Carta Recordatori Pares CANTANIA 2015

1
C. Vallespir, 198 08014 Barcelona Tel. 93 490 81 59 e-mail: [email protected] A l’atenció dels pares i mares de 5è: Ens posem en contacte de nou amb vosaltres per fer recordatori de l’activitat del CANTÀNIA que es realitzarà el proper dilluns 4 de maig. Ja tenim les entrades que vau reservar. A mitjans d’abril les repartirem als alumnes. No les perdeu ¡ !!! Cal que recordeu: Que els nens i nenes han de venir vestits amb la samarreta color terra, pantaló o faldilla de color fosc ( és igual si són llargs o curts ) i calçat fosc. Els nens marxaran de l’escola a les 9h doncs a les 9·30h hem de ser a l’Auditori per a l’assaig. Anirem amb autocar. Millor que vinguin esmorzats de casa. Els nens de menjador arribaran a temps de dinar. Els que mengen a casa arribaran més tard de les 12:30h ( segurament més tard de les 13h ) Vosaltres, els pares i mares, podeu arribar a l’Auditori cap a les 11h. S’obrirà l’entrada 20 minuts abans de l’hora d’inici del concert, que és a les 1 1:30h. Penseu que ja teniu les entrades i, per tant, el seient reservat. Al final del concert hi haurà un “bis” on es demanarà al públic que canti amb els nens i nenes. Demaneu al vostre fill/a que us l’ensenyi. És la cançó “Al Bell Mig de la Terra” . Està prohibit fer fotos amb flash durant el concert. Es podran fer quan cantem el “bis”. En cas de fer filmacions fer-ho discretament des de la butaca. A la sortida del concert no podreu veure els vostres fills fins que estem fora del recinte. Quedarem en un punt concret ( en el nostre cas serà la columna de color verd ) La tornada dels nens serà altre cop amb autocar. Podreu recollir els vostres fills de nou al pati de l’escola si és que van a dinar a casa. Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la senyoreta de música. Cordialment i fins al dia del concert ¡ !!!!

description

Carta Recordatori Pares CANTANIA 2015

Transcript of Carta Recordatori Pares CANTANIA 2015

  • C. Vallespir, 198 08014 Barcelona Tel. 93 490 81 59 e-mail: [email protected]

    A latenci dels pares i mares de 5: Ens posem en contacte de nou amb vosaltres per fer recordatori de lactivitat del CANTNIA que es realitzar el proper dilluns 4 de maig. Ja tenim les entrades que vau reservar. A mitjans dabril les repartirem als alumnes. No les perdeu !!! Cal que recordeu:

    Que els nens i nenes han de venir vestits amb la samarreta color terra, pantal o faldilla de color fosc ( s igual si sn llargs o curts ) i calat fosc.

    Els nens marxaran de lescola a les 9h doncs a les 930h hem de ser a lAuditori per a lassaig. Anirem amb autocar.

    Millor que vinguin esmorzats de casa.

    Els nens de menjador arribaran a temps de dinar. Els que mengen a casa arribaran ms tard de les 12:30h ( segurament ms tard de les 13h )

    Vosaltres, els pares i mares, podeu arribar a lAuditori cap a les 11h. Sobrir lentrada 20 minuts abans de lhora dinici del concert, que s a les 11:30h. Penseu que ja teniu les entrades i, per tant, el seient reservat.

    Al final del concert hi haur un bis on es demanar al pblic que canti amb els nens i nenes. Demaneu al vostre fill/a que us lensenyi. s la can Al Bell Mig de la Terra .

    Est prohibit fer fotos amb flash durant el concert. Es podran fer quan cantem el bis. En cas de fer filmacions fer-ho discretament des de la butaca.

    A la sortida del concert no podreu veure els vostres fills fins que estem fora del recinte. Quedarem en un punt concret ( en el nostre cas ser la columna de color verd )

    La tornada dels nens ser altre cop amb autocar. Podreu recollir els vostres fills de nou al pati de lescola si s que van a dinar a casa.

    Per qualsevol dubte podeu dirigir-vos a la senyoreta de msica.

    Cordialment i fins al dia del concert !!!!