acrostics

of 11 /11
ACRÒSTICS

TAGS:

Embed Size (px)

Transcript of acrostics

ACRSTICS

A V I

l cel vola lavi.

ola molt amunt. llumina el cel.

h quin avi ms gran.

L A N I T

a lluna s gran, l cel ple destels o se sent res tothom dorm ot s tranquil.

M E S T R A

has castigat i maldat. stic contenta perqu mhas ajudat i no entenc alguna cosa ornes a explicar-mho amb pacincia. ara s la manera que testimem ix que no digues res.

L E S R O S E S

es roses vermelles s veuen al jard han secat oses petites de color morat e veuen crixer s poden collir n llargues i belles.

A L E G R I A

legria s la Pau. a llum sillumina. ls estels brillen dalt del cel. ermans somriuen quan hi ha alegria entre ells. ams de flors a la famlia. que bonica que s la vida sense guerra! i si al mn tot pugus ser Pau i Alegria!

A M I C S

i amics, amics de veritat olts no en tinc per sn els millors llusions, alegria i records ompartim tots com germans i espero que empre sigue

L A M A R

a mar s blava com el cel mor i pau en la mar

ariners sn lleials al capit mistat entre els mariners emo per la mar com si fos la meva casa.

E S P A N Y O L

spanyol, ou uns eriquitos limochats o teniu color de ema el teniu de les blaves com es del mar.

C O N T A M I N A C I

asa meva, contamines la vida stres tu, que sensible s la vida o suporto la terra sensible ampoc la capa doz i que prima ests ai tengreixars? ntil! Aix s culpa vostra! o crec que engreixe! i capa doz... apullo que sc jo, no la deixaria, stres prompte ser anorxica.

P E R I Q U I T O

eriquito strellat oses al teu costat nquiet sempre has estat uin plomatge tha quedat topia s el que t vols llumines el meu cor, ots els cors cell vertebrat te quedes de vacances al poblat.