Info gener 2015

download Info gener 2015

If you can't read please download the document

description

 

Transcript of Info gener 2015

EL BUTLLETI DEL CENTRE

gener 2015

De moment (i fent cas a la dita popular Al gener no siguis matiner...), encetem el nou any amb tranquillitat i sense fer grans matinades...

LA PUJADA DELS NASSOS

Per tercer any consecutiu, el passat 31 de desembre, alguns socis i amics del CESBoi ens vam aplegar a les escales de l'ermita de Sant Ramon per tal d'acomiadar l'any 2014. Des del nostre butllet volem donar les grcies a tots els assistents a aquesta darrera trobada de l'any, i esperem que l'any vinent ens hi puguem retrobar.

LLICNCIES FEDERATIVES

Recordeu que des de mitjans de desembre els socis que es vulguin federar ja poden tramitar la corresponent llicncia federativa per al 2015. Recordeu, tamb, que per poder tramitar aquesta llicncia cal estar al corrent del pagament de les quotes de soci del CESBoi, els socis que, per la ra que sigui, no tinguin els pagaments al corrent no podran tramitar la llicncia. Trobareu tota la informaci i el corresponent formulari al blog del CESBoi www.cesboi.blogspot.com.es

ASSEMBLEA GENERAL ORDINRIA DEL CESBOI

Aquest any, exepcionalment i per diverses causes, convoquem tots els socis i scies del CESBoi a l'Assemblea General Ordinria de la nostra entitat, que tindr lloc el proper divendres, 16 de gener, en lloc de fer-la el mes de desembre com s habitual.

L'Assemblea s'iniciar a les 20:30 h, en primera convocatria i a la segona convocatria tindr lloc a les 21:00 h, amb els segents punts del dia:Lectura i aprovaci de l'acta de l'anterior assemblea ordinria.

Estat de comptes.

Informaci de la reestructuraci de la junta del CESBoi.

Memria del curs.

Precs i preguntes.

Esperem la vostra assistncia.

CURS D'ALPINISME DE NIVELL I

Tal i com es va informar en el decurs de la presentaci de les activitats previstes per aquest any, durant els mesos de febrer i mar el CESBoi organitza un curs d'alpinisme hivernal de primer nivell. Les persones que desitgin participar-hi trobaran tota la informaci i el formulari d'inscripci al blog del Centre Excursionista Sant Boi.

ACTIVITATS per al mes de gener

Diumenge, 11. Excursi familiar a Sant Mart de Centelles (Osona), amb gimkana fotogrfica i prctiques d'orientaci. Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, per les persones que no disposin de la corresponent llicncia federativa hauran de tramitar una assegurana temporal. Vocals: Llus Riquelme i Nria Sez.

Divendres, 16. Assemblea General Ordinria de socis.

Dissabte, 24. Excursi de mitja muntanya a la serra del Montsec. Activitat adreada a socis federats, les persones que no disposin de la corresponent llicncia federativa hauran de tramitar una assegurana temporal. Vocals: Mart Moras i Manel Fontes.

AVISOS

El proper dimarts dia 6 de gener la secretaria del CESBoi romandr tancada amb motiu del dia dels Reis.

Tampoc no hi haur atenci al pblic el divendres dia 16 de gener, a partir de les 20:30 h, amb motiu de l'Assemblea General Ordinria de la nostra entitat.

Recordeu que podeu retirar el material de prstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hgiu de fer servir, per que s obligatori retornar-lo al centre el dimarts segent del dia que us el va ser lliurat, tret, lgicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts desprs de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en beneficio de tots els socis. Moltes grcies per la vostra collaboraci.

Es recorda tamb a tots els socis, que encara no ho hagin fet, que poden passar a recollir el seu carnet de soci a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual.