Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

6
EL CONTRACTE PER A LA FORMACIÓ I L’APRENENTATGE Fa estalviar a l’empresa i fa créixer els vostres treballadors/es 900 15 10 82 CENTRE AUTORITZAT PEL SEPE 29/00001274 www.audiolis.com/cat [email protected]

description

Amb el contracte per a la formació i l'aprenentatge guanyen tots: empresaris i treballadors. L'empresa pot formar els seus treballadors i treballadores segons les seves necessitats, a més d'obtenir importants beneficis fiscals i econòmics. El treballador, per la seva part, aconsegueix accedir al mercat laboral al mateix temps que es forma per obtenir una qualificació professional reconeguda amb totes les seves prestacions socials cobertes (inclòs l'atur).

Transcript of Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

Page 1: Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

EL CONTRACTE PER A LA FORMACIÓ I L’APRENENTATGEFa estalviar a l’empresa i fa créixer els vostres treballadors/es

900 15 10 82 CENTRE AUTORITZAT PEL SEPE 29/00001274

www.audiolis.com/catinfo@audio l i s .com

Page 2: Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

Empresa, Com s’estalvia amb el Contracte de Formació i

Aprenentatge?

REDUCCIONS DE QUOTES EN LES ASSEGURANCES SOCIALS I BONIFICACIÓ » 100% en empreses de menys de 250 treballadors.

» 75% en empreses de més de 250 treballadors.

Si no hi ha dret a reducció, la cotització a la Seguretat Social serà fixa i amb un import reduït de 97,98 € (segons la Llei de 36/2014 de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2015).

COL•LECTIU A CONTRACTARAturats majors de 16 i menors de 30 anys inscrits a l’Oficina d’Ocupació. Sense límit d’edat per a persones amb discapacitat ni per als que pertanyin a col•lectius d’exclusió social i siguin contractades per empreses d’inserció.Es pot contractar a persones amb titulació si aquesta és diferent a la qualificació professional sota la qual es contracta.No hi ha limitació en el nombre de contractes per part de l’empresa.

JORNADA COMPLETA I FLEXIBLEMínim d’un any i màxim de 3, encara que alguns convenis estableixen una durada mínima de 6 mesos i diferents durades màximes. Període de prova de 2 mesos.

La jornada es distribuirà:

» 1r any: 75% es dedica al treball i 25% a la formació. » 2n i 3r any: 85% es dedica al treball i 15% a la formació.

RETRIBUCIÓN SALARIALS’estableix en funció del temps de treball efectiu segons conveni. En cap cas, podrà ser inferior a la proporció de treball efectiu sobre el Salari Mínim Interprofessional.El SMI per al 2015 queda fixat en 21,62 €/dia o 648,60 €/mes (Reial Decret 1106/2014, de 26 de desembre, pel qual es fixa el salari mínim interprofessional per al 2015).

INCENTIUS A LA FINALITZACIÓSi al finalitzar el contracte es transforma en indefinit l’empresa podrà obtenir un incentiu anual de 1.800 € si la persona treballadora és dona o 1.500 € si és un home, durant 3 anys.

FORMACIÓ BONIFICADA: A COST ZEROLa formació del treballador està relacionada amb el seu treball i totalment bonificada.

C O S TzERO

16 anys

30

$

Page 3: Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

Treballadors, com creixeu?

Ets autònom?

Si ets autònom, pots contractar als teus fills a cost zero en assegurances socials si són menors de 30 anys, convisquin o no amb tu. I també pots fer-ho si ets autònom sense assalariats i contractes a un sol familiar amb el qual no convisquis ni estigui al teu càrrec.

» Inserció laboral i formació professional per a joves sense experiència. » Modalitat contractual flexible: combinació de treball efectiu amb una formació

a distància adaptable segons les necessitats. » Cobertes totes las prestacions socials, inclòs l’atur. » Quotes a la Seguretat Social reduïdes en un 100%. » Increment del currículum professional gràcies a la formació teòrica d’Audiolis

i a la formació pràctica per part de l’empresa. » Obtindran un certificat de formació teòrica, avalat per Audiolis, Centre de

Formació autoritzat pel SEPE. » Formació complementada amb zona privada: creació d’un nou espai de

formació per fer-la més accessible.

TOTAL DESPESES EMPRESA (Assegurances Socials + Salari 1r any )

* Càlculs basats en Convenis Col·lectius a nivell nacional

SECTOR CONTRACTE DE FORMACIÓ OBRA O SERVEI ESTALVI/MES

COMERÇ 606,73€ 1.461,22€ 854,49€

HOSTALERIA 854,55€ 1.648,88€ 794,33€

CONSTRUCCIÓ 813,84€ 1.796,69€ 982,85€

Page 4: Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

Informeu-vos gratis al 900 15 10 82

Zona privada per alumnes

Materials didàctics que composen els semestres formatius

Exercicis a realitzar amb la possibilitat d’entregar-los des de la mateixa plataforma

Consulta de qualificacions

Videotutorials i tutories a través de xats i videoconferències

Descàrrega de certificats de formació i diplomes.

Hem creat un nou canal de comunicació per tal que els/les nostres alumnes pugin realitzar tràmits on-line referents a la formació rebuda, amb accés durant els 7 dies

de la setmana, 24 hores al dia.

Què conté la Zona Privada?

Volem acompanyar al nostre alumnat durant tota la seva vida professional. Per això, apostem per la conjugació d'una formació de qualitat i de l'aplicació dels avenços tecnològics que faciliten la manera de gestionar la informació.

Descobreix molt més a zonaprivada.audiolis.com

Els teus tutors sempre a prop a

[email protected]

Page 5: Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

A Audiolis complim 30 anys (1985-2015) i seguim creixent:

Més de 100.0000 alumnes convertits en grans professionals gràcies al nostre sistema de tutorització.

Més de 80 ocupacions homologades de tots els sectors professionals: administratius, venedors, personal de neteja, recepcionistes, cuiners… que compten amb tutors especialitzats amb experiència laboral i docent.

Més espai per a les teves gestions a la nostra Zona Privada (zonaprivada.audiolis.com/cat), gratis i disponible les 24 hores del dia.

1. Registra sol·licituds de contractes de formació i pròrrogues. 2. Consulta i descarrega informes d’interès per a la teva empresa. 3. Accedeix a la facturació mes a mes. 4. Aconsegueix l’Informe de seguiment que realitzen els nostres tutors al vostre

treballador de forma instantània. 5. Accés gratuït a serveis complementaris: Checkpoint.

Més facilitats per trobar al treballador que necessites: la nostra Agència de Col•locació Ocupa2 trobarà en un termini màxim de 72 hores 5 candidats perfectes

per a la teva empresa.

Informa’t a www.ocupa2.com o escriu-nos [email protected]

FORMACIÓINNOVADORA

AMB VALORAFEGIT

Page 6: Informació contracte per a la formació i l'aprenentatge 2015

Què fem? Descobreix com som, els nostres valors i el que oferim: aules acreditades per a certificats de professionalitat, els nostres departaments, el nostre material educatiu, les nostres plataformes d’ensenyament i com ens movem per la nostra obra social.

ACCESSIBLE, INTERACTIVA, I N T U Ï T I VA

MÉS

Contractes de formacióLes dades millor estructurades sobre la formació inherent de les més de 80 ocupacions, estadístiques mensuals i nova informació pels alumnes/treballadors.

CursosTroba la teva formació amb el buscador de cursos que t’acompanyarà durant tota la navegació. Descobreix com finançar-la i com triar la modalitat perfecta.

BlocLa millor informació sobre novetats legislatives i notícies d’interès per a les pimes: contracte de formació, formació contínua, certificats de professionalitat convocatòries PEAC, etc.

NOU DISSENY ADAPTAT A LES VOSTRES NECESSITATS.

NOU WEBwww.audiolis.com/cat

Segueix descobrint el nou web d’Audiolis. La formació que va amb tu està a www.audiolis.com/cat