Catàleg d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada 2013

14

description

Catàleg de les activitats que organitzen les empreses de turisme actiu de la zona pels municipis d'interior i de muntanya del Baix Camp (Muntanyes de la Costa Daurada) entre els mesos de març i desembre de 2013. Aquesta oferta d'activitats ha estat promoguda pel Patronat Comarcal de turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp i organitzada per les empreses de turisme actiu.

Transcript of Catàleg d'Activitats de les Muntanyes de la Costa Daurada 2013

  • 22 de setembre

    RUTA DELS PAISATGES DE L'AVELLANA

    DESCRIPCI TOURING. Aquesta s una ruta guiada que permetconixer la histria, els costums i el patrimoni d'algunesde les principals poblacions que formen part de la zonade producci de l'avellana DO Reus. Visitarem l'ermitamodernista de la Mare de Du de la Riera de les Borgesdel Camp i, altres poblacions com Maspujols, l'Aleixaro la Mussara. Imprescindible disposar de vehicleparticular per traslladar-se d'un poble a l'altre.

    DURADA Mig dia (5 hores aprox.)LLOC DE TROBADA Ermita de la Mare de Du de la Riera, a les 9.30h

    DIFICULTAT NullaPREU 12 adults, 6 de 7 a 18 anys, 8 jubilats

    (inclou Guia Oficial de Turisme)

    EMPRESA ORGANITZADORA Latevaruta.com

    DESCRIPCI TALLER DE SENSIBILITZACI A LA NATURA. Sortiremde Capafonts per anar fins l'ermita de Barrulles.Posteriorment ens dirigirem al riu Brugent i aniremseguint el seu recorregut. Caminarem al ritme que enspermet copsar tot el que ens rodeja. Farem exercicisper aprendre a connectar-nos amb la natura. Aprendreua notar l'energia de la terra i la dels ssers vius queens rodegen i com aix ens pot ajudar en el dia a dia.

    DURADA 8 hores aprox.LLOC DE TROBADA Capafonts, a les 10h

    DIFICULTAT BaixaPREU 20 persona (descomptes per famlies)

    EMPRESA ORGANITZADORA Auri - Celiterra

    28 de setembre

    CAPAFONTS-BARRULLES

    foto. Refugi d'Arbol