Jordi Pi en el Taller de Gran Consumo

of 21 /21
Copyright © 2010. Preparat per Jordi Pi (Marketing CCMA). Permesa la reproducció total o parcial amb cita i sense finalitat comercial.

TAGS:

Embed Size (px)

description

Presentación liante de Pineti en el Taller de Gran Consumo

Transcript of Jordi Pi en el Taller de Gran Consumo

  • 1. Copyright 2010.Preparat per Jordi Pi (Marketing CCMA). Permesa la reproducci total o parcialamb cita i sense finalitat comercial.

2. 3. Un nou player que decideix ... 4. 5. Un nou model de comunicaci? 6. 7. Un nou model de distribuci? 8. 9. Entenem els canvis? 10. Els canvis: comunicaci i sinceritat. 11. 12. Un nou procs? El consumidor al centre de les estratgies de Mk i Comunicaci Massa accions allades amb lobjectiu de captar interessats en una sola oferta. Massa poca estratgia orientada a generar vincles emocionals entre el consumidor i la resta. 13. La paret: la marca al centre(i el consumidor?) Mk / Marca A. Mitjans A. Creativa MitjProductora 14. El consumidor al centre. Cadasc la seva part. A. Mitjans A. Creativa MitjProductora Mk / Marca 15. 16. Estratgia botifarra!! 17. Un concepte: TRANSVERSAL 18. 19. Una frmula: Comunicaci Transversal. NO Busquem fans ... per els fans no es busquen els fans ens troben 20. 21. grcies