Circular reunió pares 15/16

2
ESCOLA JOAN SALVAT-PAPASSEIT Santa Coloma de Gramenet CONVOCATÒRIA DE REUNIONS DE PARES Com cada any, a l'inici de l'any acadèmic, celebrem les reunions generals d'inici de curs entre els pares i els professors de l'escola. Cal recordar que aquestes trobades serveixen per establir un primer contacte, explicar a grans trets les característiques generals del nou curs i del centre, i encetar un diàleg amb les famílies que sempre hem considerat molt necessari per a la bona educació dels nostres alumnes i fills. Per tant, les qüestions més particulars i específiques es deixen per a les posteriors reunions que cada tutor, de forma individualitzada, anirà mantenint amb les famílies. CALENDARI DE REUNIONS PER NIVELLS P-3 8 d’octubre, dimecres P-4 7 d’octubre, dijous P-5 19 d’octubre, dilluns Cicle Inicial (1r) 22 de setembre, dimarts Cicle Inicial (2n) 21 de setembre, dilluns Cicle Mitjà (3r) 5 d'octubre, dilluns Cicle Mitjà (4t) 6 d'octubre, dimarts Cicle Superior (5è) 29 de setembre, dimarts Cicle Superior (6è) 28 de setembre, dilluns TOTES LES REUNIONS COMENÇARAN A les 16:45 hores.

description

Circular reunió pares 15/16

Transcript of Circular reunió pares 15/16

Page 1: Circular reunió pares 15/16

ESCOLA JOAN SALVAT-PAPASSEIT Santa Coloma de Gramenet

CONVOCATÒRIA DE REUNIONS DE PARES

Com cada any, a l'inici de l'any acadèmic, celebrem les reunions generals d'inici de curs entre els pares i els professors de l'escola.

Cal recordar que aquestes trobades serveixen per establir un primer contacte, explicar a grans trets les característiques generals del nou curs i del centre, i encetar un diàleg amb les famílies que sempre hem considerat molt necessari per a la bona educació dels nostres alumnes i fills.

Per tant, les qüestions més particulars i específiques es deixen per a les posteriors reunions que cada tutor, de forma individualitzada, anirà mantenint amb les famílies.

CALENDARI DE REUNIONS PER NIVELLS

P-3 8 d’octubre, dimecres

P-4 7 d’octubre, dijous

P-5 19 d’octubre, dilluns

Cicle Inicial (1r) 22 de setembre, dimarts

Cicle Inicial (2n) 21 de setembre, dilluns

Cicle Mitjà (3r) 5 d'octubre, dilluns

Cicle Mitjà (4t) 6 d'octubre, dimarts

Cicle Superior (5è) 29 de setembre, dimarts

Cicle Superior (6è) 28 de setembre, dilluns

TOTES LES REUNIONS COMENÇARAN A les 16:45 hores.

AVÍS IMPORTANT:

No s'han de portar els fills a les reunions. Són actes adreçats als pares, i la presència de nens interfereix el normal desenvolupament de la sessió.

Enguany hi haurà servei de guarderia pel socis de l’AMPA. Gràcies per la col·laboració.

Sta. Coloma de Gramenet, setembre del 2015