Normativa sortides 2016

download Normativa sortides 2016

of 3

Transcript of Normativa sortides 2016

  • 8/19/2019 Normativa sortides 2016

    1/3

    Reglament:

    Classif icacions dels 3 Campionats:  

      Classi f icació Campion at General .

    S’estableix una taula de puntuacions, amb els 3 primers classificats absoluts, aquestaclassificació són la combinació de la puntuació combinada entre la regularitat i la combativitat.

    -   Regular i tat  : Es sumaran els punts de cada sortida (5 punts).-   Combat iv i tat  : Es sumaran els quilòmetres per cada sortida, establerts en el full de ruta

    que s’hagi realitzat (curta o llarga). Cada 25 quilòmetres aconseguits suposen un guany de 1 punt en la classificació.

    El sumatori de punts aconseguits entre els dos paràmetres (regularitat i combativitat) establiràla puntuació de la classificació general.

    La classificació definitiva al final de temporada, premiarà els 3 primers “Absoluts”.

      Classi f icació Campion at de Veterans.

    La classificació de Veterans, figurarà en la mateix llistat del campionat general, vindrandeterminats per l’any de naixement, a partir de tenir o que compleixin al llarg d’aquest any els65 anys, enguany nascuts l’any 1951 i anteriors.

    En el cas, de que un participant “veterà” quedi entre els 3 primers classificats absoluts,obtindrà premi per doble campionat.

      Classi f icació Campion at de Marxes.

    La participació en marxes ciclistes per part dels nostres associats dona a conèixer a la penyaCIT i al nostre esport per arreu on es realitzen.

    Per portar un bon control d’aquesta classificació, demanem que sigui comunicat a la directivala marxa realitzada.

     Aquest campionat, establirà un únic guanyador d’aquesta classificació.

    Es consideren com marxes, aquelles proves ciclistes del calendari català, nacional i internacional de ciclisme de carretera.

    La classificació es realitzarà per sumatori de punts amb:

      3 punts per marxa realitzada.

      1 punt per cada 25 quilòmetres, aquets quilometratge serà l’oficial publicat en lareglament de la marxa realitzada.

    En aquest campionat no hi ha màxim de proves ciclistes a realitzar, ni límit de quilometratge, puntuaran totes aquelles que es realitzin dintre del període de sortides de la penya, des de la

  • 8/19/2019 Normativa sortides 2016

    2/3

    sortida número 1 fins la diada Montserratina, encara que no hi hagi sortida de club, com per exemple el mes d’agost o festa major.

    La puntuació de les marxes en el campionat general, s’establirà així:

    1. Nomes puntuaran si hi ha sortida de club. No computarà en Setmana Santa, FestaMajor i Vacances d’estiu.

    2. Les 3 primeres puntuaran com sortida llarga, a partir de la quarta puntuarà com curta.

    3. Poden puntuar un màxim de 8 marxes.

    4.   En el cas de que una sortida de calendari de club quedi anul·lada per pluja o altresinclemències i un membre de la colla hagi realitzat una marxa ciclista, li puntuarà en elcampionat de marxes, però no en el campionat general.

    Sort ides “LL ARGA” I CURTA” :

    Tot component de la Penya CIT, pot realitzar en cada sortida de colla una sortida amb mésquilometratge i duresa, o una més curta i menys dura.

    No hi ha limitacions per realitzar-ne o una o altre en sortides, cadascú escull quina vol fer i  puntuarà per aquesta .

    Per que una sortida llarga computi com a tal, s’ha d’arribar al punt establert de “parada” i/ esmorzar a mig recorregut. En cas contrari puntuarà com sortida curta.

    Modif icació en el trajecte establert:  

    El full de control de sortides es realitzarà en el punt d’esmorzar establert en el recorregut. Arribar al punt d’esmorzar suposa l’obtenció dels punts de sortida (5 Punts - Regularitat), si nohi ha modificació en el trajecte posteriorment, s’aplicarà a la combativitat els quilòmetresestablerts en la sortida.

    Si per decisió dels presents en el punt de sortida es modifica el trajecte sigui en augment odisminució de trajecte de la sortida s’aplicarà el quilometratge resultant en aquella sortida.

    Si en la modificació de trajecte es produeix un augment en el quilometratge, per decisió

     pròpia, puntuarà els punts de regularitat i el quilometratge establert en l’itinerari del calendari de sortides.

    Vocalia:  

    Es convenient que tothom faci la seva vocalia per el correcte funcionament del campionat. Lafunció del vocal és conèixer el recorregut, la verificació i control dels membres del grup quehan realitzat la sortida, portar el full de control de la sortida, signar i anotar quin tipus de rutas’està fent (llarga o curta).

    En el cas de que un membre de la penya, no pugui realitzar la sortida en la que ha de fer devocal, es prega que ho comuniqui, a poder ser amb anterioritat, a algun company de la colla.

  • 8/19/2019 Normativa sortides 2016

    3/3

    Els vocals hauran de fer arribar a la junta (e-mail o telèfon) els components de colla que haginrealitzat cada sortida A i B per la realització de la classificació setmanal.

    Plu ja o amen aça de p lu ja: 

    En el cas clar de pluja intensa queda anul·lada la sortida.

    Si el temps és inestable, pluja feble, amenaça de pluja o paviment moll per pluja caiguda ambanterioritat, cada colla A o B prendrà la decisió de sortir independentment per decisió dels allí  presents, amb un mínim de 3 participants, en cadascuna.

    Es pot realitzar la sortida establerta (A-llarga o B-curta) o modificar el trajecte/es de lessortida/es i buscar un recorregut de sortida alternatiu, el qual computaria pel quilometratge dela sortida realitzada aquell dia i en els punts de regularitat corresponent.

    Junta:  En el cas de produir-se una problemàtica en la classificació, i que no estigui establerta en lanormativa, la junta prendrà la decisió que cregui necessària i es tindrà en compte en lanormativa de l’any següent.

    Es demana realitzar les sortides amb el nostre equipament de roba del club.

    Pel bé de tothom, es prega el màxim respecte a les normes del codi de circulació, així coml’ús del casc a les sortides de la colla, i sense posar en perill la seva pròpia integritat física ni la dels demés.

    Tot i no haver establert punts de reagrupament en els itineraris de sortides, demanem que lescolles en puguin realitzar en funció de les llargades de les sortides i de tenir compte delscompanys que es queden enrere.

     a unta