2018-07-15 Piano i Violi...2018/07/15  · Toccata A. Khachaturian El sonetí de la rosada E....

2
ASSOCIACIÓ D’AMICS DE L’ORGUE Collbató AMICS DE L'ORGUE COLLBATÓ A S S O C I A C I Ó Ajuntament de Collbató www.amicsdelorguecollbato.com 15 de juliol de 2018 15 de juliol de 2018 a les set de la tarda a les set de la tarda Església de Sant Corneli de Collbató, Església de Sant Corneli de Collbató, 15 de juliol de 2018 a les set de la tarda Església de Sant Corneli de Collbató, Neus Neus Sánchez Ribalta Sánchez Ribalta Neus Sánchez Ribalta Cristina Cristina Parés González Parés González Cristina Parés González PIANO I VIOLI PIANO I VIOLI PIANO I VIOLI REPERTORI Sonata Op.24 “La primavera” L. V. Beethoven Adagio de la sonata n° 1 per violí J. S. Bach Toccata A. Khachaturian El sonetí de la rosada E. Toldrà Elegia S. V. Rachmaninoff Salut d'Amour E. Elgar

Transcript of 2018-07-15 Piano i Violi...2018/07/15  · Toccata A. Khachaturian El sonetí de la rosada E....

Page 1: 2018-07-15 Piano i Violi...2018/07/15  · Toccata A. Khachaturian El sonetí de la rosada E. Toldrà Elegia S. V. Rachmaninoff Salut d'Amour E. Elgar CRISTINA PARÉS GONZÁLEZ (violinista)

ASSOCIACIÓD’AMICSDE L’ORGUE

Collbató

AMICSDE L'ORGUECOLLBATÓ

ASSOCIACIÓ

Ajuntament de CollbatóAjuntament de Collbató

www.amicsdelorguecollbato.com

Generalitat de Catalunya

Patronat de laMuntanya de Montserrat

15 de juliol de 201815 de juliol de 2018a les set de la tardaa les set de la tardaEsglésia de Sant Corneli de Collbató,Església de Sant Corneli de Collbató,

15 de juliol de 2018a les set de la tardaEsglésia de Sant Corneli de Collbató,

NeusNeus Sánchez Ribalta Sánchez Ribalta

Neus Sánchez Ribalta CristinaCristina

Parés GonzálezParés GonzálezCristina

Parés González

PIANO I VIOLIPIANO I VIOLIPIANO I VIOLIREPERTORI

Sonata Op.24 “La primavera” L. V. Beethoven

Adagio de la sonata n° 1 per violí J. S. Bach

Toccata A. Khachaturian

El sonetí de la rosada E. Toldrà

Elegia S. V. Rachmaninoff

Salut d'Amour E. Elgar

Page 2: 2018-07-15 Piano i Violi...2018/07/15  · Toccata A. Khachaturian El sonetí de la rosada E. Toldrà Elegia S. V. Rachmaninoff Salut d'Amour E. Elgar CRISTINA PARÉS GONZÁLEZ (violinista)

CRISTINA PARÉS GONZÁLEZ (violinista)

Amb 10 anys participa en el concurs intern d'EMM Eixample per accedir com a solista en el concert de final de curs on és escollida per tocar a l'Auditori AXA de Barcelona. El 2012 entra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb la segona millor nota d'instrument, i continua els seus estudis amb el violinista Alberto Reguera. El mes de juliol de 2016 participa en el taller de quartets de corda amb el prestigiós quartet GERARD al teatre d'arts escèniques l 'Atlàntida de Vic.

L'agost de 2016 realitza un concert solidari per a la “Fundación Manos Providentes” amb la pianista Neus Sánchez, a l'església de Sant Gaietà. L'octubre fan un concert a l'església de Sant Corneli a Collbató, promogut per Amics de l'orgue Collbató. El novembre de 2016 torna a fer un concert solidari amb la pianista Neus Sánchez a Sant Gaietà. El mes juny de 2018 es gradua al CMMB, fent un concert a l'auditori Eduard Toldrà del conservatori. El mateix mes és escollida, per a tocar en el concert de premi d'honor de cambra del Conservatori amb la seva companya pianista. El juliol torna a fer un concert amb la pianista Neus Sánchez a l'església Sant Gaietà de Barcelona.

El setembre, iniciarà els estudis de grau superior d'interpretació de violí, al Liceu de Barcelona.

Va néixer a Barcelona el 28 de març de 2000. Als 5 anys comença a tocar el violí rebent classes d'instrument a l'escola Dmúsica. Posteriorment inicia estudis elementals de música amb la Maria Puche al col·legi Claret on cursa primària, per continuar a l'escola Municipal de Música l'Eixample amb 8 anys després de superar la prova d'accés en primer lloc, rebent classes de l'Africa Aymamí.

El mes de setembre, iniciarà els estudis de grau superior d'interpretació de piano, al Liceu de Barcelona.

NEUS SÁNCHEZ RIBALTA (pianista)

El mes de maig de 2015 toca una sonata de Mozart a quatre mans amb el jove pianista Michael Andreas Haeringer en un dels seus concerts a l'església de Sant Gaietà. El mes d'octubre del mateix any torna a tocar amb el jove prodigi, al Gasteig de Munich, amb molt bones crítiques als diaris, comparant-los amb Mozart i la seva germana. L'agost de 2015 toquen a duo a l'Hotel Hilton Diagonal Mar on fan un concert i graven un videoclip. El setembre fou convidada a tocar a la celebració del desè aniversari als escenaris del baríton Xavier Aguilar, on van participar altres pianistes, acordionistes i cantants del món de l'òpera de gran nivell. El mes de març de 2016 toca en duo amb Michael a la Sala Mozart de Calella. El mateix mes tornen a tocar a l'Hotel Hilton. L'agost de 2016 realitza un concert solidari a favor de la “Fundación Manos Providentes” amb la violinista Cristina Parés, a l'església de Sant Gaietà.

Nascuda a Barcelona el 8 de setembre de l'any 2000. Als 8 anys inicia els estudis elementals de piano. Rep classes particulars del músic i compositor Rafael Ramírez, professor del Conservatori del Liceu. Als 11 i als 12 anys guanyà els premis de composició musical a l'escola Municipal de Música l'Eixample. L'any 2012 entra al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on estudia piano amb la professora Carme Poch fins a la seva jubilació, continuant els estudis de piano amb Mireia Planas. Al conservatori també realitza els estudis de grau mitjà de guitarra.

El mes d'octubre fan un concert a l'església de Sant Corneli a Collbató, promogut per Amics de l'orgue Collbató. L'octubre de 2016 toca amb el Michael, a quatre mans, una composició pròpia del jove compositor al Gasteig de Munich, obtenint, una altra vegada, molt bones crítiques a la premsa alemanya. El mes de novembre de 2016 torna a fer un concert solidari amb la violinista Cristina Parés a Sant Gaietà. Com a pianista de la escolania de la Sagrada Família, els acompanya als concerts celebrats a la Cripta de la Basílica. El mes d'abril guanyà dos premis al concurs de Maria Canals, “Tu hi toques?“ tocant el mes de juny al Palau de la Música de Barcelona. El mes de desembre és convidada a tocar a la Universitat Pompeu Fabra, en la celebració de l'acte de Nadal. El juny de 2018 es gradua al CMMB, fent un concert a l'auditori Eduard Toldrà del conservatori. El mateix mes és escollida per a tocar en el concert de premi d'honor del Conservatori com a pianista solista i també en el de cambra amb la seva companya violinista. El juliol torna a fer un concert amb la violinista Cristina Parés a l'església de Sant Gaietà.