Comics - Novetats Abril-Maig 2012

4
GUIA DE LECTURA ABRIL-MAIG 2012 Noves aventures d’Spiderman, de nou amb uniforme negre de negre, com als 80. Té el dia “retro”? o “vintage”? o va de dol? Ho haureu de descobrir! C Str De vuelta al negro / Straczynski, Garney, Reinhold.- Torroella de Montgrí: Panini. Els mutants no són els més “còsmics” dels superherois però no dubten en viatjar als confins de l’espai en les seves aventures, en aquest cas a l’imperi Shi’Ar. C Bru Patrulla X : ascensión y caída del Imperio Shi'ar / Ed Brubaker, Billy Tan, Clayton Henryl .- Torroella de Montgrí: Panini. La justicia como el rayo! O un dels supergrups més populars de finals dels 90 i primers 2000, també de la factoría Marvel. C Nic Reunidos / Fabian Nicieza ;Tom Grummet.- Torrella de Montgrí : Panini. C Nic Reino púrpura / Fabian Nicieza ;Tom Grummet.- Torrella de Montgrí : Panini. LOS NUEVOS THUNDERBOLTS. Vols.: 1,2.

description

La banda comiquera de la Biblioteca us ha preparat una guia de novetats per gaudir durant els mesos d'abril i maig. No us els perdeu!

Transcript of Comics - Novetats Abril-Maig 2012

Page 1: Comics - Novetats Abril-Maig 2012

GUIA DE LECTURA

ABRIL-MAIG

2012

Noves aventures d’Spiderman, de nou amb uniforme negre de negre, com als 80. Té el dia “retro”? o “vintage”? o va de dol? Ho haureu de descobrir! C Str De vuelta al negro / Straczynski, Garney, Reinhold.- Torroella de Montgrí: Panini.

Els mutants no són els més “còsmics” dels superherois però no dubten en viatjar als confins de l’espai en les seves aventures, en aquest cas a l’imperi Shi’Ar. C Bru Patrulla X : ascensión y caída del Imperio Shi'ar / Ed Brubaker, Billy Tan, Clayton Henryl.- Torroella de Montgrí: Panini.

La justicia como el rayo! O un dels supergrups més populars de finals dels 90 i primers 2000, també de la factoría Marvel. C Nic Reunidos / Fabian Nicieza ;Tom Grummet.- Torrella de Montgrí : Panini. C Nic Reino púrpura / Fabian Nicieza ;Tom Grummet.- Torrella de Montgrí : Panini.

LOS NUEVOS THUNDERBOLTS. Vols.: 1,2.

Page 2: Comics - Novetats Abril-Maig 2012

Tenim Ultimates per partida doble!!! C Mil The Ultimates 2: el gran robo de América / Mark Millar; Brian Hitch.- Torroella de Montgrí: Panini. C Loe Nuevos Ultimates / Loeb; Cho.- Torroella de Montgrí: Panini.

I més sèrie negra, en aquest cas el detectiu Pulpo, que a cada història està realitzat per un equip creatiu diferent. C Nic Putas y arcángeles / Guillaume Nicloux; Alain Garrigue.- Barcelona: Bang.

5

Més superherois, en aquest cas servits per la factoria Wildstorm. C Aut The Authority / Warren Ellis; Brian Hitch.- Barcelona: Norma.

Vol. 1

Richard Stark era un pseudònim sota el que s’amagava Donald E. Westlake, per escriure històries protagonitzades per Parker. Aquestes són les adaptacions al còmic de les dues primeres, la primera guardonada amb els premis Eisner i Harvey. C Coo El Cazador / Darwyn Cooke.- Bilbao: Astiberri. C Coo La Compañía / Darwyn Cooke.- Bilbao: Astiberri.

PARKER, 1i 2

Page 3: Comics - Novetats Abril-Maig 2012

Estètica “cartoon”, molt en la línia de Bone. Fantasía de la bona! C Pau La Saga de Atlas & Axis / Pau.- Madrid: Dibuks.

Un estil gràfic entre el llapis i l’acuarela per explicar una història d’amor. C Fio Cinco mil kilómetros por segundo / Manuele Fior.- Madrid: Sins Entido.

Una història sobre música, paios i gitanos... C Dab Buscavidas / Christophe Dabitch; Benjamin Flao.- Barcelona: Norma.

Còmic autobiogràfic on Paco Roca ens explica el seu dia a dia ara que ha complert el seu somni infantil: passar-se tot el dia a casa sense treure’s el pijama! C Roc Memorias del un hombre en pijama / Paco Roca.- Bilbao: Astiberri.

Page 4: Comics - Novetats Abril-Maig 2012

1 er lloc: C Enn Predicador / Gart Ennis: Steve Dillon.- Barcelona: Planeta DeAgostini.

Un any més a la biblioteca hem celebrat el Concurs Capitán Trueno (sisena edidió ja) per escollir els millor còmics de l’any anterior. Amb els vostres vots aquests són els escollits, el nostre podi:

BIBLIOTECA EL CARMEL-JUAN MARSÉ Murtra, 135-145

08032 BARCELONA TEL. 93 407 28 70

[email protected]/bibelcarmel

Horari Dll, dc i dv de 10 a 21 h. Dm, dj. i ds. de 10 a 14 i de 16 a 21 h. Dg d’11 a 14 h.

Palma, als anys 80, un grup de nois que entren a la vida adulta, o ho intenten. C Bel Històries del barri / Gabi Beltrán; Bartomeu Seguí.- Palma: Dolmen.

2on lloc: C Roc El invierno del dibujante / Paco Roca.- Bilbao: Astiberri.

3er lloc: C Koi Lady Snowblood regresa / Kazuo Koike.- Barcelona: Planeta DeAgostini.

Amb la realitat que ens envolta, no cal recórrer a complicades ficcions per fer còmic. C Rev Revollution complex: comprimidos efervescentes: vía óptica / Sergio Álvarez [et al.].- Barcelona: Norma.

Continuació del clàssic argentí més conegut. C Oes El Eternauta. Segunda parte / H.G. Oesterheld; F. Solano López.- Barcelona: Norma.