Butlletí de novetats juliol 2009

7
Biblioteca Ramon Bosch de Noya Carrer Sant Pere, 36 08770 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) Telèfon: 93 891 20 33 Fax: 93 891 17 02 a/e: [email protected] www.bibliosantsadurni.blogspot.com Organitzen: Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya Sant Sadurní d’Anoia NOVETATS i ACTIVITATS HORARI: Matins de dimarts a dissabtes de 10:00 a 14:00 Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 20:30 DISSABTES TANCAT DEL 15 DE JUNY AL 15 DE SETEMBRE Tancat per vacances

description

Butlletí de novetats del mes de juliol a la biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d'Anoia i activitats del mes

Transcript of Butlletí de novetats juliol 2009

Page 1: Butlletí de novetats juliol 2009

Biblioteca Ramon Bosch de NoyaCarrer Sant Pere, 36

08770 Sant Sadurní d'Anoia(Barcelona)

Telèfon: 93 891 20 33Fax: 93 891 17 02

a/e: [email protected]

Organitzen:

Biblioteca Municipal Ramon Bosch de NoyaSant Sadurní d’Anoia

NOVETATS i ACTIVITATS

JULIOL – AGOST 2009

HORARI:Matins de dimarts a dissabtes

de 10:00 a 14:00

Tardesde dilluns a divendres

de 16:00 a 20:30

DISSABTES TANCATDEL 15 DE JUNY

AL 15 DE SETEMBRE

Tancat per vacances les tres primeres setmanes

d’agost

Page 2: Butlletí de novetats juliol 2009

NOVEL·LES DESTACADES DEL MES

L’Any del SenyorEloi VilaAlisisAquesta és la insòlita i meravellosa història de Biel Freixa, un jove picapedrer de Ripoll que, traït i amenaçat de mort, ha de salvar la seva vida i la d’aquells que estima acomplint una perillosa missió molt lluny de les seves terres.Una novel·la per vibrar i tornar a creure en la força de les aventures.

La Mano de Fátima

Ildefonso FalconesGrijalbo

La història d’un jove atrapat entre dos religions i dos amors, que busca la seva llibertat i la del seu poble, a l’Andalusia del segle XVI. La novel·la és un homenatge als moriscos en el 4t centenari de la seva expulsió del país.

Una Benedicció

Toni MorrisonAra LlibresUna història de dones i una explotació de l’esclavisme al segle XVII, quan aquest només acabava de néixer i el sol fèrtil nord-americà començava a fer germinar l’odi racial.

Una novel·la aguda, poètica i profundament commovedora de la guanyadora del Premi Nobel de Literatura l’any 1993.

ACTIVITATS A LA BIBLIOTECA

DEL 17 DE JUNY AL 31 DE JULIOLEXPOSICIÓ “A PENCAR”LITERATURA INFANTIL

SOBRE EL MÓN DEL TREBALL I ELS OFICIS

3 JULIOL divendres 19:30CLUB DE LECTURA

Comentari de “Fahrenheit 451” de Ray Bradbury

DURANT JULIOL I AGOSTBibliopiscina a la Piscina MunicipalLectura a l’aire lliure de diaris, revistes i llibresOberta de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda Dissabtes i diumengesde 12 a 3 del migdia

HORARI D’ESTIUVacances del 3 al 22 d’agost

Page 3: Butlletí de novetats juliol 2009
Page 4: Butlletí de novetats juliol 2009

LLIBRES PER A INFANTSEn Boti Boti us recomana...

CONTES PER A INFANTS:Segueix el fil

de Deborah BrownCruïlla, 2009

(petits lectors)“Una història divertida i original protagonitzada per un nen que és diu Ning, un conillet que es diu Pepet i un fil molt i molt llarg que sembla que no s’acabi mai ...”

Pau Casals el col·leccionista de pipesd’ Anna ObiolsBellaterra Música, 2009(primers lectors)“Després d’esmorzar, la Berta i els seus pares van agafarel tren fins a la platja de Sant Salvador, al Vendrell, i vancaminar pel passeig de mar fins a la casa de Pau Casals ..”

Unes orelles molt i molt llarguesd’Erna KuikCruïlla, 2009

(a partir de 6 anys) “En Martí es dibuixa a ell mateix, però com que té les

orelles tan llargues, no li caben dins el full de paper.Llavors les dibuixa a part, les retalla, les enganxa, les

pinta ...”

Hola, estúpid monstre pelut!de Fina CasalderreyBromera, 2008(a partir de 10 anys)“Imagina que un dia, de sobte, el pare torna a casa trans-format en un monstre. Un monstre malhumorat que insis-teix a menjar carrancs amb salsa de xocolata blanc i que,a la mínima, expulsa gripaus repulsius per la boca.”

ALTRES NOVEL·LES PER A ADULTS:---- CAMPS, Esperança. El Cos deshabitat. Proa---- FRANCK, Julia. La Dona del migdia. Edicions 62---- GOLD, John. L’Únic secret que realment canviarà la teva vida. ---- JUNGSTEDT, Mari. Ningú no ho ha vist. Columna---- LÄCKBERG, Camilla. Las Hijas del frío. Maeva ---- LARSSON, Stieg. La Reina al palau dels corrents d’aire.---- LE CARRÉ, John. L’Home més buscat. Edicions 62---- LEON, Donna. L’Altra cara de la veritat. Edicions 62---- PAZ SOLDÁN, Edmundo. Los Vivos y los muertos. Alfaguara---- PENNEY, Stef. La Tendresa dels llops. La Magrana---- REZENDE, Maria Valéria. El Vol de l’ibis roig. Club Editor---- SMITH, Joseph. El Llop. Amsterdam---- TRAPIELLO, Andrés. Los Confines. Destino---- TUTUOLA, Amos. El Bebedor de vi de Palma. Laertes---- USÓ, Vicent. El Músic del bulevard Rossini. Proa---- VIGAN, Delphine de. No i jo. Edicions 62NOVEL·LA JUVENIL:---- COLLINS, Suzanne. Els Jocs de la fam. Empúries---- LANDY, Derek. Skulduggery Pleasant. CruïllaREVISTA RECOMANADA DEL MES MI JARDINRevista de jardineria que parla de plantes, flors i petits horts. Té reportatges de tenir cura de les plantes, trucs sobre jardineria, d’arbres i arbustos. Com regar de forma correcta sense gastar massa aigua i que les plantes no pateixin set.

CÒMIC DESTACAT DEL MES:Trolls de Troy. Christophe ARLESTON. (Planeta)Tira còmica francesa amb molt d’èxit a França des del1997, traduïda a diversos idiomes i premi del Festival d’Angouleme. El trobareu a la secció de CÒMIC FRANCÈSde la biblioteca

LLIBRES DE CONEIXEMENTS PER A ADULTS: YAGÜE, Maria Eugenia. La Duquesa de Alba. (Esfera)Biografia de la famosa aristòcrata espanyola escrita per unaperiodista especialitzada en la reialesa.

Page 5: Butlletí de novetats juliol 2009

El trobareu a la secció de BIOGRAFIES de la bibliotecaRECOMANACIONS DE CD

21st Century breakdownGREENDAY

La banda californiana Green Day llança el seu vuitè disc. 21st Century Breakdown, de nou igual que American Idiot, és una opera punk que estarà dividida en tres actes. Heroes and Cons, Charlatans and Saints i Horseshoes and Handgrenades. Narra la història d’una jove parella, Christian i Glòria, i com n’és de complicat sobreviure en el segle XXI. Slumdog millionaire. Music from the motion PictureRAHMAN, A. R.

Oscaritzada banda sonora de la també oscaritzada pel·lícula de Dani Boyle. Feta pel compositor indi A-R. Rahman que ha comptat amb la presència de la carismàtica M.I.A., la musa del món indie, per donar forma a una fascinant viatge musical que uneix Avantguarda i tradició a través de l’electrònica.

ALTRES NOVETATS DE CD:ALLEN, Lily. It’s not me. It’s you (pop)BELLINI, Vincenzo. La Straniera (òpera)BENAVENT, Carles. Sin precedentes (flamenc)BIRD, Andrew. Noble beast (pop)BROS, José. Giuramento (fragments d’òpera)DYLAN, Bob. Together trough life (folk-rock)MENDES, Sergio. Bossa Nova YorkMORRISSEY. Years of refusal (pop)RÀBIA POSITIVA. Sentiment, compromís i acció! (punk català)SOLER, Toti. Vida més alta (música popular i guitarra)TAMESTIT, Antoine. Schnittke, Shostakovich (viola i piano)VEGA, Antonio. Canciones 1980-2009 (pop)

CD INFANTILS:

GARCIA DEMESTRES, Antonio. Joc de mans: òpera de cambraMOZART, Wolfgang Amadeus. La Flauta màgica

RECOMANACIONS DE DVD

La OlaDirector: Dennis GanselActors: Christiane Paul, Jürgen Vogel

Durant la setmana de projectes, al professor d’institut Rainer Wenger se li acut la idea d’un experiment que expliqui als seu alumnes quin és el funcionament dels governs totalitaris. Comença així un experiment que acabarà amb resultats tràgics. Basada en una història real.

Los Niños de Huang ShiDirector: Roger SpottiswoodeActors: Jonathan Rhys Meyers, Radha Mitchell, Chow Yun Fat

El 1938 un jove anglès arriba a Shangai quan el país l’estan conquerint les tropes japoneses i fa de periodista. És capturat i pot fugir refuginat-se a l’orfant de Huang Shi. Pressionat per l’exèrcit japonès intenta salvar els seixant nens de l’orfanat fent un gran viatge.

ALTRES NOVETATS EN DVD: EspartacoInvestigaciones espacialesPequeña Miss Sunshine

DVD INFANTILSAritmètica i àlgebra. Matemàtiques 1r d’ESOBee movieKung Fu Panda