Newsletter Psoe Palma 08/04/16

2
NEWS No. 9 - 8/04/2016 Obres de renovació xarxa d'aigua potable a El Terreno El Consell d'Administració d'EMAYA ha aprovat l’adjudicació de les obres del Terreno per a la renovació de la xarxa d’aigua potable. Serà una actuació important que repercutirà en la reducció de fuites d’aigua i minvarà les avaries en aquesta zona; es calcula que es poden evitar pèrdues 40.000 m3 d’aigua, l’equivalent al consum mitjà de 300 famílies en un any. Les obres, que suposen una inversió d’un milió i mig d’euros, podran començar en unes setmanes . Taula d'entitats a La Soledad El batle, José Hila, junt el eegidor de districte Llevant, Joan Ferrer i la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor assistiren a la reunió de la Taula d’Entitats i Serveis de la barriada de la Soledat, un col·lectiu d’Entitats que fan feina per la millorar la cohesió i la convivència a la barriada. Visita Cala Major- Sant Agustí El batle, José Hila i la regidora de Districte Ponent, Angélica Pastor han visitat la barriada de Cala Major i Sant Agustí. Junt amb veïns, veïnes, comerciants i empresaris han recorregut la barriada per conèixer la realitat i estudiar les possibles solucions a les diferents problemàtiques exposades. Reunió amb veïns de Santa Catalina La regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor s’ha reunit amb restauradors, veïns i membres de l’associació Barri Cívic per tractar la problemàtica de Santa Catalina. La reunió serví per acostar les postures entre ambdues parts enfrontades per les queixes que s’estan produint per “tardeo”. Carrera Professional L'Equip de govern municipal i els sindicats han acordat el pagament de la carrera professional. L’acord permetrà el pagament del complement Escoletes Municipals El departament de la tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, elaborarà un estudi tècnic de les escoletes municipals amb l’objectiu de planificar i prioritzar les inversions de millora més Fira de l'Ocupació La propera edició de la Fira de l'Ocupació que organitza PalmActiva, el proper 12,13 i 14 d'Abril, ofererirà més de 500 llocs de feina reals. Així ho confirmà la regidora de Turisme, Comerç i Treball,

Transcript of Newsletter Psoe Palma 08/04/16

Page 1: Newsletter Psoe Palma 08/04/16

NEWS No. 9 - 8/04/2016

Obres de renovació xarxa d'aigua potable a El Terreno El Consell d'Administració d'EMAYA ha aprovat l’adjudicació de les obres del Terreno per a larenovació de la xarxa d’aigua potable. Serà una actuació important que repercutirà en la reduccióde fuites d’aigua i minvarà les avaries en aquesta zona; es calcula que es poden evitar pèrdues40.000 m3 d’aigua, l’equivalent al consum mitjà de 300 famílies en un any. Les obres, que suposenuna inversió d’un milió i mig d’euros, podran començar en unes setmanes .

Taula d'entitats a LaSoledad

El batle, José Hila, junt eleegidor de districte Llevant,Joan Ferrer i la regidora deSeguretat Ciutadana, AngélicaPastor assistiren a la reunió dela Taula d’Entitats i Serveis de labarriada de la Soledat, uncol·lectiu d’Entitats que fanfeina per la millorar la cohesió ila convivència a la barriada.

Visita Cala Major-Sant Agustí

El batle, José Hila i la regidorade Districte Ponent, AngélicaPastor han visitat la barriada deCala Major i Sant Agustí. Juntamb veïns, veïnes, comerciantsi empresaris han recorregut labarriada per conèixer la realitati estudiar les possibles solucionsa les diferents problemàtiquesexposades.

Reunió amb veïns deSanta Catalina

La regidora de SeguretatCiutadana, Angélica Pastor s’hareunit amb restauradors, veïns imembres de l’associació BarriCívic per tractar la problemàticade Santa Catalina. La reunióserví per acostar les posturesentre ambdues partsenfrontades per les queixes ques’estan produint per “tardeo”.

Carrera Professional

L'Equip de govern municipal iels sindicats han acordat elpagament de la carreraprofessional. L’acord permetràel pagament del complement

Escoletes Municipals El departament de la tinent debatle d’Educació i Esports,Susanna Moll, elaborarà unestudi tècnic de les escoletesmunicipals amb l’objectiu deplanificar i prioritzar lesinversions de millora més

Fira de l'OcupacióLa propera edició de la Fira del'Ocupació que organitzaPalmActiva, el proper 12,13 i14 d'Abril, ofererirà més de 500llocs de feina reals. Així hoconfirmà la regidora deTurisme, Comerç i Treball,

Page 2: Newsletter Psoe Palma 08/04/16

de la carrera professional a totel personal del consistori.També per als treballadorsinterins i personal laboral, entotal 2390 treballadors.

inversions de millora mésnecesarias que es duran aterme en aquests centresd'educació d'infants de 0 a 3anys.

Turisme, Comerç i Treball,Juana María Adrover, qui animàa totes les persones quecerquin feinaa acostar-se a laFira.

PalmaDona L’Institut Municipal d’Esports ha presentat el projecte de laFederació Espanyola deBàsquet: “UNIVERSO MUJER2018: INSPIRATION WOMEN.MÁS MUJER, MÁS PROGRESO”,en el marc del programaPalmaDona. Amaya Valdemoroi Marta Fernández, duesllegendes del Bàsquet, foren lesambaixadores que explicarenels projectes d’aquestprograma.

Diumenge de l'Àngel Milers de persones gaudirenaques cap desetmana al Castell de Bellverdel Diumenge de l'Àngel. El bontemps acompanyà la festaamb música, balls, exposicions,teatre, exhibicions de la Policia iBombers, activitats tot el dia.Gràcies a tots els que ho fereuposible, en especial a Federaciód'Associacions de Veïns dePalma per l'organització!.

Bon Govern, Govern Obert Les Joventuts Socialistes dePalma organitza un cicle derendicions de comptes.L'objectiu d'aquesta iniciativa esque els militants coneixien deprimer mà la tasca quedesenvolupen els regidorssocialistes a Cort. Aquestasetmana fou el regidor deMobilitat, Joan Ferrer, el queexplicà les polítiques del seudepartament.

Plaza Santa Eulalia, 9 - 3er971 22 59 [email protected]

https://goo.gl/d4cS7n

https://goo.gl/i7weKi