Llistat de Competicions 2013

3
LLISTAT DE COMPETICIONS CAMPIONAT PROVINCIAL DʼINDIVIDUALS DʼNBTA Data: 27 de gener de 2013 Lloc: Móra la Nova (Tarragona). Sólo Twirling Sènior. Dos Bastons Sènior. Individual Sènior Masculí. CAMPIONAT DE CATALUNYA DʼINDIVIDUALS DʼNBTA Data: 10 de febrer de 2013 Lloc: Vilafranca del Penedès (Barcelona). Sólo Twirling Sénior. Dos Bastons Sènior. Individual Sènior Masculí. CAMPIONAT DE CATALUNYA BASE Data: 3 de març de 2013 Lloc: lʼAmetlla de Mar (Tarragona). Individuals Benjamins, Infantils i Cadets, Femenins i Masculins. Parelles Benjamins, Infantils i Cadets. Equips Infantils i Cadet. Grup Cadet. CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT Data: 9 i 10 de març de 2013. Lloc: Ulldecona (Tarragona). Individuals Juvenils, Júniors i Sèniors, Femenins i Masculins. Dos Bastons Sènior. Parelles Júniors i Sèniors. Equips Júnior i Sènior. Grup Sènior.

Transcript of Llistat de Competicions 2013

LLISTAT DE COMPETICIONS

CAMPIONAT PROVINCIAL DʼINDIVIDUALS DʼNBTAData: 27 de gener de 2013Lloc: Móra la Nova (Tarragona).Sólo Twirling Sènior.Dos Bastons Sènior.Individual Sènior Masculí.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DʼINDIVIDUALS DʼNBTAData: 10 de febrer de 2013Lloc: Vilafranca del Penedès (Barcelona).Sólo Twirling Sénior.Dos Bastons Sènior.Individual Sènior Masculí.

CAMPIONAT DE CATALUNYA BASEData: 3 de març de 2013Lloc: lʼAmetlla de Mar (Tarragona).Individuals Benjamins, Infantils i Cadets, Femenins i Masculins.Parelles Benjamins, Infantils i Cadets.Equips Infantils i Cadet.Grup Cadet.

CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUTData: 9 i 10 de març de 2013.Lloc: Ulldecona (Tarragona).Individuals Juvenils, Júniors i Sèniors, Femenins i Masculins.Dos Bastons Sènior.Parelles Júniors i Sèniors.Equips Júnior i Sènior.Grup Sènior.

CAMPIONAT DʼEUROPA DʼNBTAData: 28, 29, 30 i 31 de març de 2013.Lloc: Amsterdam (Holanda).Sólo Twirling.Dos Bastons.Individual Sènior Masculí.

GRAN PREMI FEBDData: per confirmar.Lloc: per confirmar.Individuals Cadets, Juvenils, Júniors i Sèniors, Masculins i Femenins, de les Sèries A i B.Parelles Júniors i Sèniors.

CAMPIONAT DʼESPANYA BASEData: 20 i 21 dʼabril de 2013 (per confirmar).Lloc: lʼHospitalet de Llobregat (Barcelona).Individuals Benjamins, Infantils i Cadets, Femenins i Masculins.Parelles Benjamins, Infantils i Cadets.Equips Infantils i Cadet.Grup Cadet.

CAMPIONAT DʼESPANYA ABSOLUTData: 18 i 19 de maig de 2013.Lloc: Manises (València).Individuals Juvenils, Júniors i Sèniors, Femenins i Masculins.Dos Bastons Sènior.Parelles Júniors i Sèniors.Equips Júnior i Sènior.Grup Sènior.

OPEN MULTIFEDERACIONSData: 2 de juny de 2013.Lloc: Ulldecona (Tarragona).Individuals Benjamins, Infantils, Cadets, Juvenils, Júniors i Sèniors, Femenins i Masculins.Sólo Twirling Sènior.Dos Bastons Sènior.Parelles Benjamins, Infantils, Cadets, Júniors i Sèniors.Equips Infantils, Cadet, Júnior i Sènior.Grups Cadet i Sènior.

CAMPIONAT DʼESPANYA PER CLUBSData: 16 de juny de 2013.Lloc: Blanes (Girona).Individuals Cadets, Júniors i Sèniors, Femenins i Masculins, de les Sèries A i B.Parelles Cadets, Júniors i Sèniors.Equips Infantil de la Sèrie A, Cadet, Júnior i Sènior.Grups Cadet i Júnior.

CAMPIONAT ESPANYA-FRANÇAData: 23 de juny de 2013.Lloc: lʼHospitalet de Llobregat (Barcelona).Individuals, Parelles, Equips i Grups seleccionats per la FEBD en les categories Cadets, Juvenils, Júniors i Sèniors.

CAMPIONAT DʼEUROPA DE LA WBTFData: 4, 5, 6 i 7 de juliol de 2013.Lloc: Helsinbörg (Suècia).Individuals, Parelles, Equips i Grups seleccionats per la FEBD en les categories Juvenils, Júniors i Sèniors.

COPA MUNDIAL INTERNACIONALData: 8, 9, 10 i 11 dʼagost de 2013.Lloc: Almere (Holanda).Atletes Juvenils, Júniors i Sèniors de la Sèrie A, Masculins i Femenins.