Informació general Firagri 2015

2
Dades genèriques: - Dies 13, 14 i 15 de març - Horari: de 10 h a 19 h cada dia - Previsió de visitants: 11.000 - Acte d’inauguració: divendres, a les 12h - Preu entrada: 1€ FIRAGRI , la Fira Agrícola i Ramadera per excel·lència de les comarques de Girona , arriba aquest any a la seva 13a edició i tindrà lloc al recinte Firal de Figueres. En aquesta fira el visitant podrà trobar tot tipus de maquinària, productes i serveis del sector agrícola i ramader, a més a més d’un ventall d'activitats per a tots els públics, pensades per passar un dia en família. A Firagri 2015 s’hi podrà trobar: Exposició : gaudirà d’un espai expositiu a la fira de 16.000 m², dels quals 9.000 m² destinats a expositors. Carpa - granja : de 400 m². Dedicada a la ramaderia. Tindrà un format de granja on s’hi exposarà una mostra ramadera provinent de 25 explotacions de bestiar, on destaquen el boví i l’oví, entre d’altres. Carpa comercial : de 600 m². Amb 22 estands comercials dels quals 18 estan destinats a expositors i la resta s’utilitzaran per activitats, entre d’altres, una mostra - degustació de productes de l’Empordà. Expositors : tindrà aproximadament 70 expositors, dels quals un 50% són de maquinària petita i mitjana, un 25% de maquinària agrícola gran i la resta d’expositors comercials de productes vinculats a l’agricultura i la ramaderia com accessoris, recanvis, adobs, farratges...

Transcript of Informació general Firagri 2015

Page 1: Informació general Firagri 2015

Dades genèriques:

- Dies 13, 14 i 15 de març- Horari: de 10 h a 19 h cada dia- Previsió de visitants: 11.000- Acte d’inauguració: divendres, a les 12h- Preu entrada: 1€

FIRAGRI, la Fira Agrícola i Ramadera per excel·lència de les comarques de Girona, arriba aquest any a la seva 13a edició i tindrà lloc al recinte Firal de Figueres. En aquesta fira el visitant podrà trobar tot tipus de maquinària, productes i serveis del sector agrícola i ramader, a més a més d’un ventall d'activitats per a tots els públics, pensades per passar un dia en família.

A Firagri 2015 s’hi podrà trobar:

• Exposició : gaudirà d’un espai expositiu a la fira de 16.000 m², dels quals 9.000 m² destinats a expositors.

• Carpa - granja : de 400 m². Dedicada a la ramaderia. Tindrà un format de granja on s’hi exposarà una mostra ramadera provinent de 25 explotacions de bestiar, on destaquen el boví i l’oví, entre d’altres.

• Carpa comercial : de 600 m². Amb 22 estands comercials dels quals 18 estan destinats a expositors i la resta s’utilitzaran per activitats, entre d’altres, una mostra - degustació de productes de l’Empordà.

• Expositors : tindrà aproximadament 70 expositors, dels quals un 50% són de maquinària petita i mitjana, un 25% de maquinària agrícola gran i la resta d’expositors comercials de productes vinculats a l’agricultura i la ramaderia com accessoris, recanvis, adobs, farratges...

Page 2: Informació general Firagri 2015

Tanmateix, el Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer, situat al mateix Recinte Firal, acollirà unes jornades tècniques organitzades per Unió de Pagesos, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya.

Dins el mateix recinte de Firagri tindran lloc activitats diverses: un concurs de munyir vaques, un concurs de someres de raça catalana, exposició de tractors antics, exposició de maquinària agrícola en miniatura, espai lúdic infantil, passejades amb ponis, etc.

Firagri compta amb el patrocini de La Caixa i la Diputació de Girona, i amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya.