NOTA DE PREMSA PRIMERS CANDIDATS ELECCIONS media.e- · PDF file NOTA DE PREMSA PRIMERS...

Click here to load reader

 • date post

  10-Aug-2020
 • Category

  Documents

 • view

  7
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of NOTA DE PREMSA PRIMERS CANDIDATS ELECCIONS media.e- · PDF file NOTA DE PREMSA PRIMERS...

 • NOTA DE PREMSA PRIMERS CANDIDATS ELECCIONS MUNICIPA LS SOLIDARAITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA – MOLLET DEL VALLÈS

  Cap de llista: Jordi Puyuelo Capellas

  Visc a Mollet des de fa 10 anys. Sóc Llicenciat Químic per la Universitat de Barcelona i actualment treballo en una empresa que fabrica materials per la construcció. Estic adherit a Solidaritat Catalana per la Independència des de fa 6 mesos i ocupo el càrrec de Secretari d’Acció Xarxa 2.0 dins la Coordinadora Local de SI Mollet – Baix Vallès.

  La política sempre m’ha agradat. Ara, amb Solidaritat Catalana és la primera vegada que faig política activa. Temps enrere vaig tenir una certa afinitat per Esquerra Republicana. Però, el fet que Esquerra participes en un nou tripartit presidit pel Sr. Montilla i la lamentable, incomprensible i injusta Sentència del Tribunal Constitucional en relació a l’Estatut van fer que durant uns mesos deixés de creure en la política, i inclús que arribés a votar en blanc, molt convençut, en les Eleccions al Parlament Europeu. Però aquesta frustració política es va transformar en il·lusió i esperança, primer amb la Manifestació del 10-J i després amb la creació de Solidaritat Catalana, un partit transversal i amb una idea molt clara: assolir la independència.

  Crec que des del Parlament i des de cadascun dels Municipis de Catalunya, cal construir la Independència i la Majoria Social per fer-la possible, potenciar al màxim la Regeneració Política, fomentar la participació ciutadana i donar a conèixer l’impacte de l’espoli fiscal en la societat catalana. Així arribarem a l’objectiu somniat per molts catalans i catalanes: tenir un Estat propi.

  Posició 2: Joan Carles Isern

  Tinc 44 anys i dues criatures. Vaig arribar a Mollet l'any 1971. He estudiat batxillerat al Vicenç Plantada, al INBAD i a la UNED (majors de 25 anys) fins 2on de Dret. Vaig començar a treballar als 15 anys. Dels 20 fins aquest any a la mateixa empresa. En Mollet he participat en la Taula de Joves (1984-87); col.laborat amb el Comité de Solidaritat amb Cinco Pinos, en l'Auditoria Mediambiental de Mollet, AAVV Riera Seca, en la reivindicació d'una escola i un IES al barri de Riera Seca-Can Pantiquet; a la consulta popular contra la guerra, a la Plataforma Grup per un mollet respirable i lliure de contaminació (Reslicon). A banda he estat en la candidatura per els Ecologistes al parlament europeu l'any 1989 i el 1992 en les catalanes , militant de CCOO (1988-1995), editor de un dari d'opinió de una Associació Barrial de Barcelona, he flirtejat amb partits d'esquerra, he estat present a la candidatura de l'Entesa per mollet, he participat de Mollet Decideix i la Plataforma de Defensa de Gallecs, sóc soci Cooperativista i afí a un munt de causes més i moviments socials. Crec en la Declaració dels drets Humans i en el dret a decidir i en una politica orientada al benestar de les persones i l'igualtat de drets de totes les persones sense distinció de sexe, raça, nacionalitat, etz. No m'agraden les injustícies ni els abusos de poder. A nivell personal m'inspiro en les ensenyances de Gandhi sobre la No-violéncia activa.

  Posició 3: Montserrat Olivé

  Tinc 30 anys i sóc administrativa i també he treballat en la organització i preparació d'esdeveniments. Sóc secretaria d'Organització i Finances SI a Mollet i també pertanyo a l’executiva comarcal del Vallès Oriental amb la secretaria d'Integració i Acció Jove. És la primera vegada que participo en una formació política i una de les causes que més m'ha motivat es la situació econòmica que estem patint a l'actualitat juntament amb el tancament i deslocalitzacions d'empreses cada dia.

 • Catalunya podria arribar a ser el 4rt Estat més ric d'Europa i és podrien crear milers de llocs treball posant fi a l'espoli fiscal de 22.000 milions. Podríem tenir més beques - salaris per fomentar l'estudi i podríem ajudar als joves emprenedors amb els seus projectes laborals, empresarials, creatius i artístics.

  Posició 4: Jordi Olivé Tinc 37 anys, sóc enginyer tècnic en Sistemes de telecomunicació i treballo com a enginyer de software. Sóc el Coordinador Local de SI a Mollet i també pertanyo a l’executiva comarcal del Vallès Oriental amb la secretaria d’Acció Xarxa 2.0. Fins a la formació de SI mai havia participat en cap formació política. Una sèrie de fets com la resposta de les formacions polítiques tradicionals a la retallada de l’estatut, la forma d’ignorar la veu d’un poble a la manifestació del 10 de Juliol i la posterior votació on totes les formacions (CiU i Esquerra també) van votar en contra de la ILP per convocar una consulta popular sobre la independència, em van fer adonar que al final tot s’ha de canalitzar des de la política i que si no ho fan els polítics de sempre, ho haurem de fer nosaltres, la gent que hi creu. El projecte de SI em va engrescar des d'un primer moment i cada cop m'hi he anat implicant d'una forma més activa.

  Posició 5: Alba Espargaró Tinc 28 anys i sóc Llicenciada en Bioquímica, actualment estic realitzant el doctorat en Bioquímica a la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Crec en SI, des d’un principi ha estat un partit que m’ha interessat, es va presentar l’opció de participar-hi i veient com estan les coses últimament vaig pensar que era una molt bona opció. Crec que SI és possible viure en un País millor tenir una Catalunya millor

  Posició 6: Jaume Girbau

  Tinc 42 anys i sóc llicenciat en filologia catalana. A nivell local soc secretari d'acció municipal i a nivell comarcal secretari d'imatge i comunicació del Vallès Oriental. Fins l’arribada de SI tampoc havia participat mai activament en política, simpatitzava amb ERC però sense esperit de treball. Tinc sentiment independentista des de ben petit i a Mollet, em vaig implicar a MOLLET DECIDEIX per poder organitzar la consulta sobre el dret a l'autodeterminació de Catalunya. Després de la sentència de l'Estatut i la gran manifestació de Barcelona on l'únic crit era INDEPENDÈNCIA, i la posterior aparició de SI, vaig veure que era el moment de fer algun pas amb l’objectiu d’aconseguir allò tan anhelat per a mi, que és viure en un Estat Català lliure i sobirà.

  La llista compta ja amb vint-i-cinc persones compromeses a treballar per la independència des de l'ajuntament, denunciant l'espoli fiscal que també pateixen els consistoris locals, i fent pedagogia a la resta de la societat civil dels avantatges que tindrà per a tothom aquesta independència.

  Per a contactar amb Jordi Puyuelo T. 605-56-69-23 CAP DE LLISTA SI

 • FOTO DE GRUP

  CAP DE LLISTA JORDI PUYUELO