Activitats destacades, març 2012

1
Jardí de can Sisteré s/n 08921 Sta. Coloma de Gramenet Tel. 93 466 15 51 www.bibliotecavirtual.diba.cat ACTIVITATS DE MARÇ Dilluns 5, de 18:00 a 18:30 HORA DEL CONTE: Contes de nens i nenes del món A càrrec de Loli Molina La Loli ens ha preparat una sorpresa amb contes i personatges d'arreu del món. Els nens i les nenes decidiran on volen viatjar amb la imaginació! Els contes s'explicaran en dues entregues: no us perdeu la segona part el dilluns 19, a les 18h. A MÉS A MÉS A LA BIBLIOTECA: •Clubs de lectura: Dimarts 27 i dimecres 28, a les 19h. Cal inscripció prèvia. •Hora del conte: Cada dilluns a les 18h. Entrada lliure. •Tallers d'informàtica: Ja tenim els grups plens. Esperem poder oferir més cursos més endavant •Cessió d'espai: Voluntariat per la Llengua, dilluns 19, a les 19h. Dijous 29, a les 18h TALLER DE MANUALITATS Pintem amb roba A càrrec de Chone Orellana Places reduides. Cal inscripció prèvia 21 de Març DIA MUNDIAL DE LA POESIA Celebració del dia mundial de la poesia. La Biblioteca de Santa Coloma i la Llibreria Carrer Major han preparat una sèrie d'entrevistes amb els poetes locals. Es faran projeccions durant tot el dia a les tres biblioteques de la ciutat.

description

Cartell d'activitats destacades que tindran lloc a la biblioteca Central de Sta. Coloma durant el mes de març

Transcript of Activitats destacades, març 2012

Page 1: Activitats destacades, març 2012

Jardí de can Sisteré s/n08921 Sta. Coloma de

GramenetTel. 93 466 15 51

www.bibliotecavirtual.diba.cat

ACTIVITATS DE MARÇ

Dilluns 5, de 18:00 a 18:30HORA DEL CONTE:Contes de nens i nenes del mónA càrrec de Loli Molina

La Loli ens ha preparat una sorpresa amb contes i personatges d'arreu del món. Els nens i les nenes decidiran on volen viatjar amb la imaginació!Els contes s'explicaran en dues entregues: no us perdeu la segona part el dilluns 19, a les 18h.

A MÉS A MÉS A LA BIBLIOTECA:•Clubs de lectura: Dimarts 27 i dimecres 28, a les 19h. Cal inscripció prèvia.•Hora del conte: Cada dilluns a les 18h. Entrada lliure.•Tallers d'informàtica: Ja tenim els grups plens. Esperem poder oferir més cursos més endavant•Cessió d'espai: Voluntariat per la Llengua, dilluns 19, a les 19h.

Dijous 29, a les 18hTALLER DE MANUALITATSPintem amb robaA càrrec de Chone Orellana

Places reduides. Cal inscripció prèvia

21 de Març DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Celebració del dia mundial de la poesia.

La Biblioteca de Santa Coloma i la Llibreria Carrer Major han preparat una sèrie d'entrevistes amb els poetes locals.Es faran projeccions durant tot el dia a les tres biblioteques de la ciutat.