agenda cultural - .Fotografia i disseny gr fic: Amadeo BERGES L’espectacle...

download agenda cultural - .Fotografia i disseny gr fic: Amadeo BERGES L’espectacle gira entorn del treball

of 38

 • date post

  05-Oct-2018
 • Category

  Documents

 • view

  216
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of agenda cultural - .Fotografia i disseny gr fic: Amadeo BERGES L’espectacle...

 • agenda culturalHIVERN/INVIERNO 2018

  Gener-febrer-mar

  Maika MakovskiDissabte / 27 de gener

  Pels PlsDivendres / 2 de mar

 • TEATRE

 • agenda culturalHIVERN / INVIERNO 2018

  LOS MSICOS DE BREMENNebel Teatro

  Dimecres3 de gener

  18 hCasa Municipal

  de CulturaC/ Progrs, 9

  El Port de Sagunt TITELLES AMB ACTORS

  Dramatrgia i direcci: Eva GARCA Intrprets: Angelines MORTE, Nada GARCA, Pedro HEREDIA,Cristina GARCA, Jose LLRIZ Escenografia: Sara SILVASastreria: Ana LLRIZIlluminaci, disseny grfic i mscares: Damian GONALVES

  La histria que narra el conte de Jacob Grimm, Els Msics de Bremen, s la histria de quatre animals, un ruc, un gat, un gos i un gall, els amos dels quals han decidit prescindir dells, perqu consideren que ja no els sn tils per al servei domstic. Els animals fugen, viuen una aventura solidria, emocionant, disposats a canviar la seua destinaci. El seu objectiu s arribar a Bremen, ciutat acollidora destrangers. En el seu viatge desmantellaran una gossera illegal i perseguiran el somni de ser msics, la possibilitat de comenar de nou, i lart com vehicle de superaci personal i adaptaci social.

  La historia que narra el cuento de Jacob Grimm, Los Msicos de Bremen, es la historia de cuatro animales, un burro, un gato, un perro y un gallo, cuyos dueos han decidido prescindir de ellos, porque consideran que ya no les son tiles para el servicio domstico. Los animales huyen, viviendo una aventura solidaria, emocionante, dispuestos a cambiar su destino. Su objetivo es llegar a Bremen, ciudad acogedora de extranjeros. En su viaje desmantelarn una perrera ilegal y perseguirn el sueo de ser msicos, la posibilidad de empezar de nuevo, y el arte cmo vehculo de superacin personal y adaptacin social.

  En castell. Pblic familiar. Preu: xiquets 3 euros, adults 6 euros. Fora dabonament En castellano. Pblico familiar. Precio: nios 3 euros, adultos 6 euros. Fuera de abonoDuraci: 60 minuts

  XXV FESTIVAL DE TITELLES

 • agenda culturalHIVERN / INVIERNO 2018

  LA GALLINA DELS OUS DOR Zum Zum Teatre

  Dijous4 de gener

  18 hCasa Municipal

  de CulturaC/ Progrs, 9

  El Port de Sagunt TITELLES

  Creaci: Ramn MOLINS Intrprets: Begonya FERRER, Ramn MOLINS, Albert GARCAEspai escnic: Joan PENA

  Hi havia una vegada dos pobres grangers que tenien el costum dacollir al seu corral totes les aus que arribaven extraviades a la seua granja. Tot i viure en la ms absoluta pobresa, compartien el poc que tenien amb qui ms ho necessitava. Un dia va arribar una gallina a la granja que va canviar la seua sort, una gallina de plomes molt blanques. Aquella gallina ponia un ou dor cada dia! La pobresa es va convertir en riquesa i els grangers van comenar a viure una vida de luxe i excessos. La riquesa va donar lloc a lavarcia i la felicitat es va convertir en desgrcia destruint la vida dels dos grangers.

  Haba una vez dos pobres granjeros que tenan la costumbre de acoger en su corral todas las aves que llegaban extraviadas a su granja. A pesar de vivir en la ms absoluta pobreza, compartan lo poco que tenan con quien ms lo necesitaba. Un da lleg una gallina a la granja que cambi su suerte, una gallina de plumas muy blancas. Aquella gallina pona un huevo de oro cada da! La pobreza se convirti en riqueza y los granjeros empezaron a vivir una vida de lujo y excesos. La riqueza dio lugar a la avaricia y la felicidad se convirti en desgracia destruyendo la vida de los dos granjeros.

  En valenci. Pblic familiar. Preu: xiquets 3 euros, adults 6 euros. Fora dabonament En valenciano. Pblico familiar. Precio: nios 3 euros, adultos 6 euros. Fuera de abonoDuraci: 55 minuts

  XXV FESTIVAL DE TITELLES

 • agenda culturalHIVERN / INVIERNO 2018

  REVSTASE CABALLERO

  Divendres12 de gener

  21.30 hCasa Municipal

  de CulturaC/ Progrs, 9

  El Port de Sagunt REVISTA / CABARET

  Creaci, direcci i interpretaci:Tavi GALLART, SUPREMME DE LUXE

  Revstase Caballero s un espectacle cmic musical que li desvestir de la quotidianitat i li convida a engalanar-se de cobla, cuplet i cabaret, amb pinzellades de musical americ. Aquest espectacle s un petit reps per diversos gneres que han fet les delcies dels espectadors durant dca-des. Molt humor, una gran capacitat dimprovisaci i dinteracci amb el pblic i msica en directe sn les armes de les quals se serveixen Tavi i Supremme per a desenvolupar aquest espectacle.

  Revstase Caballero es un espectculo cmico musical que le desvestir de la cotidianidad y le invita a engalanarse de copla, cupl y cabar, con pinceladas de musical americano. Este espectculo es un pequeo repaso por varios gneros que han hecho las delicias de los espectadores durante dcadas. Mucho humor, una gran capacidad de improvisacin y de interac-cin con el pblico y msica en directo son las armas de las que se sirven Tavi y Supremme para desarrollar este espectculo.

  En castell / Pblic adult / Preu: 7 euros En castellano / Pblico adulto / Precio: 7 eurosDuraci: 75 minuts

 • agenda culturalHIVERN / INVIERNO 2018

  HISTORIA DE KONOHA Cam de Nora

  Dimecres 24 i dijous 25 de gener

  9.15 i 11 hCasa Municipal de Cultura

  C/ Progrs, 9. El Port de SaguntCentre Cultural Mario Monreal

  C/ Roma, 9. Sagunt TEATRE ESCOLAR

  Autor i director: Ismael BEREJE Intrprets: M Jess SUREZ, Paula PEA, Carlos CARVAJAL, Margarida MATEOS Msica: Rod & Berg, Daniel RODENAS Konoha s el nom dun poble Un poble on la tristor ho ha envat tot. Quan la jove Gia Chan va desaparixer aquell mat, tot el regne va romandre sense paraules Especialment la seua germana, Anko. Per hui s dia de canvi: Anko est a punt de comenar un viatge a la recerca de la seua germana i tamb de si mateixa. Els perills i misteris del cam conduiran la nostra jove cap al castell, on la dragona Prpura t atrapada a Gia Per en aquest viatge Anko aprendr a vncer les seues pors i coneixer personatges mgics i plens de llum, en un mn on la foscor comena a construir el seu imperi. Konoha es el nombre de un pueblo... Un pueblo donde la tristeza lo ha invadido todo. Cuando la joven Gia Chan desapareci aquella maana, todo el reino permaneci sin palabras... Especialmente su hermana, Anko. Pero hoy es da de cambio: Anko est a punto de empezar un viaje en busca de su hermana y tambin de s misma. Los peligros y misterios del camino conducirn nuestra joven hacia el castillo, donde la dragona Prpura tiene atrapada a Gia... Pero en este viaje Anko aprender a vencer sus miedos y conocer personajes mgicos y plenos de luz, en un mundo donde la oscuridad empieza a construir su imperio.

  En valenci / Sols pels collegis. Gratut. En valenciano / Solo para los colegios. Gratuito. Duraci: 60 minuts

 • agenda culturalHIVERN / INVIERNO 2018

  JOBSClownic

  Divendres26 de gener

  21.30 hCasa Municipal

  de CulturaC/ Progrs, 9

  El Port de SaguntCOMDIA

  Autors i intrprets: Eduard MNDEZ, Xevi CASALS, Gerard DOMENECHDirecci: Gagman Vestuari: Leo QUINTANAEscenografia: Joan JORBAFotografia i disseny grfic: Amadeo BERGES

  Lespectacle gira entorn del treball. Tractat com un fals documental, JOBS fa un reps a les vicissituds del mn laboral. Des dels treballs ms comuns als ms singulars, passant per la cerca duna ocupaci o com perdre-ho, fins a arribar a la jubilaci, JOBS ofereix una visi cmica daquesta tem-tica que tant ens preocupa actualment.

  El espectculo gira en torno al trabajo. Tratado como un falso documen-tal, JOBS hace un repaso a las vicisitudes del mundo laboral. Desde los trabajos ms comunes a los ms singulares, pasando por la bsqueda de un empleo o como perderlo, hasta llegar a la jubilacin, JOBS ofrece una visin cmica de esta temtica que tanto nos preocupa actualmente.

  En castell / Tots els pblics / Preu: 7 euros. Gratut pels abonats. En castellano / Todos los pblicos / Precio: 7 euros. Gratuito para los abonados. Duraci: 80 minuts

 • agenda culturalHIVERN / INVIERNO 2018

  MOLT DE SOROLL PER NO RESTeatre de lAbast

  Dissabte3 de febrer

  19.30 hCentre CulturalMario Monreal

  C/ Roma, 9. Sagunt COMDIA

  Text: William SHAKESPEARE Adaptaci: Victoria MINGUEZ, Lucia AIBAR Direcci: Fabio MANGOLINIIntrprets: Lucia AIBAR, Nelo GMEZ, Borja LPEZ COLLADO,Victoria MINGUEZ, Ramn RODENAS, Laura VALEROVestuari: Pasqual PERISEscenografia: Xavo GIMNEZMsica: Natxo NEZ Juguem al joc de lamor. s un joc clssic. Tan vell com lsser hum. Per aix no s estrany que fa cinc segles Shakespeare ja en fera un dibuix tan proper als nostres dies. En el joc de lamor tot s possible: el fort pot esdevindre el dbil; el noble, plebeu; lamo, criat els papers es repartixen i canvien com en un ball de mscares. Riurem de bona gana amb les estratgies, els rumors i les enginyoses maniobres destos personatges que juguen a ena-morar-se. Per qu passar quan el joc, de cop i volta, es torne seris?

  Juguemos al juego del amor. Es un juego clsico. Tan viejo como el ser hu-mano. Por eso no es extrao que hace cinco siglos Shakespeare ya hiciera un dibujo tan cercano a nuestros das. En el juego del amor todo es posible: el fuerte puede devenir el dbil; el noble, plebeyo; el dueo, criado los papeles se reparten y cambian como en un baile de mscaras. Reiremos a carcajadas con las estrategias, los rumores y las ingeniosas maniobras de estos personajes que juegan a enamorarse. Pero qu pasar cuando el juego, de repente, es vuelva serio?

  En valenci / Tots els pblics / Preu: 7 euros En valenciano / Todos los pblicos / Precio: 7 euros Duraci: 85 minuts

 • agenda culturalHIVERN / INVIERNO 2018

  ST. HEDWIG 16thCam de Nora

  Divendres 16 de febrer

  21.30 hCasa Municipal

  de CulturaC/ Progrs, 9

  El Port de SaguntTRAGICOMDIA

  Autor i director: Ismael