[Disseny gràfic] PAC 2

of 2 /2

Click here to load reader

Embed Size (px)

description

Més informació a elmeuordinador.blogspot.com

Transcript of [Disseny gràfic] PAC 2

DISSENY GRFIC

PAC 2 COMPOSICI GRFICA BSICA. PERCEPCI VISUAL, APLICACI PRCTICA.

JORDI LLONCH ESTEVEGRAU MULT IMDIA UOC CC BY-NC-SA

Disseny grfic

PAC 2 - Composici grfica bsica. Percepci Visual, aplicaci prctica.

PRINCIPI PERCEPTIU TREBALLAT: INVARINCIAEl meu logotip est format per una figura bsica, una circumferncia amb la silueta dels continents i set figures icniques en forma de persona. Aix permet reconixer i percebre les formes.

LLEI DE LA VISI UTILITZADA: SEMBLANAEl grup de persones del meu logotip sassemblen entre elles i tenen el mateix color. Es perceben com una sola estructura.

COMBINACI DE CONTRASTOS COMPOSITIUS EMPRADAEquilibri inestabilitat: El centre de gravetat visual es remarca mitjanant la collocaci de les figures humanes a la part superior de la Terra. Simetria asimetria: La Terra s simtrica a lestar situada al centre i les figures estan situades en lnia i simtricament unes al costat de les altres.

PES VISUAL DE LA COMPOSICI (EQUILIBRI O TENSI)Es genera una sensaci dequilibri mitjanant les siluetes que segueixen leix horitzontal i la situaci dels continents de la Terra.

PUNTS DATRACCI DE LA IMATGEEl gran punt datracci s la Terra. s don sorgeixen les siluetes.

DIRECCIONALITAT DE LA IMATGE RESULTANT

Les forces visuals fan que la imatge ms atractiva sigui la que mostra els homes a la part superior.

CONTRAST DE COLOR SELECCIONAT: COMPLEMENTARISPer a la Terra he fet servir dos colors amb longituds dona semblants, els freds blau #1240AB i verd #00CC00 i per a les persones, el complementari clid que hi ha enmig daquests dos, el taronja #FF7400.

CC BY-NC-SA JORDI LLONCH ESTEVE