Guió 1 de febrer de 2013

4
SINTONIA RÀDIO DRAC Locutor 1 – Hola, bon dia! Són les nou del matí. Avui és divendres, 1 de febrer de 2013. Hello, good morning, today is friday 1st of february of 2013. Locutor 2 Comença aquí i ara una nova edició de les Notícies a Ràdio Drac. Locutor 1 Feu silenci que comencem ! Silence please. SINTONIA de les NOTÍCIES Locutor2 Ara us explicarem algunes de les activitats que s'han fet aquests darrers dies. En primer lloc us hem de dir que fa pocs dies han arribat a l’escola nou alumnes de práctiques: tots i totes són molt joves, simpàtics i eixerits. Locutor 1 Els alumnes d’educació infantil han anat a veure una obra de Teatre en Anglès, titolada: " Little Red Riding Hood " . També els ha agradat molt anar a l'hort a posar terra i plantar ensiams. I han fet un taller de la PAU molt bonic. Locutor 2 A Primer estant treballant les hores i el rellotge. També estan fent El Projecte dels Sentits. El dilluns passat van anar a l'hort a plantar alls que van portar de casa seva. Locutor 1

description

Guió de Ràdio Drac

Transcript of Guió 1 de febrer de 2013

Page 1: Guió 1 de febrer de 2013

SINTONIA RÀDIO DRACLocutor 1 – Hola, bon dia! Són les nou del matí. Avui és divendres, 1 de febrer de 2013.Hello, good morning, today is friday 1st of february of 2013.Locutor 2 Comença aquí i ara una nova edició de les Notícies a Ràdio Drac.Locutor 1Feu silenci que comencem ! Silence please.

SINTONIA de les NOTÍCIESLocutor2Ara us explicarem algunes de les activitats que s'han fet aquests darrers dies.En primer lloc us hem de dir que fa pocs dies han arribat a l’escola nou alumnes de práctiques: tots i totes són molt joves, simpàtics i eixerits.

Locutor 1 Els alumnes d’educació infantil han anat a veure una obra de Teatre en Anglès, titolada: " Little Red Riding Hood " .També els ha agradat molt anar a l'hort a posar terra i plantar ensiams. I han fet un taller de la PAU molt bonic.

Locutor 2A Primer estant treballant les hores i el rellotge. També estan fent El Projecte dels Sentits.El dilluns passat van anar a l'hort a plantar alls que van portar de casa seva.

Locutor 1Els de Segon també estan fent El Projecte dels Sentits i els agrada molt.Però l’activitat més divertida ha estat la de plantar faves a l’hort.Aquesta setmana s’han aprés un Poema de Gloria Fuertes, titulat:“Sólo tres letras”, que després recitarà un alumne.

MÚSICA DE LA PANTERA ROSALocutor 2 La segona quinzena de gener hem traballat molt a L’HORT.Hem posat la terra per a poder sembrar i plantar algunes hortalizas.Més endavant plantarem cebes, patates, pastanagues, bledes, etc. I després haurem de regar i cuidar l’hort per poder recollir els fruits.Segur que t’agradarà fer-lo!Locutor 1Els companys de 3r i 4t van anar a veure el museu de La Rajoleta el passat dia 24 de gener i tots van tornar contents i riallers.També han fet un mural de la PAU molt cridaner.

Page 2: Guió 1 de febrer de 2013

Locutor 2El Cicle Superior, 5è i 6è, també va sortir de l’escola per anar a veure unaObra de teatre en Anglès: “ Frankestein”.Han treballat molt en el seu taller sobre la PAU, no solament han fet un mural,també s'han aprés una obra de teatre i l'han representada per als pares i per a tota l'escola.

SINTONIA de CARNAVALLocutor 1El proper dimarts, dia 5 de febrer, els alumnes de 5è faran el Pregó de Carnaval i ens donaran les Ordres Boges que seran d’obligat compliment per tothom.Hem d’escoltar bé les ordres i fer tot el que es demanin.

Locutor 2Tots els alumnes de l’escola farem tallers de Carnaval el proper dia 8 de febrer iens organitzarem per grups de P3 a 6è. Els més grans sou els responsables del grup i heu de tenir cura dels vostres companys d’Infantil.

Locutor 1Donem pas als nostres meteoròlegs de P5.

SINTONIA del TEMPSEls nens i nenes de P5 han fet un resum del temps que ha fet durant el mes de gener de 2013. Escoltem-los atentament

Locutor 2Per acabar el programa de rádio d’avui dos alumnes, l'Aitana de 2n i Nelson de 6è, recitaranEl poema “Sólo tres letras” de Gloria Fuertes y La oración que el Mahatma Gandhi enseñó a sus discípulos.

A- ............................................................ B- .........................................................

SONA L’HIMNE DE LA ALEGRÍALocutor 1I fins aquí ha arribat el nostre programa d'avui. Esperem que us hagi agradat.Locutor 2Us han parlat l'Anàs i la Nerea de 4t.Que tingueu BON DIA!!!

SINTONIA RÀDIO DRAC