Newsletter Juny 2013

12
NEWS Juny 2013 www.royallleida.es CARTA DE BENVINGUDA - NOVA DIRECCIÓ / PARTICIPACIÓ EN EL DIA MUNDIAL DE LA NUTRICIÓ / ESPORTESTIU... ÚLTIMES PLACES! / PELL DE TARONJA. COM COMBATRE-LA? / CONSELL PSICOLÒGIC DE PÀDEL i molt més... Arriba l’tiu a Royal!

description

Royal Lleida

Transcript of Newsletter Juny 2013

Page 1: Newsletter Juny 2013

NEWSJuny 2013 www.royallleida.es

CARTA DE BENVINGUDA - NOVA DIRECCIÓ / PARTICIPACIÓ EN EL DIA MUNDIAL DE LA NUTRICIÓ / ESPORTESTIU... ÚLTIMES PLACES! / PELL DE TARONJA. COM COMBATRE-LA? / CONSELL PSICOLÒGIC DE PÀDEL i molt més...

Arriba l’estiua Royal!

Page 2: Newsletter Juny 2013

Benvolguts socis/es,

La nova Direcció del centre us dóna la benvinguda. Volem comunicar-vos el canvi en la Direcció del centre i els volem agrair la confiança dipositada en l’equip del Royal Lleida durant aquests anys.Esperem que en aquesta nova etapa puguem assolir nous objectius, reptes i il·lusions que ens facin créixer dia a dia per ser més feliços. Comptem amb un equip humà altament qualificat que us acompanyarà i estarà al vostre costat en aquest nou camí que ara comencem tots plegats.Perquè Royal Lleida sempre està al teu costat, us estarem molt agraïts si ens feu arribar els vostres suggeriments i comentaris relacionats amb el centre, de manera que puguem atendre’ls el més aviat possible i poder-vos oferir un millor servei.

Una abraçada, Arnau LloretDirector del centre

Arnau LloretDirector del Centre

Page 3: Newsletter Juny 2013

Et suggereixRoyal Lleida

Page 4: Newsletter Juny 2013

ROYAL LLEIDA COL·LABORA AMB EL MERCAT DE LA REPESCA

L’1 de juny va tenir lloc el III Mercat de la Repesca que va comptar amb 100 parades de parti-culars on es venien aquells objectes de segona mà que els seus propietaris ja no fan servir.Dues de les parades guanyadores, premi a la millor qualitat i premi a la millor presentació, van rebre quatre entrades per poder gaudir de l’Urban SPA del Centre Royal Lleida.

Notícies Royal

Page 5: Newsletter Juny 2013

CONSELL PSICOLÒGIC DE PÀDELPsicologia, un aspecte clau en el rendiment dins de la pista

Habitualment en l’entrenament del pàdel, es dóna més importància a la part tècnica i es deixa en segon terme l’aspecte psicològic. Aquest últim aspecte s’ha de teballar durant l’entrenament, ja que pot ser clau per guanyar un par-tit. La pressió i tensió que suposa la competició fa que sigui més fàcil cometre errors mentre juguem. Aspectes com la concentració, la superació a la frus-tració després de perdre un punt i el control de les emocions en qualsevol situació són importants per aconseguir superar situacions complicades durant el partit; aspectes tots ells, entrenables dins la pista amb els exercicis ade-quats.

Eduard OrteuCoordinador de pàdel

AMB EL BON TEMPS...PÀDEL!

Forma el teu grup de 3 o 4 persones o inscriu-te a recepció perquè te’n busquem un! Una classe a la setmana per només 28 €/mes.

I si no pots esperar per fer classes...agafa el teu Bono de 4 classes individual o per parelles!

Notícies Territori Pàdel

Page 6: Newsletter Juny 2013

DIA MUNDIAL DE LA NUTRICIÓ

El passat dia 28 de maig va tenir lloc el Dia Mundial de la nutrició. Els nostres socis van poder participar amb un joc organitzat per la nostra nutricionista Carla Plana. Com a obsequi, una poma per tornar a agafar energies després de fer esport!

Notícies Nutrició

Carla PlanaDietista/Nutricionista

Per a més informació et pots posar en contacte [email protected] o trucant al 973.100.133

1a visitagratuïta

Page 7: Newsletter Juny 2013

SPASPA PER GRUPS i/o EMPRESES

Li donem la benvinguda al Royal Urban Spa. Un spa amb 13 estacions que li garanteixen el seu moment de calma i relax a la ciutat de Lleida.

Vols compartir en grup un moment especial? Vols celebrar de manera diferent un esdeveniment? Vols oferir un regal original als teus treballadors?

Vine a relaxar-te a l’Urban Spa. T’hi esperem!

Inverteix en felicitat, salut i qualitat de vida

Informa’t a recepció o trucant al 973 100 133/[email protected]

Page 8: Newsletter Juny 2013

glutis, part superior dels braços, turmells, part inferior i superior de l’esquena. Té la coneguda aparença de pell de taronja i és dolorosa.Partint d’aquests dos tipus podem trobar dife-rents tipus de cel·lulitis:

Cel·lulitis fibrosa:Es dóna sobretot en esportistes o persones ben tonificades, no és dolorosa i es veu en pes-sigar la zona que apareix la “pell de taronja”. L’aspecte de la pell és rugós i sec.

l´ARTICLE del mes

LA PELL DE TARONJA. COM COMBATRE-LA?

Des de Royal Lleida volem donar-te uns consells per combatre el problema que tenen el 90% de les dones i alguns homes. Fer exercici, seguir una bona dieta i utilitzar productes específics ajuden a millorar el seu aspecte.

DepartamentCentre estètica i salut

No totes les cel·lulitis son iguals, per tant, no es poden tractar totes de la mateixa manera.Quin tipus de cel·lulitis tenim? Primer de tot ens em de fixar en la zona on es troba loca-litzada:

Cel·lulitis generalitzada:Es dóna només en dones amb sobrepès i amb hàbits alimentaris desequilibrats. Cel·lulitis localitzada:Apareix habitualment a les cames, abdomen,

Page 9: Newsletter Juny 2013

Cel·lulitis flàcida:Es dóna en persones sedentàries, encara que hagin estat actives amb anterioritat, i entre els que han tingut bruscos canvis de pes.

Cel·lulitis mixta:Es dóna quan apareixen barrejades diferents tipus de cel·lulitis, per exemple, es pot tenir cel·lulitis tova a les cames i dura a l’abdomen.

Una vegada hem pasat el filtre per saber quin tipus de cel·lulitis tenim pasem al següent pas, com tractarla.A Royal et recomanem la LIPOESCULTURA BIO-LÒGICA, consisteix en una metodologia integral per tractar els diferents tipus de cel·lulitis, re-duir volum i remodelar la teva silueta. Trobaràs aquests tractaments al gavinet d’estètica del nostre Centre d’Estètica i Salut.

La cel·lulitis, la retenció de líquids i la adiposi-tat poden tractar-se de manera molt efectiva i duradora a través de l’aplicació de fitoteràpia i aromateràpia específica, personalitzant el trac-tament a les característiques específiques que causen els diferents tipus de cel·lulitis.

I per últim, un consell dietètic. Les recomana-cions dietètiques per a combatre la cel·lulitis poden ser infinites. A Royal et recomanem beure infusions drenants (té verd, té blanc, “cola de caballo”...), incloure en la teva dieta la fibra que contenen les fruites i verdures.

Tot i així, si tens algún dubte de com comba-tre aquest problema, pots demanar visita amb la nutricionista del nostre Centre d’estètica i salut, Carla Plana. Recorda que la 1ª visita nutricional és GRATUITA.

Page 10: Newsletter Juny 2013

24 de junyTancat.

l’Agenda

Segueix les activitats al facebook!G

D

Servei exclusiu per socis3€/sessió UVA

Més informació a recepció

FOTO DEL MES

Page 11: Newsletter Juny 2013

AVANTATGES SOCI ROYAL

Vols anunciar-te?Contacta amb nosaltres 973 100 133 oenvia un email a [email protected]

1 SPA gratis al mesPreus exclusius al Centre d’Estètica i Salut

10% dte. tractaments clinica.

Descomptes en tractaments dentals.

Descompte en forfaits i hotels.

Menú diari de dilluns a divendres 6,50€.Menú grups (minim 10 persones) a partir de 10€.

Descompte en esports d’aventura.

Page 12: Newsletter Juny 2013

Nº Juny 2013Disseny i maquetació Laura Ferreres Pradahttp://lauraferreresprada.blogspot.com

C/Baró de Maials, 117-11925005 Lleida973 100 133

www.royallleida.com

Enca

ra n

o re

ps e

l new

slet

ter pe

r m

ail?

Vine

a re

cepc

ió i

sol·lic

ita-h

o!

PàdelNatacióJocs

5565

6

Inscripcions: del 2 al 31 de maig

parquinggratuït!

del 24 de juny al 2 d’agost

i del 2 al 6 de setembre

de 5 a 12 anys

estiu 2013!

El teu estiu comença a Royal!