ateneu Agrìcola.

Dilluns 11 de desembre

15:30 Taller de scrapbooking. Centre Vilarnau - Pl. Germans Segura Viudas s/n. Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia. Departament d’Acció social.

Dimarts 12 de desembre

18:15 Nadales a la Casa dels Avis. Els petits i petites de l’escola de música visitaran els nostres avis per desitjar-los unes bones festes de Nadal. Organitza: Escola Municipal de Música Sant Sadurní.

Dimecres 13 de desembre

21:15 Partit OK Lliga CE Noia Freixenet - CE Vendrell. Retransmès en directe per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i via online a www.radiosantsadurni.cat. Socis 5€ no socis 12€. Pavelló Olímpic de l’Ateneu. Organitza: CE NOIA FREIXENET.

Dijous 14 de desembre

10:30 Visita de l’Oficina Mòbil d’informació al consumidor. Fins a les 13:00h . Per atendre les consultes de la ciutadania i oferir informació sobre temes de consum. A l’Era d’en Guineu. Organitza: Diputació de Barcelona.

17:00 Taller de Nadal. El Nadal és temps de compartir experiències i moments especials. Vine a passar una bona estona fent una manualitat nadalenca amb nens de Creu Roja. Ens ho passarem molt bé!!!. Casal Municipal de la Gent Gran Sant Sadurní - Ps. Can Ferrer 11. Organitza: Creu Roja i Casal Municipal de la Gent Gran.

19:15 Espai Obert. Espai de trobada per a la reflexió, l’atenció plena, (mindfulness), i la pràctica de la meditació, una eina que ens ajuda a gestionar l’estrès i contribueix a la millora personal. Casal d’Entitats - Cr. Marc Mir, 15. Organitza: Espai Del Kor.

Page 9: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

9

Divendres 15 de desembre

18:15 Festival de Nadal. Escola Vedruna El Carme. Cantata de Nadal dels nens i nenes de Llar d’infants (1 i 2 anys) i Parvulari ( 3-6 anys), amb moltes sorpreses musicals i audiovisuals. Un espectacle amb molt ritme, alegria, música, cançons en diferents idiomes. Gimnàs de l’escola Vedruna El Carme. Organitza: Professorat i AMPA del Vedruna Sant Sadurní.

17:00 Fes arribar la teva carta al Santa de Kids&Us. Fes arribar la teva carta al Santa de Kids&Us. Durant tota la tarda recollirà les cartes del més petits. Les cartes les trobareu des del dia 1 de desembre als establiments de Som Sant Sadurní. Carrer Raval. Organitza: Kids&Us amb la col·laboració de Som Sant Sadurní.

18:00 Activitat infantil monstruosa “Agus i els monstres”, amb Jaume Copons i Liliana Fortuny, autors de la col·lecció de llibres. Biblioteca Ramon Bosch de Noya - Plaça Primer Homenatge a la Vellesa, 10. Organitza: Biblioteca municipal amb la col·laboració de la Llibreria Jepi i l’editorial Combel.

Dissabte 16 de desembre

17:00 Festival de Nadal Escola Vedruna El Carme. Festival de Nadal dels nens i nenes de Primària (6- 12 anys) i els nois i noies d’ESO ( 12-16 anys) amb bona música, representacions , decorats,... i , moltes sorpreses musicals i audiovisuals. Església parroquial. Organitza: Professorat i AMPA del Vedruna Sant Sadurní.

Dissabte 16 de desembre

19:30 TAST CAVES 5 ESTRELLES AMB PERNIL IBÈRIC. Un tast molt especial on descobrir alguns dels caves més exclusius dels cellers més emblemàtics del món del cava. Els caves s’acompanyaran amb pernil ibèric. Preu: 75 euros. Cal Feru eno·botiga. Organitza: Cal Feru.

Page 10: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

10

Diumenge 17 de desembre

11:30 Pessebre al Montcau. Sortida en cotxe a les 11.30 hores des de la plaça de l’Església per anar al Montcau. Pujada a peu des de l’aparcament a 20 minuts del Montcau. Després de posar el pessebre, nadales, missa i dinar de germanor.

18:30 CINEMA AL CASAL: Vivir es fácil con los ojos cerrados. Espanya, 2013. Dirigida per David Trueba. Amb Javier Cámara, Natalia de Molina i Francesc Colomer Antonio és un professor que ensenya anglès amb les cançons dels The Beatles a l’Espanya de 1966. El seu ídol John Lennon roda una pel·lícula a Almeria i decideix anar-hi per tal de conèixe’l i fer-li una inusual petició. Casal d’Entitats - Cr. Marc Mir, 15. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dilluns 18 de desembre

17:15 Concert de Nadal 2017. El concert s’oferirà en tres grups: A les 17:15h, a la Sala d’Actes de l’Escola de Música, els alumnes de P3, P4 i P5 (grups de dilluns); a les 18:00h, a la Sala d’Actes de l’Escola de Música, els alumnes de P3, P4 i P5 (grups de dimecres); a les 18:30h, a l’Església, alumnes d’Iniciació, Bàsic, Conjunt Coral, Taller de corda, Taller de vent i Taller de guitarres. Escola Municipal de Música - Plaça Dr. Salvans, 1. Organitza: Escola Municipal de Música Sant Sadurní.

Dissabtes 23 i 30 de desembre

DIVER NADAL De 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h. Espai on pots deixar el teu fill/a de 2 a 8 anys on es realitzaran activitats nadalenques (jocs, maquillatge, caga tió, entrega la carta al patge reial,etc.) Durant tot el dia realitzarem: Maquillatge infantil nadalenc, manualitats nadalenques, Jocs, conta contes nadalencs A més a més, tenim unes activitats molt especials: Caga el tíó (a les 11:00h i a les 17:00h), lliura la carta al patge reial (a les 12:00h i a les 18:00h.). A La Mainada (c/Mestre Antoni Torelló, 32).

Page 11: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

11

Dimarts 19 de desembreAudicions 1r trimestre, curs 2017-2018. Com ja és habitual, al primer trimestre, abans de les vacances de Nadal, els alumnes de l’Escola Municipal de Música ens oferiran un seguit d’audicions en què han pogut mostrar el treball realitzat al llarg dels primers mesos de curs. A l’Escola de Música. Escola Municipal de Música - Plaça Dr. Salvans, 1.

16:00 Donació de sang. Fins a les 20 hores. Jornada de Donació de Sang a càrrec del Banc de Sang i teixits organitzat per l’alumnat i professorat de Cicles formatius de l’Escola Intermunicipal del Penedès, a la mateixa escola. A l’Escola Intermunicipal. Organitza: Alumnat i professorat de cicles formatius.

Dimecres 20 de desembre

Dia de Cobrament per anar al Teatre Romea per veure “Adosats” el proper mes de gener. Espai-Caixa. Organitza: Associació de Jubilats de Sant Sadurní d’Anoia.

Divendres 22 de desembre

17:00 Festa de Nadal. Actuació de la Coral del Casal, lectures, bingo, exposicions,... No us la perdeu!!!. Casal Municipal de la Gent Gran Sant Sadurní - Ps. Can Ferrer 11.

18:30 A la recerca del Tió, activitat familiar. Al Barri Vilarnau. Activitat familiar. Places limitades. Inscripcions fins al 19 de desembre, al Centre Vilarnau, de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores. Centre Vilarnau - Pl. Germans Segura Viudas s/n.

19:30 The Code (Scape Room a l’Índex). Sereu capaços de seguir els passos de la Dra. Alberti i obrir la caixa abans que la seva investigació es destrueixi ? Haureu de cooperar, resoldre enigmes i misteris per trobar la clau. Participa en aquest scape room de l’Índex. Inscripcions obertes. Índex. Servei de Joventut - Cr. Pompeu Fabra, 34. Organitza: Regidoria de Joventut.

Page 12: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

12

17:00 12È TIÓ POPULAR I SOLIDARI. Fes cagar el Tió de Som Sant Sadurní dinamitzat pel CAU de Sant Sadurní. I també podràs: - Fer el taller de tions del CAU - Jugar en els Kids&Us games de Kids&Us Sant Sadurní - Prendre una xocolata calenta gentilesa de Simon Coll i Cal Blay. A la plaça de l’Ajuntament - Pl. Ajuntament 1. Organitza: Som Sant Sadurní.

19:30 Partit OK Lliga CE Noia Freixenet - Recam Làser Caldes HC. Retransmès en directe per Ràdio Sant Sadurní al 107.2 FM i via online a www.radiosantsadurni.cat. Socis 5€ no socis 12€. Pavelló Olímpic de l’Ateneu. Organitza: CE NOIA FREIXENET.

Diumenge 24 de desembre

10:00 1ª Cursa de Nadal. Sortida: plaça de l’Ajuntament. Tres proves: 10:00h CURSA INFANTIL de 700m 10:30h Sortida de la cursa general amb dos distàncies, una de 6km i l’altre de 10km. Hi haurà bossa pels corredors/es, sorteig d’obsequis i samarreta tècnica. Inscripcions www.xipwin.cat/cursadenada. Organitza: Club Esportiu Sansa Sua Tot i Servei Municipal d’Esports.

Dilluns 25 de desembre

10:00 Missa de Nadal. Església parroquial.

12:00 Missa de Nadal amb famílies. Església parroquial.

19:30 Concert de Nadal. La Coral Sant Sadurní ofereix el tradicional Concert de Nadal. En aquesta ocasió amb les cançons més populars de la Marató de TV3, i Nadales d’arreu. Preu de l’entrada: 10 euros. A l’Església parroquial

00:00 Missa del gall. Església parroquial.

Dimecres 27 de desembre

Page 13: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

13

CASALET DE NADALDel 27 de desembre al 5 de gener Per infants de 0 a 6 anys. Horaris i preus flexibles. Gaudirem del Nadal a través del joc i actes propis de la cultura catalana. Per a més informació www.lamainada.cat. A La Mainada.

Dissabte 30 de desembre

18:00 Recollida de cartes dels Patges Reials. Durant la recollida de cartes els nens i nenes podran participar en un taller que els permetrà emportar-se un record únic d’un dia tant especial.

Diumenge 31 de desembre

19:00 Missa per la Pau. Església parroquial.

23:45 Campanades de Cap d’Any. Celebra l’entrada de l’any nou amb música, castell de focs i cava per a tothom. T’esperem a les 12 de la nit a la plaça de l’Ajuntament!. Plaça de l’Ajuntament - Pl. Ajuntament 1. Organitza: Regidoria de Cultura.

ALTRESSortides Grupals Running. Tots els dimarts i dijous a les 19:30 sortides grupals de running pels voltants de la vila. S’aconsella aigua i frontal si es el cas. Lloc de sortida carrer vilafranca, 17. Contacte : [email protected]. c. Vilafranca, 17. Organitza: Club Esportiu Sansa Sua... Tot.

El primer divendres de cada mes Espai lliure, a les 17 hores. Espai lliure és un lloc de trobada per fer ganxet i mitja, sense professora. Obert a tothom i gratuït. Taller d’Orsy. Carrer Sant Antoni, 45. Organitza: Taller d’Orsy.

Tots els diumenges 11:00. Testimonis Cristians de Jehovà. Conferència Bíblica. 03/12/2017 Per què es pot confiar en la Bíblia. 10/12/2017 De quina font vindrà la pau mundial?. 17/12/2017 Camina vostè amb Déu?. 24/12/2017 Visquem amb bon judici en un món pervers. 31/12/2017 Reconeix vostè la sobirania de Jehová en la seva vida personal?

Page 14: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

14

Exposició a Cal FarrenouDel 2 al 21 de desembre. Exposició i venda de de les obres que una colla d’artistes han cedit generosament per ajudar a la Fundació Ponts per la Pau. Cal Farrenou, c/Vilafranca, 1Organitza: Josepa Pérez, Mariajosé Torres, Manel Atserà i Àngels Puigmarti.

Exposició Lluites Compartides Fins al 17 de desembre, al pati de la Fassina de Can Guineu. De dimarts a divendres de 9:15 h a 14:45 h i de 16:00 h a 18:30h / dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h / diumenges i festius de 10:00 h a 14:00 h. CIC Fassina - Centre d’Interpretació del Cava - Cr. Hospital 23 (entrada al Centre i a l’Oficina de Turisme). Organitza: Òmnium Cultural, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Exposició de Cartells de la Setmana del Cava. 1982-2017. Del 15 de desembre al 31 de gener. De dimarts a divendres de 9:15 h a 14:45 h i de 16:00 ha 18:30h / dissabtes de 10:00 h a 14:00 h i de 17:00 h a 19:00 h / diumenges i festius de 10:00 a 14:00 h. CIC Fassina - Centre d’Interpretació del Cava - Cr. Hospital 23 (entrada al Centre i a l’Oficina de Turisme). Organitza: Confraria del Cava i hi col·labora l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Page 15: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

15

FARMÀCIES DE TORN

Més

info

rmac

ió a

l web

mun

icip

al

ww

w.s

ants

adur

ni.c

atIm

près

en

pape

r rec

icla

tDi

ssen

y grà

fic: N

eus R

osel

l Gal

lart.

Gr

àfiqu

es d

el F

oix -

D.L

. B-2

4087

-200

5

De l’1 al 3 de DESEMBREFarmàcia Gascón. Rambla de la Generalitat, 26.

Del 4 al 10 DESEMBREFarmàcia Vilela. Carrer Tarragona, 34.

Del 11 al 17 de DESEMBREFarmàcia Naranjo Salom. Carrer Doctor Escayola, 4.

Del 18 al 24 de DESEMBREFarmàcia Ferrer. Rambla de la Generalitat, 47.

Del 25 al 31 de DESEMBREFarmàcia Mestre. Carrer Hospital, 2.

Més informació a www.santsadurni.cat/farmacies

FARMÀCIA ANNA FERRER: 13 de desembre: Ensenyarem d’una manera divertida a rentar-se les dents. Dirigit a nens entre 5-7 anys (p5 a 2on de primaria). Grups reduïts de 6 nens. Durada 30 minuts aproximadament. Dirigit a nens entre 5-7 anys (p5 a 2on de primaria). Grups reduïts de 6 nens. Durada 30 minuts aproximadament. 19 de desembre: Taller d’automaquillatge. Demanar hora. Del 18 al 24 de desembre: Durant tota la setmana donarem consells en alimentació i suplements a tothom que ho necessiti per la 1a cursa de Nadal de Sant Sadurní, amb el nutricionista Juan Bel·lan.

FARMÀCIA NARANJO: 12 de desembre. Servei de dietista. Primera visita gratuïta. Cal demanar hora al telèfon 93 891 01 88

FARMÀCIA RAMBLA 26. Dieta activa. Auriculoteràpia i assessorament nutricional. Cada dimecres a la farmàcia, de 16:30 a 20:30 hores. Truca’ns i demana hora. 93 826 69 75.

Page 16: 2017 FULL D’INFORMACIÓ LOCAL núm. 148 DESEMBRE · 3 ESCOLA D´ADULTS DE SANT SADURNÍ Encara queden places pel Graduat d’Educació Secundària per Adults , 1r cicle i 2n cicle,

16