Hack The Ride - Nota de Premsa (Feb 2014)

3
per difondre immediatament Barcelona, 1 Febrer, 2014 NOTA DE PREMSA 24 hores per reinventar l'experiència de conducció de motos Cap de Setmana, 22-23 Feb., 2014, a Barcelona Punts Destacats • Un Hackathon de 24 hores en què equips re-inventaran l'experiència de conduir una moto a la ciutat Un esdeveniment únic en què desenvolupadors, dissenyadors i usuaris es reuneixen per co-crear innovadores Apps Urbanes per a motos BMW obrirà, per primera vegada, el seu Vehicle Data System als ride hackers L'Ajuntament de Barcelona facilitarà l'accés als seus Open Datasets urbans Les millors Apps seran distingides amb premis monetaris i equipament de BMW El termini per a registre és el 17 de Febrer, a les 17h www.hacktheride.org [email protected]

description

 

Transcript of Hack The Ride - Nota de Premsa (Feb 2014)

Page 1: Hack The Ride - Nota de Premsa (Feb 2014)

per difondre immediatament

Barcelona, 1 Febrer, 2014

NOTA DE PREMSA

24 hores per reinventar l'experiència de conducció de motos

Cap de Setmana, 22-23 Feb., 2014, a Barcelona

Punts Destacats

• Un Hackathon de 24 hores en què equips re-inventaran l'experiència de conduir una moto a la ciutat

• Un esdeveniment únic en què desenvolupadors, dissenyadors i usuaris es reuneixen per co-crear innovadores Apps Urbanes per a motos

• BMW obrirà, per primera vegada, el seu Vehicle Data System als ride hackers

• L'Ajuntament de Barcelona facilitarà l'accés als seus Open Datasets urbans• Les millors Apps seran distingides amb premis monetaris i equipament de

BMW• El termini per a registre és el 17 de Febrer, a les 17h

[email protected]

Page 2: Hack The Ride - Nota de Premsa (Feb 2014)

Detalls

Hack the Ride és un esdeveniment gratuït, de 24 hores de durada, que reunirà ments creatives per desenvolupar noves aplicacions mòbils que milloraran l'experiència de conduir una moto a la ciutat. Els dies 22 i 23 de Febrer, al Mobile World Centre de Barcelona, més de 150 ride hackers s'ajuntaran per una marató non-stop de 24 hores. Desenvolupadors, dissenyadors i fans del món motard, tindran l'oportunitat de reunir-se en un mateix espai per a un divertida i intensa sessió de co-creació, hacking i col·laboració.

L'objectiu de Hack The Ride és atreure a gent creativa (qualsevol interessat en la intersecció de motos, ciutats, programació i disseny, serà benvingut) per construir aplicacions innovadores que transformaran l'experiència de conducció urbana sobre dues rodes.

A més de l'oportunitat de fer part d'una gran festa de creativitat, els participants competiran per fantàstics premis. Hi haurà premis monetaris, equipament de BMW, a més de premis per a totes les finalistes. Al final de l'esdeveniment els hackers (a nivell individual o en equips) presentaran les seves creacions a un jurat d'experts en apps i motos, i representants de BMW Motorrad.

Gràcies als nostres col·laboradors, els participants tindran l'oportunitat d'accedir a important informació mentre desenvolupen les seves aplicacions. BMW obrirà la seva Vehicle Data System i per tant, els hackers poden accedir a les dades operatius de motos de BMW, incloent el nou scooter elèctric de BMW, C Evolution. A més, i perquè aquest és un hackathon per crear Apps urbanes, també comptem amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona que facilitarà l'accés als seus Open Datasets.

El termini per a registre és el 17 de Febrer, a les 17h (UTC/GMT +1).

Aquest Hackathon és un esdeveniment impulsat per BMW Motorrad, la famosa companyia alemanya de motos, i organitzat per La Mandarina de Newton.

INFORMACIÓ

Tota la informació actualitzada sobre el Hackathon Hack the Ride estarà disponible a la pàgina web www.hacktheride.org, a la pàgina de Facebook /HackTheRide i al canal Twitter @hacktheride.

Registre: www.eventbrite.es/e/hack-the-ride-registration-10143807401

[email protected]

Page 3: Hack The Ride - Nota de Premsa (Feb 2014)

CONTACTEPer a qualsevol informació addicional, podeu contactar-nos a través del compte de correu [email protected].

[Fi]

BMW Motorradwww.bmw-motorrad.comWith fascinating products and customised services, BMW Motorrad stands for passion, dynamic performance, design, technology and innovation. BMW Motorrad builds fascinating, dynamically performing motorcycles. Whether for travelling to the end of the world or to a training session on the racetrack, whether an exclusive luxury touring bike or cool urban bike – motorcyclists will find just what they're looking for at BMW Motorrad.

La Mandarina de Newton www.lamandarinadenewton.comLa Mandarina de Newton is a company focused on creating innovative cultures in different settings, from education to business. We design and facilitate collective processes of intelligence, and creativity. We co-design the transformation processes of groups and organizations, educational contents, artistic and scientific collaborations, and cultural environments and processes. Our approach is based on the combination of disciplines and methodologies and our goal is to promote learning, creativity, critical thinking and the innovative culture that results from their interplay.

[email protected]