Espai Jove novembre 2013

8
Novembre 2013 Les guies de l’Espai Jove Recomanació Lectures (8) Biblioteca Montserrat Roig

description

 

Transcript of Espai Jove novembre 2013

Page 1: Espai Jove novembre 2013

Novembre 2013Les guies de l’Espai Jove

Recomanació Lectures (8)

Biblioteca Montserrat Roig

Page 2: Espai Jove novembre 2013

JN Bag “Perdoni, a quin segle diu que som?” / Noemi BagésNovel·la d’aventures

La classe de l'Anna i el Pol ha anat de visita al Museu d'Història. Els dos amics s'esquitllen a una sala d'exposicions que encara no ha estat oberta al públic, atrets per un cartell enigmàtic on poden llegir: "L'antic Egipte: un viatge en el temps".

Al manipular una piràmide acaben d'obrir un túnel del temps que els portarà a viure aventures, sovint perilloses, en diferents èpoques.

Page 3: Espai Jove novembre 2013

JN Dub “Clàudia : un missatge per a mi” / Miriam Dubini

La Clàudia té 13 anys i una bicicleta de carretera amb la que posa distància tan aviat com algú comença a parlar d'amor... fins que apareix l'Anselmo, tan bell com un àngel i tan misteriós com els paquets que lliura amb la seva bicicleta per tota Roma.

En un intent per descobrir el secret del noi, la Clàudia i les seves amigues s'apropen a un taller de bicicletes, la Cicloficina, on succeeixen coses meravelloses.

I la Clàudia, com més s'apropa a l'Anselmo, més descobreix que la passió que els uneix no només és pel ciclisme ...

Page 4: Espai Jove novembre 2013

JN Fin “La Dulce venganza de Celia Door” / Karen Finneyfrock

El primer día en su nuevo instituto, Celia Door llega con unas botas altísimas, raya negra en los ojos y el firme propósito de vengarse de la popular Sandy Firestone, una compañera del colegio que le hizo algo imperdonable el año anterior. Ese día arruinó la vida de Celia.

Todo cambia cuando Drake, un nuevo (¡y guapo!) alumno que acaba de mudarse de Nueva York, se interesa por Celia y se hacen amigos inseparables.

Page 5: Espai Jove novembre 2013

JN Gal “El Libro de los portales” / Laura GallegoNovel·la fantàstica.

Los pintores de la Academia de los Portales son los únicos que saben cómo dibujar los extraordinarios portales de viaje que constituyen la red de comunicación y transporte más importante de Darusia.

Sus rígidas normas y su exhaustiva formación garantizan una impecable profesionalidad y perfección técnica en todos sus trabajos.

Cuando Tabit, estudiante de último año en la Academia, recibe el encargo de pintar un portal para un humilde campesino, no imagina que está a punto de verse involucrado en una trama de intrigas y secretos que podría sacudir los mismos cimientos de la institución.

Page 6: Espai Jove novembre 2013

JN Mur “Loba” / Verónica MurguíaNovel·la fantàstica.

Premi Gran angular 2013.

El rey Lobo gobierna con mano de hierro en Moriana, un país que basa su prosperidad en la esclavitud y la guerra. Angustiado por una maldición según la cual jamás podrá tener un hijo varón, Lobo desatiende a sus dos hijas, en especial a Soledad, la primogénita, que no logra el cariño de su padre por más que lo intenta entrenándose en cacerías y combates simulados.

Cuando la noticia de una amenaza terrible -un dragón- llega a la corte, Soledad acepta la responsabilidad de partir a los confines del reino para ver cuánto hay de verdad en los rumores. Esa búsqueda la llevará a conocer la amistad, el amor, la magia y en última instancia, la esencia de sí misma.

Page 7: Espai Jove novembre 2013

JN Sie “El Cas del fals accident” / Jordi Sierra i FabraNovel·la policíaca.

La vida de la Berta fa un gir inesperat. El seu pare, detectiu, pateix un terrible accident de cotxe que acabarà sent un intent d'assassinat. Però, qui el voldria assassinar i per quin motiu?

La Berta haurà de resoldre els tres casos que portava el seu pare abans que l'assassí ho torni a intentar. El cas del fals accident és la primera novel·la de la jove detectiu Berta Mir, una noia que haurà de tractar amb criminals perillosos i compaginar la vida laboral amb els amics, els amors i el seu grup de música de trobada de gent diversa.

Page 8: Espai Jove novembre 2013

ADREÇA:C/ Montserrat, 1-308980 Sant Feliu de Llobregat

ADREÇA ELECTRÒNICA:[email protected]

WEB:http://bibliotecasantfeliu.blogspot.com.esTELÈFONS:93-685-01-86 / 93-685-02-64

HORARI:Matins de dimarts a dissabte de10:00 a 14:00 hTardes de dilluns a divendres de16:00 a 20:30 h