Festa Major de Sant Miquel, 1997

3
I i I setembre

description

Festa Major de Sant Miquel, 1997

Transcript of Festa Major de Sant Miquel, 1997

Primera trobada de

gegants a VallfogonaE! dio 12 d'octubre, com tots sabeu, s'ho preparaí lo

«10. trobodo de gegonís oVolifogono», en lo quoi hi esteuíots convidáis. Vindron uns 20 gegonts omb les seves collescorresponenís. En tofol, vindron o Volifogono unes 250persones que ens delecíoron omb els bolls de gegonís ilesconpns deis grollers. Lo trobodo comencoro o2/4d'l 1olo plofo Lo Sordono, on es plantaron els gegonts. A2/4 de12 sortiro lo cercovila peis corrers del poblé ique ocoboróomb uno ballodofinol. Després, lo eolio oferiro un dinor olescolles convidodes. Lo eolio ho reolitzaí diverses sortides perles comorques lleidotones esperoní omb il.lusió lo nostrotrobodo. Orgonitzor un octe d'oquestes dimensions no ésfodl, per oixó lo colla vol demonor o tothom lo sevoimprescindible col.loborodó. Volem fer uno de les millorstrobodes d'orreu. Esperem que us ho posseu d'olló més bé.

Geganters ¡ Grollers de Vallfogona

Un record peral"Hutch"Quon el record ovando, lo presencio només ens diu que hi homoneo d'olgú. Avui, des d'ohir, qui no és entre nosoltres etsTU Francisco.

Jo, com molío geni, recordó elsíeus primerspossos, elsteus cobells rossoscom un fil d'or; qui no pensó ombTU, comoquell noietpie de nervi, petiíi olo vegodo immens que corriopeí correr. Ioro, QUI més d'uno vegodo no ho dit "onem oCol Hutch". Només aquesto frose ens explica que ets, comets, i el que ets entre nosaltres, oigú que desprén vitolitoí,algú que impregno tot l'espoi d'energia, de vido, olgú quemoi en el seu rosíre vo permetre uno ombro de negoció,d'ongoixo, de copsigne que nofosuno riollo. Uno benvingudo,un recolzoment oís componys, ais de caso, o tots els quiestimes, SÍ HE OIT BÉ, ELS QUI ESTIMES, ELS QUE El

La política i els políticsPoroules de Fiero Rocchini, psiquiatra italiá:- "Un milió de persones vivien de lo político o Itolio. Codoocte hovio de passar otravés del Conal deis partits."-"Lo gron moquino de lo corrupció es reflecteix en les peíitescorrupcions quoíidianes de íots"•Entre els polítiG hi ho uno difusió increíble de norcisistes.Norcisisto és l'home que es poso ol centre de l'univere itotsels oltres són mitjons per obtenir ploer."- "No s'orribo a un sentit moral un dio per Tolíre; noméss'orribo oTesborrony; el morolisme: "Faig oixó perqué emconvé; d'uno olíro monero em destrueixen."•"El poríit és uno more mognífico que ho dóna tot ocanvid'uno obséndo total d'outonomio. En oquestes condidons,l'entroda oí portiísuposo l'occés a uno closse protegido delo incompeténdo quoíidiono: si no sóc copof d'obíenir éxitolo sodetoí civil, puc oconseguir-ho otrovés de lo política."

Joan Borda (selecció)

PERTANYEM, ol teu poblé, o lo Volifogono que en elcomeofoment de lo Vilo va veure com naixien novesbranques, ioves, plenes de sobo, d'oquesí alé frese que enolgun momentsemblo que ens monea, peró que sí que hi és.

Aro des d'oquí, vuli només dir-te cdéu, un comiot que noho de ser fred, sinó omb lo componyia de íots nosoltres, iperqué no m'agrodo dirodéu, vull dir, fins olo propera, queés isera coda dio, en codo moment, entre tots nosaltres, enels nostres cors i en el nostre pensoment.

Sops Francisco?, Grecordem tots els que som aquí, enespeciol els componys i joves que us heu quedot), oquestodéu vol dir que "EN CÜMENGAR EL DIA S'AMAGA EL SOL".

Uno abrogado ifins sempre FRANCISCO, vull dir "HÜTCH".

I

i

I

setembre

M .

WMwmm

SALUTACIO

Durant tot l'esHu, a les nosfres comarques han estatmolfes les festes en les quols, sobretof el ¡ovent, ¡ totsncsaltres, hem pogut participar. Pero ara ha arribatl'horc que, amb un gran esperit de civisme i deconvivencia, hem de demostrar que Vallfogona és unpoblé coda dio més receptiu i més obert.

Per oixó en oquest dies de Festa hem de canviar elritme de les nostres vides, hem de deixar de bando elsnostres pensaments quotidians ianar a bailar iparticipar en tots els actes,

I, perqué no? Quan hagi passat la Festa Major, totsplegats refexionar i veure en qué es pot perfeccionarl'organització i lo programació de les nostres Festes, ipensar entre tots com poder millorar una part tonimportant del moviment sociocultural del nostre poblé.

Ara, que estem a les vigílies de la nosta Festa, ensaugmenta la il.lusió per poder participar en tots elsactes esportius, culturáis ide lleure que ens han prepa-rat les diferents entitots del nostre poblé: Club de Bitlles,Ca^adors, Associacions de Pares, Colla Gegantera,Regidoría de Festes ... Tots han dedicatunes horasde!seu temps a organitzar actes perqué tots nosaltres i elsfamiliars iamics que ens vulguin acompanyarpuguemviure uns dies de¡oia iamblanostra participació poderfer que aquesta sigui una gran Festa Major de SontMiquel.

Vallfogonins, us desitjo o tots una bono Festa Major.

L'alcaldeManuel Sorret Pons

Divendres día 26de setembreA les 12 de lo nit: tallada del xopocompanyadadeFocs Artificials.Tot seguit Boíl amb el grup:LA BANDA DEL DRAG.

Disscbte dio 27de setembreA les 4 de la tardo: Gran Tirada de Bitlles o I'anticcamp de fútbol.A les 5 de la tarda: al davant de l'AjuntamentCucanyes per o tota la mainada.A les 8 de la tarda: sessió de ball amb l'OrquestraAMARCORD

A les 12 de ¡a nit: boíl amb l'Orquestra

AMARCORDUn cop acabada la sessió de ball hi haurá lo

DISCO MOBIL TON! &ADRIÁfins que surti el sol.

Dlumenge día 28de setembreA les 9 del matí: Tirada al Piat a la zona esportiva.A les 10 del matí: davant l'Ajuntament granxocolatada per a la mainada i la no tan mainada.Després de l'esmorzar hi haurá cercavila i animacióper ais més menuts amb elGrup XIP-XAPA les 5 de la tarda: se celebrará un interessantpartit de fútbol entre elsequips de Vallfogona CF iSort.A les 8 de la tarda: sessióde Ball omb l'Orquestra

HAWAI SANT REMOA les 12 de la nit: Ball amb la mateixo Orquestra.

#» ^

Dilluns dia 29de setembreA les 12 del matí: Missa Canfada amb la Gobio

Orquestra

LA PRINCIPAL DE LA BISBALUn cop finalitzat l'acte religiós, els Gegonts i Grallersde Valífogona ens acompanyaran fíns a la pla^a deSaní Miquel on es bailaran sardones amb lo moteixoCobla.De 4 a 8 de la torda: h¡ houro el pare infantil

MOBIL PARC, al centre del correr MojenA 2/4 de 7 de la tarda: Gran Concert ambl'OrquestraLA PRINCIPAL DE LA BISBALTotseguit/ sessió llorga deBoíl amblo moteixo Orquestra.

Duront lo Festo Major estaran exposades o la Salod'Actes de l'ojuntoment les pintures de Magda Otero.

1