Històries de relaxació bo

7
HISTÒRIA DE RELAXACIÓ Escolteu: A la selva, quan el dia s'acaba i la nit comença, tots els animals es posen asseguts al terra i comencen a explicar històries. El lleó diu: -Jo vaig estar descansant en un llac quan de sobte va començar a ploure, em va agafar despistat i el meu monyo va quedar fet una porqueria. Va caure la pluja fina fina fina (acariciem el pèl del cap i anem baixant cap al coll).

Transcript of Històries de relaxació bo

Page 1: Històries de relaxació bo

HISTÒRIA DE RELAXACIÓ

Escolteu: A la selva, quan el dia s'acaba i la nit comença, tots els animals es posen asseguts al terra i comencen a explicar històries.

El lleó diu:-Jo vaig estar descansant en un llac quan de sobte va començar a ploure, em va agafar despistat i el meu monyo va quedar fet una porqueria.Va caure la pluja fina fina fina (acariciem el pèl del cap i anem baixant cap al coll).

Page 2: Històries de relaxació bo

L'Os formiguer diu: - Avui no he aconseguit dinar. Imagineu com tinc la panxa. He passat el dia somiant que pel meu cos pujaven i baixaven moltes però moltes formigues (pessigar molt suau l'esquena del company, cap amunt i cap avall).

La Sra Gasela diu: -Quan el meu fill acabava de néixer va passar una cosa al·lucinant. Pel lloc on estava tombada baixaven i pujaven enormes elefants (pressionem suaument amb els punys de les mans per l'esquena del company, amunt i avall).

Page 3: Històries de relaxació bo

L'hipopòtam diu: -Oh!!!!!! mireu cap a dalt!. El sol ja s'amaga. No noteu un picoteig pel front, per la cara, pel coll i pels muscles? És el somni que ens crida, tanquem els ulls (Picotejar amb els dits pel front, la cara, el coll,...)

Page 4: Històries de relaxació bo

EL BOSCAvui anem d'excursió al bosc. Anem tots en autocar. La carretera és plena de corbes. Corba a la dreta! Corba a l'esquerra! Frenada un porc senglar travessa la carretera! Quin ensurt ens hem donat! Continuem... Corba a la dreta! Corba altre cop a la dreta! Corba a l'esquerra! Quin mareig... això és insuportable! Corba a l'esquerra... i per fi hem arribat al bosc. Agafem les motxilles i comencem a caminar tots junts. El camí és molt feixuc i la motxilla pesa. Ens cau la cantimplora i la recollim. Ara el sac de dormir! Cada cop s'hi veu menys i els mosquits ens molesten molt... però molt... però molt molt...és inaguantable! Comença una persecució dels mosquits... per fi, hem pogut despistar-los i seguir amb el camí. Tot està enfangat i rellisquem. Ens costa molt estar-nos de peu i mirem d'agafar-nos als arbres i plantes que anem trobant pel camí. Sembla que torna a ploure. És una pluja suau que tot just molesta. Però cada cop plou més. Com plou! Mare meva! És difícil veure per on anem i ens quedem enganxats al terra. Costa molt de caminar. Molt! Pràcticament no avancem! S'està fent fosc i hauríem de trobar un refugi. La llanterna no funciona i els llumins s'han mullat. Busquem llenya però també és tota molla i no ens en sortim. Quan semblava que estava tot perdut, lluny veiem un lloc on potser podríem passar la nit. Sí, és una cabana de pastors. Tenim molta son i badallem. Que cansats estem...(Aneu cap a classe molt cansats però relaxats i contents d'haver passejat per la selva i potser amb sort poder fer una sopa calenta).

Page 5: Històries de relaxació bo

HISTORIES DE MIMICA EN GRUP

– Dos amics es troben, un dels dos té un gos que porta un collar, el gos es pixa al peu de l’ altre mentre xerren (un grup de 3)

– Un àrbitre posa una targeta vermella a un jugador, el jugador intenta convèncer a l’àrbitre que no ha sigut ell qui ha comès la falta.

– En un cinema n´hi ha un que menja crispetes i fa soroll, el del costat li vol dir que li molesta el soroll i que vol veure la pel·lícula en pau.

– Un va a buscar bolets i xafa el bosc, un pagès li vol fer entendre que ha de respectar el bosc.

– Un va pel carrer i vol fer entendre a un altre que fumar es molt perjudicial per la salut.- Un està escoltant música amb els walkmans i vol convèncer a un company que la música que escolta és la millor del món.

– Un està muntant una tenda d’ acampar i demana ajuda a un altre perquè no sap com es fa

– Un és un cantant de rock i mentre canta s’ espatlla el micro, el tècnic puja a l’ escenari a arreglar-ho.

– Un està a la platja i li diu a un desconegut que li fiqui crema a l’ esquena.

– Un noi menja pipes i tira la pellofa a terra, un altre s’ empipa perquè diu que contamina. Al final el que protesta calla perque l’ altre el convenç donant-li pipes.

Page 6: Històries de relaxació bo

– Un està intentant fer malabars i un altre el despista. Cada vegada ha de recollir les pilotes a terra per culpa de l’ altre

– Un corredor de marató es para en un avituallament i comença a beure tota l’ aigua de la taula. El jutge li diu que segueixi corrent i que no es begui tota l’ aigua dels altres participants.

– Un crida un gat per acariciar-lo però sense voler li xafa la cua i el gat li fa una esgarrapada.

– Un surt al carrer i es posa a ploure un amic seu el deixa ficar sota el seu paraigües.

– Per grups d’ un 4 o 5. Un esta mirant la tele tranquil·lament mentre que va canviant de canal unes tres vegades, en cada canvi hi ha alguna cosa diferent: un concert, un anunci, una pel·lícula de por, un partit de tennis, un programa del cor....

Page 7: Històries de relaxació bo

HISTORIES DE MIMICA INDIVIDUAL

Un turista que s’ha perdut.

Un jugador de bolos

Un llançador de disc olímpic

Un cantant d’ òpera

Un cantant de rock

Un jugador de bàsquet.

Un pescador al mar

Un nen que caça papallones

Un nen tocant una trompeta

Un gos olorant un arbre

Un ocell sobre una branca

Un nen nedant en una piscina

Un gatet amb molta gana

Un nen molt enfadat

Una nena que s’ha perdut

Un nen molt content

Un domador de lleons

Un àrbitre de futbol

Un nen treballant en un ordinador

Un nen que busca bolets

Una nena que juga a escacs

Un nen obrint un paraigües