Novetats infantils de Febrer 2014

3
novetats nfantils novetats nfantils novetats nfantils novetats nfantils i Fede Diferente de Miriam Koch Fede Diferente és un corder. Es troba sol perquè és diferent als altres corders.... Un llibre on fins i tot el format és diferent. !No me dejan hacer nada! Text de Thierry Robberecht i il·lustracions d’Annick Masson A la protagonista d’aquest conte no li deixen treure la llengua com el camaleó, ni menjar amb les mans com els esquirols, ni dormir un dia sencer com al peresós.. ella s’ha de porta mooooooolt bé. Perquè és una bona nena... o potser no tan ? Colors de Patrick George Llibre interactiu per llegir amb els més petits i anar descobrint els colors. 2 NOVETATS PER TREBALLAR L’AUTOESTIMA DELS MÉS PETITS febrer 2014 I* I* I* I* Nanuk, Bobuk, Tontuk y una foca blanca d’ Emilio Urberuaga Als petits ossos polars Botuk i Tontuk els encanta jugar a fet i amagar amb el seu germà Nanuk què és com un bombó de xocolata en un got de llet... i el troben sempre... en Nanuk és diferent ! Aquest barret no és meu de Jon Klassen Jon Klassen és un mestre de la subtilesa que amb només tres personatges, molt poques paraules i amb poques però fantàstiques il·lustracions, explica una història plena de claus sobre les nostres emocions: un peix roba el barret d'un altre, donant-se a si mateix explicacions tranquil·litzadores i donant per descomptat que se'n sortirà. Seis hombres de David McKee Seis hombres és una al·legoria sobre la guerra i la condició humana. Junts podem! de Nicholas Oldlland Hi havia una vegada un ós, un ant i un castor que eren molt amics tot i que sovint discutien. El dia que van decidir anar a fer un tomb en canoa, es discutien per tot. I*

description

Nous contes! (i també algún llibre sobre dinosaures)

Transcript of Novetats infantils de Febrer 2014

Page 1: Novetats infantils de Febrer 2014

novetats nfantilsnovetats nfantilsnovetats nfantilsnovetats nfantils i Fede Diferente de Miriam Koch Fede Diferente és un corder. Es troba sol perquè és diferent als altres corders.... Un llibre on fins i tot el format és diferent.

!No me dejan hacer nada! Text de Thierry Robberecht i il·lustracions d’Annick Masson A la protagonista d’aquest conte no li deixen treure la llengua com el camaleó, ni menjar amb les mans com els esquirols, ni dormir un dia sencer com al peresós.. ella s’ha de porta mooooooolt bé. Perquè és una bona nena... o potser no tan ?

Colors de Patrick George Llibre interactiu per llegir amb els més petits i anar descobrint els colors.

2 NOVETATS PER TREBALLAR L’AUTOESTIMA DELS MÉS PETITS

febrer 2014

I*

I*

I*

I*

Nanuk, Bobuk, Tontuk y una foca blanca d’ Emilio Urberuaga Als petits ossos polars Botuk i Tontuk els encanta jugar a fet i amagar amb el seu germà Nanuk què és com un bombó de xocolata en un got de llet... i el troben sempre... en Nanuk és diferent !

Aquest barret no és meu de Jon Klassen Jon Klassen és un mestre de la subtilesa que amb només tres personatges, molt poques paraules i amb poques però fantàstiques il·lustracions, explica una història plena de claus sobre les nostres emocions: un peix roba el barret d'un altre, donant-se a si mateix explicacions tranquil·litzadores i donant per descomptat que se'n sortirà.

Seis hombres de David McKee Seis hombres és una al·legoria sobre la guerra i la condició humana.

Junt

s po

dem

! de

Nic

hola

s O

ldlla

nd

Hi havia una vegada un ós, un ant i un castor que eren molt amics tot i que sovint discutien. El dia que van decidir anar a fer un tomb en canoa, es discutien per tot.

I*

Page 2: Novetats infantils de Febrer 2014

El Llibre dels porcs d’Anthony Browne “El llibre dels porcs” és un àlbum altament recomanable per iniciar els lectors en una educació basada en la igualtat, i la col·laboració.

i febrer 2014

La Primavera de las 999 hermanas ranas Text de Ken Kimura i ilustraciones de Yasunari Murakami Ja ha arribat la primavera i la mare granota desperta a totes les granotetes. A totes no, la germana gran és molt mandrosa....

!No! de Marta Altés A la biblioteca ens encanta la Marta Altés i aquest conte no podia ser menys. Aquesta és la història d’un simpàtic gos i el misteri que envolat el seu nom. Ell es pensa que es diu NO Vols saber perquè?.

Les Joguines imaginàries de Joles Sennell i il·lustracions de Montse Tobella El pare de l’Humbert és molt lluny, i no pot venir mai. Ni tan sols avui, que és l’aniversari del fill. Però l’Humbert s’imagina que el pare li fa dos regals esplèndids... i, misteriosament, quan l’endemà desperta, troba un d’ells a l’habitació.

El mistero de los estudios Kellerman de Ken Follet

La Banda del Disfraz, un hàbil grup d’atracadors de bancs, ha tornat a fer de les seves. Mick Williams, un jove repartidor de diaris, no s’ha perdut cap detall dels darrers robatoris...

I**

I** I*** I* fins als 6 anys de 7 a 10 anys a partir d’11 anys

i de la Marta Altés també tenim : El Meu avi

I*

I*

I*

I***

Tot un Follet per als més joves !

Page 3: Novetats infantils de Febrer 2014

febrer 2014

ConeConeConeCone xementsxementsxementsxements

Todo lo que necesitas saber sobre los dinosaurios de Douglas Dixon Una enciclopèdia científica que despertarà la curiositat dels lectors i els hi resoldrà molts dubtes sobre l’aparició, l’expansió , l’evolució i l’extinció dels dinosaures.

Los Volcanes de Gallimard Jeunesse Pertany a la col·lecció Mundo Maravilloso d’SM i explica de manera clara i entenedora conceptes geològics aparentment complexes.

Castillos y caballeros Amb aquest llibre els més menuts descobriran com era la vida a l’Edat mitjana i als castells. Un primer contacte amb la història i la vida del passat.

i pels pares pels pares pels pares pels pares

i Inclou enllaços d’internet!

Shiatsu para bebés y niños : contactos felices para los más pequeños de Karin Una obra per aprendre a realitzar Shiatsu als postres fills, per ajudar al nadó a relaxar-se, a dormir, a estimular-lo i a aprofundir en els nostres vincles emocionals.

Ideas prácticas para animar a la lectura desde casa : manual para pequeños lectores : con actividades, consejos y juegos para que los padres fomenten la lectura en sus hijos de Fran Nuño Amb un títol que ho deixa tot dit. Per ajudar els nostres fills a gaudir de la lectura.

Bon cop de falç, defensors de la terra !

1714 Text de Jordi Sierra i Fabra i il·lustracions d’ Ignasi Blanch L’autor narra els fets del 1714 de manera rimada, que fa de bon memoritzar, com una cançó. Amb les il·lustracions característiques de l’Ignasi Blanch basades en el llapis i l'acoloriment selectiu.