El Parasol - Numero 1 - estiu 2010

download El Parasol - Numero 1 - estiu 2010

If you can't read please download the document

description

El butlleti informatiu del bloc d'exalumnes a l'estiu!

Transcript of El Parasol - Numero 1 - estiu 2010

El parasolbutllet informatiu del bloc d'exalumnes a l'estiuJa tenim Facebook!!!S, s! Tal i com ho sentiu! Els Exalumnes Anxaneta 2000-2009 no podem ser menys que la resta del mn i ens hem fet un Facebook. All hi trobareu les notcies d'ltima hora i podreu comunicar-vos amb exalumnes que fa temps que no veieu!Busqueu-nos a Facebook com a:Exalumnes Anxaneta Dosmil-DosmilnouEl bloc treu fum a l'estiu!

Grcies al Facebook i a les fotos de Les Santes, el Bloc d'Exalumnes ha triplicat les visites comparant-ho amb el Juliol i l'Agost de l'any passat. Veient aix, des del bloc ens proposem que el Facebook serveixi ara ms que mai per unir els exalumnes amb el bloc.

EL BLOC PRESENTA UN NOU LOGO!ABANS ARA

T'agrada el nou logo? Tens alguna proposta? Ens vols explicar alguna cosa?ENVIA'NS UN CORREU O ESCRIU AL NOSTRE FACEBOOK I OPINA!

NOVA ENQUESTA! Creus que s'haurien de treure setmanes de les vacances d'estiu per posar-les durant el curs? PODEU VOTAR FINS AL 19 DE SETEMBRE!!! www.exalumnes2000-2009.blogspot.com [email protected] El Parasol - estiu 2010 Nm.1L'NdeNotcies torna el 6 de setembre al bloc!