Antoni Gaudí

Click here to load reader

 • date post

  15-Apr-2017
 • Category

  Education

 • view

  454
 • download

  4

Embed Size (px)

Transcript of Antoni Gaudí

ANTONI GAUD

PROJECTE: ANTONI GAUDArquitecte

BIOGRAFIAA partir del conte de les Tres bessones i en Gaud ens explicaren la seva vida. Aquest conte, mostrava imatges de les seves obres que a mida que va anar avanant el curs, anvem realitzant.

A partir del conte, llibres, vdeos i altres fonts dinformaci, vam anar aprenent ms coses de la seva obra artstica. La mestra ens va proposar fer diferents activitats. Cada cop que treballarem una obra, exposvem la imatge. Daquesta manera anvem veient que a mida que passava el curs, aprenem a travs de les diferents obres arquitectniques dAntoni Gaud.

VITRALLS DE COLORSGaud feia servir molts vitralls de colors en els seus edificis. Com aquets de la Sagrada Famlia.

El TRENCADSVam fer trencads de la papallona, que es troba en un dels bancs del Parc Gell de Barcelona.

QUI LA TROBAR?El joc de buscar el trencads de la papallona.

El DRAC DEL PARK GELL

Vam gaudir molt fent el drac del Park Gell amb caixes de cartr i desprs amb paper de bater i cola. Una vegada acabada lestructura, vam imitar el trencads amb trossets de paper xarol.

EL DRAC AMB FANG

Com a treball per emportar a casa, van fer un DRAC amb fang, i desprs li van enganxar pedretes de colors imitant el trencads.

JORNADA DE PORTES OBERTESVam fer la jornada de portes obertes perqu les nostres famlies i la gent del poble ho vingus a veure, i gaud de les nostres petits obres dart!

SORTIDA AL PARK GELLCom a cloenda del nostre treball, vam fer una excursi al Park Gell de Barcelona, per veure lobra den Gaud.