Carnaval de Tarragona 2010

23
del 6 al 16 de febrer

description

Carnaval de Tarragona 2010

Transcript of Carnaval de Tarragona 2010

Page 1: Carnaval de Tarragona 2010

del 6

al 1

6 de

febr

er

Page 2: Carnaval de Tarragona 2010

Amb el suport de

Vehicles oficials

Amb la col.laboració de:

Page 3: Carnaval de Tarragona 2010

Festa en lloança del Carnestoltes XXIX i la Concubina XVI, reis de la República de Xauxa.Un dels Carnavals més emblemàtics dels Països Catalans.

www.carnavaltarragona.cat

El Carnaval de Tarra-gona conserva molts dels elements de quan la celebració va néixer

segles enrere, que han confi-gurat una generosa seqüèn-cia ritual. Gastronomia de coques de llardons, botifarres d’ou i l’escudella de xarró; la Bóta monumental que anun-cia l’entrada en les entranyes de la festa i també, amb la seva crema, el final; el Car-nestoltes i la Concubina, amb els ninots respectius, record de festes hivernals d’inver-sió dedicades a monarques efímers; sàtira corrosiva en el sermó, l’esquela i els testaments; personatges com el Doctor Mistela, la Masca-rada del Dol i les ploraneres; el foc de la capçalera de la Rua del dissabte i de carxofes amb espelmes, de cremallers que encenen la Bóta i dels grups de foc per a la cloenda

dimarts al vespre. I al costat la participació omnipresent en les rues de l’Artesania i de Lluïment d’aquest enorme teixit ciutadà que configuren les comparses carnestolten-ques, que, amb un treball artesà ingent, protagonitzen alguns dels actes més multi-tudinaris i plurals del calen-dari festiu tarragoní. Al seu costat, les nenes i els nens d’escoles i llars que, junta-ment amb les professores i els professors, preparant la festa als seus centres, rebent els Sèquits i participant en la Rueta, representen el futur de la celebració.Bon Carnaval per a totes i tots!El Carnestoltes XXIX i la Concubina XVI

Page 4: Carnaval de Tarragona 2010

Dissabte 6 de febrer. El XarróSisena diada gastronòmica del Xarró tarragoní

9.30 h, voltants del Mercat Central. Carnaval gastronò-mic. 6a Xarronada. Encesa dels fogons que serviran per prepa-rar l’escudella de la celebració.

10 h, Casa de la Festa, Via Augusta, 4. Disfressa els Ge-gants Moros. No patiu, que no alterarem la imatge tradicional dels nostres gegants. Les nenes i els nens podran preparar-los una disfressa especial. Una activitat que funcionarà diària-ment fins al dimarts 16 de febrer. Sorteig de lots d’obsequi amb material festiu promocional per a les nenes i nens partici-pants. Coorganitzen: Imaginautes i l’Ajuntament.

11.30 h, voltants del Mercat central. Carnaval gastro-nòmic. Inici de la 6a Xarronada, l’escudella del Carnaval de Tarragona.

Cada degustació inclou el plat de l’escudella de xarró, un tas-tet de botifarra d’ou, vi D.O. Tarragona i l’ús de plats tèrmics i coberts. No s’admetran tàpers ni carmanyoles. Preu: 2 €, o val inserit en l’edició del diari Més Tarragona els dies previs.

Hi haurà servei de taules per a la degustació. La Xarronada continua, aproximadament, fins a l’hora de dinar, fins a acabar existències.

12 h, Abacus Cooperativa, Gasòmetre, 21. Carnaval fa-miliar. Fes la teva disfressa. Taller recomanat per a majors de tres anys. Organitza: Abacus Cooperativa.

Diumenge 7 de febrer

17.30 h, Casa de la Festa, Via Augusta, 4. Visita guiada per conèixer especialment les interioritats dels elements del Seguici que històricament surten en el Carnaval, molt especi-alment les bèsties de foc. Les visites guiades a aquest equipa-ment es porten a terme durant tot l’any.

Dis

sabt

e 6.

02.2

010

Page 5: Carnaval de Tarragona 2010

Dimarts 9 de febrer. La Bóta del Carnaval

10 h, plaça de la Font. Bastiment de la Bóta a càrrec de l’Associació per a la Conservació de Figures Festives, que serà cremada la darrera nit. Enguany comptarà amb la incorporació de 150 dibuixos fets per nens i nenes de la ciutat, els quals estaran incorporats a la Bóta fins al dimarts de Carnaval, en què tot plegat desapareixerà sota els efectes de les flames renovadores.

12 h, plaça de la Font. Presentació del Ninot i de la Nino-ta, per l’Associació per a la Conservació de Figures Festives i els Sèquits del rei Carnestoltes i la reina Concubina, a càrrec, respectivament, de les comparses Cayo Largo i Som i Serem.

20 h, Seu de l’Agrupació Fotogràfica de Tarragona, car-rer Governador González 7, entresol 1a. Inauguració de l’ex-posició retrospectiva del Carnaval 2009.

Dimecres 10 de febrer. L’Entrada a la ciutat del Carnes-toltes i la Concubina

19 h, des del Palau del Carnestoltes i la Concubina, instal·lat al Teatre Metropol. Entrada a la ciutat del Car-

nestoltes XXIX, la Con-cubina XVI —amb les seves carrosses presi-dides pels Ninots—, els Sèquits i els concubi-nats respectius, acom-panyats dels penons i estendards de les com-parses que hi vulguin participar.

Itinerari: Rambla Nova, Sant Agustí i plaça de la Font.

Dim

arts

9.0

2.20

10D

imec

res

10.0

2.20

10

Page 6: Carnaval de Tarragona 2010

19.30 h, aproximadament, plaça de la Font. Rebuda al Carnestoltes i la Concubina. Investidura del Boter d’Honor 2010. Lliurament al Carnestol-tes i la Concubina de la vara de coman-dament de la ciutat per part del consis-tori. A continuació, l’esperat Sermó del Carnestoltes i la Concubina.

Dijous 11 de febrer. El Dijous Gras

Durant tota la jornada, als forns i pastisseries, venda de les coques de llardons.

9 h, Rambla Nova, davant de les Teresianes. Carnaval gastronòmic. Esmorzars de coca de llardons. Organitza: Colla La Bóta.

9 h, des del Palau, Teatre Metropol, i fins a la tarda. El Tombet del Carnestoltes, la Concubina, concubinat, Sèquits reials i música per les diferents escoles i llars infantils.

11 h, Rambla Nova. Carnaval gastronòmic. Tast popu-lar de la botifarra d’ou: quilos i quilos de carn, centenars d’ous, metres i metres de budells, i pebre carnestoltenc! Organitza: Gremi de Cansaladers i Xarcuters de les comarques tarragoni-nes i Cansaladeria Bardolet.

19.30 h, recinte firal, al costat de Renfe. La Disfressa d’Or, passarel·la amb les disfresses individuals més espectacu-lars. Obertura de portes: 18.30 h. Preu: 2 €.

Venda d’entrades amb dret a seient numerat a partir del di-mecres 3 de febrer, des de les 10 h i en l’horari de taquilles, al Teatre Metropol. Màxim de 10 entrades per persona.

21.30, recinte firal. Segona desfilada de la Disfressa d’Or. Obertura de portes: 21 h.

Dijo

us 1

1.02

.201

0D

imec

res

10.0

2.20

10

Page 7: Carnaval de Tarragona 2010

Div

endr

es 1

2.02

.201

0Divendres 12 de febrer. El Carnaval dels Petits, el Tombet i el Tomb del Rei i la Concubina

8 h, Mercat Central. Durant tot el matí, concurs de disfres-ses per als venedors, modalitats individual i col·lectiva. Orga-nitza: Associació de Venedors del Mercat Central.

9 h, des del Palau, Teatre Metropol. Segona jornada del Tombet del Carnestoltes, la Concubina, concubinat, Sèquits reials i bandes, per més escoles i llars infantils.

12 h, Mercat Central i voltants. Visita del Carnestoltes, la Concubina i tot el concubinat.

15.30 h, Rambla Nova. El Carnaval dels Petits. La Rueta de les escoles i llars d’infants, els Sèquits del Rei i la Reina, l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola de Música i les petites bandes musicals. També hi poden participar els més menuts a títol individual en la fila oberta.

Itinerari: Rambla Nova (des de la Font del Centenari), Sant Agustí i plaça Verdaguer.

15.45 h, plaça Verdaguer. Ball infantil amb la companyia Sol i Fa Plou, que presenta l’es-pectacle Animació infantil. Bere-nar popular per a tots els partici-pants en la Rueta, amb melindros i xocolata.

Seguidament, represa del Tomb del Carnestoltes, la Concubina, el concubinat, els seus Sèquits i la seva petita banda musical. Tomb a la Rambla Nova i itinerari per les seus socials de les entitats carnestoltenques al centre de la ciutat i barris.

Page 8: Carnaval de Tarragona 2010

17 h, durant tota la tarda, al Mercat Central. Carnaval gastronòmic. Tast popular de la botifarra d’ou. Coorganitzen: Gremi de Cansaladers i Xarcuters de les comarques de Tarra-gona i Cansaladeria Bardolet.

17 h, Centre Cívic de Sant Salvador. Festa especial de Carnaval per als més petits, activitats, sorpreses i coca amb xocolata per a tothom. Organitza: AV de Sant Salvador i Sant Ramon.

17.30 h, Casa de la Festa, Via Augusta, 4. Visita guiada per conèixer especialment les interioritats dels elements del Seguici que històricament surten en el Carnaval, molt especi-alment les bèsties de foc. Les visites guiades a aquest equipa-ment es porten a terme durant tot l’any.

22.30 h, recinte firal, al costat de Renfe. El concert de Carnaval amb Melendi i El Niño de la Hipoteca.

22 h, obertura de portes.

22.30 h, El Niño de la Hipoteca.

23.45 h, Melendi.

Preu: 16 , anticipada; 20 €, a taquilla.

Venda de localitats a: ticketmaster.es, www.musicfromtama-rit.com, al Teatre Metropol i a les botigues Arsis (TGN), Quik (Reus) i Gong (Valls).

Div

endr

es 1

2.02

.201

0

Page 9: Carnaval de Tarragona 2010

Dissabte 13 de febrer. La Rua de l’Artesania

8 h, Mercat Central. Durant tot el matí, segona jornada del concurs de disfresses per als venedors. Organitza: Associació de Venedors del Mercat Central.

10.30 h, Sant Salvador i Sant Ramon, des dels Prefa-bricats. Rua del barri. Organitza: AV de Sant Salvador i Sant Ramon. Col·laboren: Col·lectiu de Dones de Sant Salvador, Ae-rodance, Grup People, Disc 45 i La Baldufa.

11 h, des del carrer Violant d’Hongria i fins al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Desfilada de la comparsa de Carnaval de La Unió. Organitza: AV La Unió.

11.30 h, Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Xocola-tada i concurs de disfresses. Organitza: AV La Unió.

11.30 h, Carnaval a Torreforta. Desfilada de les compar-ses Sinhus Sport, La Ballaruga, Colours Fantasy La Granja, AV Riuclar, Associació de Pensionistes i 3a Edat de Torreforta, AV Torrenova, Centre Cívic de Torreforta, AV Campclar, Joves de Campclar i Associació de Jubilats de Campclar. Sortirà des del carrer Riu Fluvià, passant pels carrers Menorca, Gran Canà-ria, Gandesa i Prades, per arribar finalment al carrer Riu Flu-vià. Organitza: AV Progressista de Torreforta i Comparsa La Ballaruga.

12h, Plaça del Rei. Amunt valent! Vine als Xiquets! Els nens i nenes de la ciutat podran gaudir de la inauguració del nou inflable de la colla. Un castell on hi poden pujar tots. Tot-hom podrà participar de l’activitat que anirà acompanyada d’un taller.

Organitza: Xiquets de Tarragona

12 h, a la plaça del Rei. La Baixada del Pajaritu, 5a edi-ció de la cursa d’andròmines disfressades més popular de l’univers. Que la sàtira us acompanyi! Inscripcions al Centre Cultural El Pallol (Antiga Audiència de Tarragona) i al Pajaritu

Dis

sabt

e 13

.02.

2010

Page 10: Carnaval de Tarragona 2010

Lounge (carrer Sant Llorenç, 21; dilluns i dimarts, tancat). Or-ganitza: Associació Cultural Colla Pajaritu. Col·laboren: Ajun-tament de Tarragona, Ménsula Creatius, Factoria Digital, Ver-mouth Yzaguirre, Xarcuteria Carme i Magí, Decopin, Musk, Colla Jove Xiquets de Tarragona, AV Part Alta de Tarragona, Pub Pajaritu Lounge i Tarraco Patina.

Més informació al web www.collapajaritu.org.

12 h, Abacus Cooperativa, Gasòmetre, 21. Carnaval fa-miliar. Taller de màscares, recomanat per a nenes i nens de 3 a 12 anys. Organitza: Abacus Cooperativa.

16.30 h, avinguda Ramón y Cajal, davant de Parc Cen-tral i la Necròpolis. Inici de l’arribada de les carrosses parti-cipants en la Rua, que quedaran exposades a les 17.30 h.

18 h, des de l’avinguda Ra-món y Cajal cap a la Rambla Vella. La Rua de l’Artesania, amb les comparses, comparsers, carrosses, senyeres, penons, la capçalera de foc —Ball de

Dis

sabt

e 13

.02.

2010

Page 11: Carnaval de Tarragona 2010

Diables, Drac, Bou i Víbria— i els Sèquits del Rei i la Reina. Itinerari amb indicació horària aproximada de l’arribada de la capçalera: avinguda Ramón y Cajal, Rambla Nova (18.45 h) fins a l’alçada de Sant Agustí (19.30 h), plaça Verdaguer i Rambla Vella fins a Sant Francesc (20 h).

21.30 h, Sala Zero. En el marc de la programació Tarrago-na En Viu, Le Loup (post-pop EUA) en concert + Don Simón y Telefunken. Family, el segon àlbum de la banda nord-amèri-cana, apunta a ser una de les revelacions musicals del 2010.

Organitza: Tren-K.

23.30 h, recinte firal, al costat de Renfe. La re-vetlla de Carnaval, amb les bandes Los Búhos i La Niña del Exsurfista. A més, concurs de disfresses individuals, per parelles i per grups, entre els assistents, que seran visionats entre les 24 i les 1.30 h. El veredicte s’emetrà la mateixa nit entre les 2.15 i les 2.30 h i es guardonarà amb diferents premis.

Accés al recinte firal a partir de les 23 h. Preu: 5 €, amb consumició inclosa. Venda anticipada d’entrades a les taquilles del Teatre Metropol a partir del dimecres 3 de febrer, a partir de les 10 h i en l’horari de taquilles, al Tea-tre Metropol. Màxim de 10 entrades per persona. Ampli servei de guarda-roba.

Dis

sabt

e 13

.02.

2010

Page 12: Carnaval de Tarragona 2010

Diumenge 14 de febrer. La Rua de Lluïment

11.30 h, sala d’actes de l’Antiga Audiència, plaça del Pallol. 40è Concurs de Disfresses Infantils, enguany en aquest espai renovat i per fi accessible a persones amb mobilitat reduïda. Ins-cripcions en el mateix espai a partir de les 10 h. Organitza: Club Maginet.

12 h, Casa de la Festa, Via Augusta, 4. Visita guiada per conèixer especialment les interioritats dels elements del Seguici que històricament sur-ten en el Carnaval, molt espe-cialment les bèsties de foc. Les visites guiades a aquest equipament es porten a terme durant tot l’any.

12.30 h, parc fluvial del riu Francolí. Carnaval espor-tiu: 8è Concurs Olímpic de Llançament de Telèfons Mòbils.

19 h, des de la Rambla Nova (Font del Centenari) fins a Sant Agustí i la Rambla Vella. La Rua de Lluïment. La rua de les comparses més espectaculars, així com els Sèquits del Carnestoltes i de la Concubina. Els membres de les com-parses entraran a la plaça de la Font per la Bocacalle.

20.30 h, aproximadament. Cloenda de la Rua de Lluïment: col·locació dels penons i estendards al balcó de l’Ajuntament i estel·lar aparició del Doctor Mistela amb la seva xeringota. Els comparsers aprofiten els darrers moments amb les seves disfres-ses posades per ballar, si és que encara queden forces!

Diu

men

ge 1

4.02

.201

0

Page 13: Carnaval de Tarragona 2010

Dilluns 15 de febrer. Drag Queens

21 h, Teatre Metropol. 5è Certamen Drag Queens & Drag King. Inscripcions i bases: www.missdragqueen.com. Organit-za: Amics de la Part Alta. Patrocina: Tarragona Radio. Preu: 5 €. Venda d’entrades al Teatre Metropol a partir del dimarts dia 9 de febrer, en horari de taquilles.

Dimarts 16 de febrer. Dol, Enterrament i Crema. El Di-marts de Dol més típic de Catalunya10 h, des del Palau, Teatre Metropol, i en direcció a la plaça del Mercat. Les esqueles: Mascarada del Dol —per la Colla La Bóta— i Ministrers del Camp i del Llamp. Patrocina: Casa Boada.

Dill

uns

15.0

2.20

10D

imar

ts 1

6.02

.201

0

www.carnavaltarragona.cat

Page 14: Carnaval de Tarragona 2010

17 h, vestíbul del Palau, Teatre Metropol. Obertura de la casa mortuòria i vetlla del fèretre del Carnestoltes. Organit-za: Colla La Bóta.

20.45 h, Rambla Nova davant del Palau, Teatre Metro-pol. Concentració de les comparses del dol, ploraneres, Ball de Diables, Drac, Bou, Víbria, Colla Diables Voramar del Serra-llo, timbalers diversos, Mascarada del Dol, els Cremallers de teia, els Sèquits del Carnestoltes i de la Concubina —aquest segon, repartint el seu testament— i la banda Unió Musical.

21 h, Rambla Nova davant del Palau, Teatre Metro-pol. Sortida dels Sèquits i Cremallers, i lliurament del testa-ment del Carnestoltes al notari Llucifer del Ball de Diables de Tarragona.

21.15 h, plaça de la Font. Testament del Carnestoltes per part de Llucifer, notari reial.

21.30 h, des de la plaça de la Font. L’Enterrament del Carnestoltes amb les comparses del dol, ploraneres amb car-xofes i espelmes, Ball de Diables, Drac, Bou, Víbria i Colla Dia-bles Voramar del Serrallo, Mascarada del Dol, Cremallers, Sè-quits del Carnestoltes i la Concubina, i la banda Unió Musical.

Dim

arts

16.

02.2

010

Page 15: Carnaval de Tarragona 2010

Itinerari: Cós del Bou, Pescateria, Enrajolat, Misericòrdia i pla-ça de la Font.

22.30 h, plaça de la Font. Crema del Ninot i la Ninota dins la Bóta encesa pels Cremallers, enmig del foc dels diables i del frenètic toc dels timbalers.

23 h, plaça de la Font. Veredicte del concurs de compar-ses i lliurament dels premis, penons i cremallers: primer premi, segon premi i tretze tercers premis ex aequo, a més dels de participació, constància i anècdota.

23.50 h, aproximadament. Campanar de la Catedral. Toc de Quera o entrada a la Quaresma: Campaners de la Catedral.

Dim

arts

16.

02.2

010

Page 16: Carnaval de Tarragona 2010

Els menjars del CarnavalL’ESCUDELLA DEL CARNAVAL DE TARRAGONA:EL XARRÓ TARRAGONÍ

Recepta per a quatre personesIngredients:

200 g de pèsols • 200 g de faves • 250 g de fesols (remullats des de la vigília) • 1 col petita • 1 os de l’espinada del porc • 1 cullerada de llard • 2 patates mitjanes • 100 g de fideus gruixuts • 2 l d’aigua • Sal • Una mica de farina

Elaboració:Poseu l’olla al foc amb l’aigua i l’os de porc i ho deixeu coure una hora. Traieu l’os de porc i hi afegiu els fesols, la col (a trossets), els pèsols, les faves, les patates (pelades i tallades a trossets) i ho deixeu coure durant una hora més. Hi afegiu el llard enfarinat, la sal i els fideus. Quan els fideus siguin cuits apagueu el foc.

LA BOTIFARRA D’OU

Recepta segons Vicenç Bardolet, mestre cansaladerIngredients:

2/3 parts de papada de porc • 1/3 part de panxeta de porc • Sal • Pebre

Elaboració:En primer lloc trinxeu la carn de porc i hi afegiu 18 g/kg de sal i 3 g/kg de pebre. A banda heu de batre 8 ous/kg de carn amb 20 g/kg de sal. Barregeu els ous batuts amb la carn i embotiu la massa als budells prims del porc de manera que quedi molt tou, ja que, en bullir, l’ou augmenta de volum i podria trencar els budells. Ho poseu en aigua bullent a 100 graus i reguleu el foc per mantenir-lo a 80 graus durant una hora i quart. Quan la botifarra sigui bullida la submergiu en aigua freda durant 2 minuts i la poseu a la nevera per poder-la consumir fresca.

Els

men

jars

del

Car

nava

l

Page 17: Carnaval de Tarragona 2010

Coneix la casa de la festaVia Augusta, 4www.casafestatarragona.cat

Horari d’hivern:• De dimarts a dijous, de 9 a 13 h i de 15 a 17 h

• Divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 19 h

• Dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h

• Diumenge, de 10 a 14 h

Les visites guiades per al públic general funcionen de mane-ra permanent al llarg de tot l’any en el següent horari:

• Cada divendres, a les 19 h

• Cada diumenge, a les 12 h

Visites per als centres d’ensenyamentTambé es podran realitzar, prèvia reserva, en horari escolar, de dimarts a divendres. Els infants i els joves són un públic espe-cialment fascinat pels elements del Seguici Popular. A la Casa de la Festa els podreu veure tots junts de ben a prop i conèixer la seva història amb les visites i tallers didàctics relacionats.

Reserva d’activitats: per telèfon: 977 220 086

per correu electrònic: [email protected]

www.carnavaltarragona.cat

Cone

ix la

cas

a de

la fe

sta

Page 18: Carnaval de Tarragona 2010

Nous horaris bus nit 2010L-12 Pl. Imperial Tàrraco - St. Salvador

2243

2244

2244

2245

2246

2248

2250

2250

2251

2251

2252

2253

2253

2254

2255

2258

2300

2300

2301

2301

2302

0015

0016

0016

0017

0018

0020

0022

0022

0023

0023

0024

0025

0025

0026

0027

0030

0032

0032

0033

0033

0034

0205

0206

0206

0207

0208

0210

0212

0212

0213

0213

0214

0215

0215

0216

0217

0220

0222

0222

0223

0223

0224

0319

0320

0320

0321

0322

0324

0326

0326

0327

0327

0328

0329

0329

0330

0331

0334

0336

0336

0337

0337

0338

0450

0451

0451

0452

0453

0455

0457

0457

0458

0458

0459

0500

0500

0501

0502

0505

0507

0507

0508

0508

0509

0615

0616

0616

0617

0618

0620

0622

0622

0623

0623

0624

0625

0625

0626

0627

0630

0632

0632

0633

0633

0634

Pl. I

mp.

Tàr

raco

Pau

Casa

lsCr

eu R

oja

Avd.

Cat

alun

yaAq

üedu

cte

Mon

t de

l’Oliv

aSt

. Per

e i S

t. Pa

uEs

glès

iaSt

Ber

tom

euG

üate

mal

aM

iram

arPa

ïsos

Cata

lans

Joan

Mol

asJo

an S

erra

Educ

. N- 2

40Po

nt d

el D

iabl

eCo

mel

lar

St. R

amon

Pref

abric

ats

L’Oliv

era

Les

Botig

ues

2305

2306

2306

2307

2313

2314

2315

2315

2316

2317

2317

2318

2318

2320

2323

2325

2327

2331

0039

0040

0040

0041

0047

0048

0049

0049

0050

0051

0051

0052

0052

0054

0057

0059

0101

0105

0224

0225

0225

0226

0232

0233

0234

0234

0235

0236

0236

0237

0237

0239

0242

0244

0246

0250

0349

0350

0350

0351

0357

0358

0359

0359

0400

0401

0401

0402

0402

0404

0407

0409

0411

0415

0509

0510

0510

0511

0517

0518

0519

0519

0520

0521

0521

0522

0522

0524

0527

0529

0531

0535

Les

Botig

ues

L’Oliv

era

Pref

abric

ats

St. R

amon

Educ

. N-2

40Jo

an S

erra

Joan

Mol

asPa

ïsos

Cata

lans

Mira

mar

Güa

tem

ala

St B

erto

meu

Esgl

èsia

St. P

ere

I St.

Pau

Mon

t de

l’Oliv

aAq

üedu

cte

Avda

. Cat

alun

yaRo

vira

i Vi

rgili

Pl. I

mp.

Tàr

raco

L-12 St. Salvador - Pl. Imperial Tàrraco

hora

ris b

us n

it 20

10

Page 19: Carnaval de Tarragona 2010

0043

0045

0045

0046

0047

0048

0048

0049

0050

0051

0053

0054

0055

0056

0057

0058

0058

0059

0100

0101

0101

0102

0106

0107

0228

0230

0230

0231

0232

0233

0233

0234

0235

0236

0238

0239

0240

0241

0242

0243

0243

0244

0245

0246

0246

0247

0251

0252

0353

0355

0355

0356

0357

0358

0358

0359

0400

0401

0403

0404

0405

0406

0407

0408

0408

0409

0410

0411

0411

0412

0416

0417

0518

0520

0520

0521

0522

0523

0523

0524

0525

0526

0528

0529

0530

0531

0532

0533

0533

0534

0535

0536

0536

0537

0541

0542

Mer

cat d

el C

amp

Tram

unta

naCa

mí d

e Re

usLa

Can

onja

Les

Neu

sM

as R

icard

C. i

Form

igue

raTo

prom

iBo

navi

sta

Carre

r Vin

tN

ou V

ial

Brug

ent

Llob

rega

tP.

Terra

della

sLa

Sal

leSa

nt B

enild

eG

aià

Jose

p Ro

que

Riuc

lar

Col·l

egi

Icom

arPo

ligon

Parc

Cen

tral

Pl. I

mp.

Tàr

raco

L-13 Pl. Imperial Tàrraco - Mercat del Camp

0015

0016

0019

0020

0021

0021

0022

0023

0023

0024

0025

0027

0027

0028

0030

0032

0033

0033

0034

0035

0036

0036

0036

0037

0037

0205

0206

0209

0210

0211

0211

0212

0213

0213

0214

0215

0217

0217

0218

0220

0222

0223

0223

0224

0225

0226

0226

0226

0227

0227

0319

0320

0323

0324

0325

0325

0326

0327

0327

0328

0329

0331

0331

0332

0334

0336

0337

0337

0338

0339

0340

0340

0340

0341

0341

0450

0451

0454

0455

0456

0456

0457

0458

0458

0459

0500

0502

0502

0503

0505

0507

0508

0508

0509

0510

0511

0511

0511

0512

0512

0615

0616

0619

0620

0621

0621

0622

0623

0623

0624

0625

0627

0627

0628

0630

0632

0633

0633

0634

0635

0636

0636

0636

0637

0637

Pl. I

mp.

Tàr

raco

Parc

Cen

tral

Polig

onIc

omar

Col·l

egi

Riuc

lar

Jose

p Ro

que

Gai

àSa

nt B

enild

eLa

Sal

leP.

Terra

della

sLl

obre

gat

Brug

ent

Nou

Via

lCa

rrer V

int

La F

ont

Bona

vist

aTo

prom

iCa

rrasc

o i F

orm

igue

raEs

culto

r Mar

tore

llM

as R

icard

La C

anon

jaCa

mí d

e Re

usTr

amun

tana

Mer

cat d

el C

amp

L-13 Mercat del Camp - Pl. Imperial Tàrraco

hora

ris b

us n

it 20

10

Page 20: Carnaval de Tarragona 2010

2258

2259

2300

2301

2302

2302

2303

2304

2305

2307

2308

2309

2309

2311

2312

2313

2314

2314

2315

2316

2317

2317

2318

2318

2319

2319

2320

2320

2321

2321

2321

2323

2328

2329

2330

2330

2345

2346

2347

2348

2349

2349

2350

2351

2352

2354

2355

2356

2356

2358

2359

0000

0001

0001

0002

0003

0004

0004

0005

0005

0006

0006

0007

0007

0008

0008

0008

0010

0015

0016

0017

0017

0110

0111

0112

0113

0114

0114

0115

0116

0117

0119

0120

0121

0121

0123

0124

0125

0126

0126

0127

0128

0129

0129

0130

0130

0131

0131

0132

0132

0133

0133

0133

0135

0140

0141

0142

0142

0250

0251

0252

0253

0254

0254

0255

0256

0257

0259

0300

0301

0301

0303

0304

0305

0306

0306

0307

0308

0309

0309

0310

0310

0311

0311

0312

0312

0313

0313

0313

0315

0320

0321

0322

0322

0410

0411

0412

0413

0414

0414

0415

0416

0417

0419

0420

0421

0421

0423

0424

0425

0426

0426

0427

0428

0429

0429

0430

0430

0431

0431

0432

0432

0433

0433

0433

0435

0440

0441

0442

0442

0544

0545

0546

0547

0548

0548

0549

0550

0551

0553

0554

0555

0555

0557

0558

0559

0600

0600

0601

0602

0603

0603

0604

0604

0605

0605

0606

0606

0607

0607

0607

0609

0614

0615

0616

0616

Pl. I

mp.

Tàr

raco

Pau

Casa

lsSa

nt F

ranc

esc

Ram

bla

Vella

El B

alcó

Mira

cleBe

nefic

ència

El F

ortí

Rafa

el d

e Ca

sano

vaM

are

Nos

trum

Plat

jaL’A

rraba

ssad

aSa

vino

saCa

la R

oman

aTe

nnis

Med

iterra

niPl

atja

Lla

rga

Mon

nars

Bon

Sol

Flor

imar

Mon

nars

Res

iden

cial

La p

laça

de

Bosc

osEl

s Bo

scos

La p

laça

de

Bosc

osM

onna

rs R

esid

encia

l

Pina

rsLl

evan

tina

1Ll

evan

tina

2Fl

orim

arBo

n So

lM

onna

rsM

as d

’en

Raba

ssa

Pont

de

la M

ora

Mon

tsià

Oso

naLa

Mor

a

L-91 Pl. Imperial Tàrraco - La Mora

L-91 La Mora - Pl. Imp. Tàrracol

2332

2335

2336

2338

2340

2349

2349

2350

2350

2351

2351

2352

2352

2353

2353

2354

2354

2354

2355

2355

2356

2357

2357

2358

2359

0000

0001

0003

0004

0004

0005

0006

0007

0008

0010

0019

0022

0023

0025

0027

0036

0036

0037

0037

0038

0038

0039

0039

0040

0040

0041

0041

0041

0042

0042

0043

0044

0044

0045

0046

0047

0048

0050

0051

0051

0052

0053

0054

0055

0057

0144

0147

0148

0150

0152

0201

0201

0202

0202

0203

0203

0204

0204

0205

0205

0206

0206

0206

0207

0207

0208

0209

0209

0210

0211

0212

0213

0215

0216

0216

0217

0218

0219

0220

0222

0324

0327

0328

0330

0332

0341

0341

0342

0342

0343

0343

0344

0344

0345

0345

0346

0346

0346

0347

0347

0348

0349

0349

0350

0351

0352

0353

0355

0356

0356

0357

0358

0359

0400

0402

0448

0451

0452

0454

0456

0505

0505

0506

0506

0507

0507

0508

0508

0509

0509

0510

0510

0510

0511

0511

0512

0513

0513

0514

0515

0516

0517

0519

0520

0520

0521

0522

0523

0524

0526

0618

0621

0622

0624

0626

0635

0635

0636

0636

0637

0637

0638

0638

0639

0639

0640

0640

0640

0641

0641

0642

0643

0643

0644

0645

0646

0647

0649

0650

0650

0651

0652

0653

0654

0656

La M

ora

Blau

etEs

quiro

lTa

mar

itFe

rran

Solim

arM

onna

rsBo

n So

lFl

orim

arM

onna

rs R

esid

encia

lPl

aça

de B

osco

sEl

s Bo

scos

La P

laça

de

Bosc

osM

onna

rs R

esid

encia

lPi

nars

Llev

antin

a 1

Llev

antin

a 2

Flor

imar

Bon

Sol

Mon

nars

Plat

ja L

larg

aTe

nnis

Cala

Rom

ana

Savi

nosa

L’Arra

bass

ada

Plat

jaM

are

Nos

trum

R. C

asan

ovas

El F

ortí

Bene

ficèn

ciaM

iracle

El B

alcó

Ram

bla

Vella

E. F

igue

ras

Pl. I

mp.

Tàr

raco

hora

ris b

us n

it 20

10

Page 21: Carnaval de Tarragona 2010

2258

2259

2300

2301

2302

2302

2303

2304

2305

2307

2308

2309

2309

2311

2312

2313

2314

2314

2315

2316

2317

2317

2318

2318

2319

2319

2320

2320

2321

2321

2321

2323

2328

2329

2330

2330

2345

2346

2347

2348

2349

2349

2350

2351

2352

2354

2355

2356

2356

2358

2359

0000

0001

0001

0002

0003

0004

0004

0005

0005

0006

0006

0007

0007

0008

0008

0008

0010

0015

0016

0017

0017

0110

0111

0112

0113

0114

0114

0115

0116

0117

0119

0120

0121

0121

0123

0124

0125

0126

0126

0127

0128

0129

0129

0130

0130

0131

0131

0132

0132

0133

0133

0133

0135

0140

0141

0142

0142

0250

0251

0252

0253

0254

0254

0255

0256

0257

0259

0300

0301

0301

0303

0304

0305

0306

0306

0307

0308

0309

0309

0310

0310

0311

0311

0312

0312

0313

0313

0313

0315

0320

0321

0322

0322

0410

0411

0412

0413

0414

0414

0415

0416

0417

0419

0420

0421

0421

0423

0424

0425

0426

0426

0427

0428

0429

0429

0430

0430

0431

0431

0432

0432

0433

0433

0433

0435

0440

0441

0442

0442

0544

0545

0546

0547

0548

0548

0549

0550

0551

0553

0554

0555

0555

0557

0558

0559

0600

0600

0601

0602

0603

0603

0604

0604

0605

0605

0606

0606

0607

0607

0607

0609

0614

0615

0616

0616

Pl. I

mp.

Tàr

raco

Pau

Casa

lsSa

nt F

ranc

esc

Ram

bla

Vella

El B

alcó

Mira

cleBe

nefic

ència

El F

ortí

Rafa

el d

e Ca

sano

vaM

are

Nos

trum

Plat

jaL’A

rraba

ssad

aSa

vino

saCa

la R

oman

aTe

nnis

Med

iterra

niPl

atja

Lla

rga

Mon

nars

Bon

Sol

Flor

imar

Mon

nars

Res

iden

cial

La p

laça

de

Bosc

osEl

s Bo

scos

La p

laça

de

Bosc

osM

onna

rs R

esid

encia

l

Pina

rsLl

evan

tina

1Ll

evan

tina

2Fl

orim

arBo

n So

lM

onna

rsM

as d

’en

Raba

ssa

Pont

de

la M

ora

Mon

tsià

Oso

naLa

Mor

a

L-91 La Mora - Pl. Imp. Tàrracol

2332

2335

2336

2338

2340

2349

2349

2350

2350

2351

2351

2352

2352

2353

2353

2354

2354

2354

2355

2355

2356

2357

2357

2358

2359

0000

0001

0003

0004

0004

0005

0006

0007

0008

0010

0019

0022

0023

0025

0027

0036

0036

0037

0037

0038

0038

0039

0039

0040

0040

0041

0041

0041

0042

0042

0043

0044

0044

0045

0046

0047

0048

0050

0051

0051

0052

0053

0054

0055

0057

0144

0147

0148

0150

0152

0201

0201

0202

0202

0203

0203

0204

0204

0205

0205

0206

0206

0206

0207

0207

0208

0209

0209

0210

0211

0212

0213

0215

0216

0216

0217

0218

0219

0220

0222

0324

0327

0328

0330

0332

0341

0341

0342

0342

0343

0343

0344

0344

0345

0345

0346

0346

0346

0347

0347

0348

0349

0349

0350

0351

0352

0353

0355

0356

0356

0357

0358

0359

0400

0402

0448

0451

0452

0454

0456

0505

0505

0506

0506

0507

0507

0508

0508

0509

0509

0510

0510

0510

0511

0511

0512

0513

0513

0514

0515

0516

0517

0519

0520

0520

0521

0522

0523

0524

0526

0618

0621

0622

0624

0626

0635

0635

0636

0636

0637

0637

0638

0638

0639

0639

0640

0640

0640

0641

0641

0642

0643

0643

0644

0645

0646

0647

0649

0650

0650

0651

0652

0653

0654

0656

La M

ora

Blau

etEs

quiro

lTa

mar

itFe

rran

Solim

arM

onna

rsBo

n So

lFl

orim

arM

onna

rs R

esid

encia

lPl

aça

de B

osco

sEl

s Bo

scos

La P

laça

de

Bosc

osM

onna

rs R

esid

encia

lPi

nars

Llev

antin

a 1

Llev

antin

a 2

Flor

imar

Bon

Sol

Mon

nars

Plat

ja L

larg

aTe

nnis

Cala

Rom

ana

Savi

nosa

L’Arra

bass

ada

Plat

jaM

are

Nos

trum

R. C

asan

ovas

El F

ortí

Bene

ficèn

ciaM

iracle

El B

alcó

Ram

bla

Vella

E. F

igue

ras

Pl. I

mp.

Tàr

raco

2335

2336

2336

2337

2339

2340

2340

2341

2342

2344

2345

0110

0111

0111

0112

0114

0115

0115

0116

0117

0119

0120

0255

0256

0256

0257

0259

0300

0300

0301

0302

0304

0305

0419

0420

0420

0421

0423

0424

0424

0425

0426

0428

0429

0542

0543

0543

0544

0546

0547

0547

0548

0549

0551

0552

Pl. I

mp.

Tàr

raco

Lluí

s Co

mpa

nys

Pl. G

ener

alita

t

Fran

cesc

Mac

Parc

Riu

clar

Mas

d’e

n Se

rvil

L’Alb

ada

La F

lore

sta

Cent

re C

omer

cial

M. A

nade

s i G

elat

s

Les

Gav

arre

s N

ord

L79 Pl. Imperial Tàrraco - Les Gavarres

L79 Les Gavarres - Pl. Imp. Tàrraco

2347

2348

2351

2352

2357

2358

2358

2359

0126

0127

0130

0131

0136

0137

0137

0138

0305

0306

0309

0310

0315

0316

0316

0317

0435

0436

0439

0440

0445

0446

0446

0447

0558

0559

0602

0603

0608

0609

0609

0610

Les

Gav

arre

s N

ord

M. X

avie

r Gol

La F

lore

sta

N-4

20Ca

p la

Gra

nja

Fran

cesc

Mac

iàPl

. Gen

eral

itat

Lluí

s Co

mpa

nys

Pl. I

mp.

Tàr

raco

hora

ris b

us n

it 20

10

Page 22: Carnaval de Tarragona 2010

L-88 Pl. Imperial Tàrraco - Salvador Espriu

2340

2342

2344

2344

2346

2347

2347

2349

2350

2351

2352

2353

0110

0112

0114

0114

0116

0117

0117

0119

0120

0121

0122

0123

0255

0257

0259

0259

0301

0302

0302

0304

0305

0306

0307

0308

0420

0422

0424

0424

0426

0427

0427

0429

0430

0431

0432

0433

0545

0547

0549

0549

0551

0552

0552

0554

0555

0556

0557

0558

Pl. I

mp.

Tàr

raco

Pau

Casa

ls

Sant

Fra

nces

c

Ram

bla

Vella

Pila

ts

Sant

Ant

oni

Dipu

tació

Cam

í de

la C

uixa

Moz

zart

Sant

a Te

cla-L

leva

nt

Vall

arra

bass

ada

Salva

dor E

spriu

L-88 Salvador Espriu - Pl. Imperial Tàrraco

2356

2356

2357

2357

2358

2359

0001

0002

0003

0004

0005

0007

0148

0148

0149

0149

0150

0151

0153

0154

0155

0156

0157

0159

0308

0308

0309

0309

0310

0311

0313

0314

0315

0316

0317

0319

0434

0434

0435

0435

0436

0437

0439

0440

0441

0442

0443

0445

0600

0600

0601

0601

0602

0603

0605

0606

0607

0608

0609

0611

Salva

dor E

spriu

Ll. V

ilallo

nga

Vall

Arra

bass

ada

Sta.

Tecla

-Lle

vant

Moz

zart

Cam

í de

la C

uixa

Dipu

tació

Sant

Ant

oni

Pila

ts

Ram

bla

Vella

E. F

igue

ras

Pl. I

mp.

Tàr

raco

hora

ris b

us n

it 20

10

Page 23: Carnaval de Tarragona 2010

L-21 Pl. Dels Carros - Pl. Imperial Tàrraco - Palmeres

0023

0026

0027

0029

0030

0032

0033

0033

0034

0053

0056

0057

0059

0100

0102

0103

0103

0104

0123

0126

0127

0129

0130

0132

0133

0133

0134

0153

0156

0157

0159

0200

0202

0203

0203

0204

0223

0226

0227

0229

0230

0232

0233

0233

0234

0253

0256

0257

0259

0300

0302

0303

0303

0304

0323

0326

0327

0329

0330

0332

0333

0333

0334

0353

0356

0357

0359

0400

0402

0403

0403

0404

0453

0456

0457

0459

0500

0502

0503

0503

0504

0523

0526

0527

0529

0530

0532

0533

0533

0534

0553

0556

0557

0559

0600

0602

0603

0603

0604

Plaç

a de

ls ca

rros

Prim

Fòru

mPr

at d

e la

Rib

aPl

. Im

p. T

àrra

coPa

u Ca

sals

Sant

Fra

nces

cRa

mbl

a Ve

llaP.

Palm

eres

L-21 Palmeres Pl. Imperial Tàrraco Pl. dels Carros

.....

.....

.....

0010

0011

0012

0013

0014

0015

0036

0037

0038

0040

0041

0042

0043

0044

0045

0106

0107

0108

0110

0111

0112

0113

0114

0115

0136

0137

0138

0140

0141

0142

0143

0144

0145

0206

0207

0208

0210

0211

0212

0213

0214

0215

0236

0237

0238

0240

0241

0242

0243

0244

0245

0306

0307

0308

0310

0311

0312

0313

0314

0315

0336

0337

0338

0340

0341

0342

0343

0344

0345

0406

0407

0408

0410

0411

0412

0413

0414

0415

0506

0507

0508

0510

0511

0512

0513

0514

0515

0536

0537

0538

0540

0541

0542

0543

0544

0545

0606

0607

0608

0610

0611

0612

0613

0614

0615

P. Pa

lmer

es

Ram

bla

Vella

E. F

igue

res

Pere

Mar

tell

Mal

lorc

a

Man

uel d

e Fa

lla

Jaum

e I

Carre

r Rei

al

Plaç

a de

ls ca

rros

hora

ris b

us n

it 20

10