Port De Sagunt Festes 2011

18
En concert (entrada lliure) Organitza: Federació de Penyes Port de Sagunt Col·labora: Excm. Ajuntament de Sagunt

description

Revista de fiestas de Port de Sagunt 2011

Transcript of Port De Sagunt Festes 2011

Page 1: Port De Sagunt  Festes 2011

En concert(entrada lliure)

Organitza: Federació de Penyes Port de SaguntCol·labora: Excm. Ajuntament de Sagunt

Page 2: Port De Sagunt  Festes 2011
Page 3: Port De Sagunt  Festes 2011

3

Amb l’arribada de l’estiu celebrem les nostres festes patronals. Ens fiquem de ple en un període on la ciutat obri les seues por-tes a la diversió perquè tots puguem gaudir d’unes setmanes de goig. Ens iniciem amb la segona quinzena de juliol, al nucli de Sagunt, i acabarem a mitjan agost, amb les del nucli del Port de Sagunt. Quasi un mes de festes per a oblidar i gaudir, com mana la tradició. Així són les nostres festes patronals: oblidar els pro-blemes per uns dies i gaudir dels actes programats.

Durant aquests dies la música, l’aigua, les penyes amb les seues xarangues, els actes taurins, les revetles, les cucanyes, les pro-ves esportives... es donen cita a la nostra ciutat perquè tots, veïns i visitants, puguem divertir-nos d’aquesta gran oferta festiva que ens preparen cada any les federacions de penyes.

Però també vull aprofitar l’ocasió per a recomanar, als qui deci-disquen passar uns dies amb nosaltres, que descobrisquen els atractius turístics que té el nostre municipi. Des de la visita al nostre entorn medieval, els jaciments arqueològics o els monu-ments del Sagunt romà, fins al descobriment del patrimoni in-dustrial o el descans a les nostres tranquil·les platges.

Conéixer-nos de prop i conéixer-nos de veritat, eixe és el meu propòsit. Sempre he manifestat que, qui ve a la nostra ciutat i ens coneix, torna a visitar-nos. Eixa és la nostra grandesa. Som dels pocs llocs on es pot trobar un elenc ludicocultural tan variat i de qualitat, com hi ha a Sagunt. Així doncs, vos anime perquè durant aquests dies de celebracions festives també gaudiu de tot el nostre ric patrimoni.

També vull felicitar per endavant tots els que fan possible les nostres festes patronals. Homes i dones, integrants de les pen-yes, que des de l’altruisme col·laboren amb l’Ajuntament perquè cada estiu puguem celebrar-les. A tots aquells que, tant des de dins com des de fora, ajuden directament o indirectament. Als membres de les Forces de Seguretat de l’Estat, Policia Local, als voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja per vetlar per la nostra seguretat; als servicis municipals... En definitiva, a tots els que, d’una manera o d’una altra, col·laboren amb les nostres festes majors.

I ara, a gaudir amb alegria. Bones festes a tots.

Alfredo Castelló SáezAlcalde-President Excm. Ajuntament de Sagunt

Con la llegada del verano celebramos nuestras fiestas patrona-les. Nos metemos de lleno en un periodo donde la ciudad abre sus puertas a la diversión para que todos podamos disfrutar de unas semanas de júbilo. Nos iniciamos con la segunda quincena de julio, en el núcleo de Sagunto, y terminaremos a mitad de agosto, con las del núcleo del Puerto de Sagunto. Casi un mes de fiestas para olvidar y disfrutar, como manda la tradición. Así son nuestras fiestas patronales: olvidar los problemas por unos días y disfrutar de los actos programados.

Durante estos días la música, el agua, las peñas con sus charan-gas, los actos taurinos, las verbenas, las cucañas, las pruebas deportivas... se dan cita en nuestra ciudad para que todos, veci-nos y visitantes, podamos divertirnos de esta gran oferta festiva que nos preparan cada año las federaciones de peñas.

Pero también quiero aprovechar la ocasión para recomendar, a quienes decidan pasar unos días con nosotros, que descubran los atractivos turísticos que tiene nuestro municipio. Desde la visita a nuestro entorno medieval, los yacimientos arqueológicos o los monumentos del Sagunto romano, hasta el descubrimiento del patrimonio industrial o el descanso en nuestras tranquilas playas.

Conocernos de cerca y conocernos de verdad, ese es mi propó-sito. Siempre he manifestado que quien viene a nuestra ciudad y nos conoce, vuelve a visitarnos. Esa es nuestra grandeza. Somos de los pocos lugares donde se puede encontrar un elenco lúdico-cultural, tan variado y de calidad, como existe en Sagunto. Así pues, animo a todos a que durante estos días de celebraciones festivas también disfruten de todo nuestro rico patrimonio.

También quiero felicitar de antemano a todos los que hacen posible nuestras fiestas patronales. Hombres y mujeres, inte-grantes de las peñas, que desde el altruismo colaboran con el Ayuntamiento para que cada verano podamos celebrarlas. A to-dos aquellos que, tanto desde dentro como desde fuera, ayudan directa o indirectamente. A los miembros de las Fuerzas de Se-guridad del Estado, Policía Local, a los voluntarios de Protección Civil y de Cruz Roja por velar por nuestra seguridad; a los servi-cios municipales... En definitiva, a todos los que, de una u otra manera, colaboran con nuestras fiestas mayores

Y ahora, a disfrutar con alegría. Felices fiestas a todos.

Alfredo Castelló SáezAlcalde-Presidente Excmo. Ayto. de Sagunto

Foto

de

Juan

Hig

uera

s

Page 4: Port De Sagunt  Festes 2011

4

Page 5: Port De Sagunt  Festes 2011

5

Llegan, de nuevo, las fiestas patronales en honor a los Santos Abdón y Senent y la Virgen de Begoña, y durante estos días la ciudad se transforma para acoger eventos diversos y variados que permitan, a personas de todas las edades, disfrutar en algún momento de las mismas, a nuestros vecinos y a los que nos visitan para conocer nuestro municipio.

Desde las “Xopás” hasta los castillos de fuegos artificiales, pa-sando por conciertos de bandas de música, festejos taurinos, los días del niño, de los mayores, orquestas, verbenas, pilota valen-ciana, cucañas, actos litúrgicos y un largo etc, desde el 16 de julio al 15 de agosto.

Estos días servirán para que todos los vecinos, y los que pa-san aquí sus vacaciones, disfrutemos de momentos agradables, aparcando, durante unas horas, los problemas diarios que no son pocos, dando paso a disfrutar de unos ratos agradables junto a familiares y amigos.

Los recintos feriales se han convertido en el epicentro de las actividades festivas, en los que se dan cita miles de personas para disfrutar de las atracciones de feria, de los mesones, de las actuaciones en los escenarios, o a pie de calle, y de los espectá-culos taurinos, una tradición muy arraigada en la cultura popular valenciana.

Además, las fiestas, junto a nuestro rico patrimonio, nuestras excepcionales playas y un sinfín de elementos más, son otro pi-lar que sirven para dinamizar la economía de nuestro municipio, aprovechando la llegada de visitantes con el beneficio que aporta al comercio local.

Antes de despedirme deciros que es un orgullo seguir trabajando para todos los habitantes de nuestro municipio desde la conce-jalía de cultura popular y fiestas en esta legislatura que acaba de comenzar, y, como siempre, pediros disculpas anticipadas por las molestias que las fiestas ocasionen en estos días, al tiempo que quiero agradecer públicamente, una vez más, la labor que llevan a cabo las Federaciones de Peñas de Sagunto y Puerto de Sagun-to, con Ángel y Jose al frente, desarrollando un trabajo altruis-ta, que nunca está valorado como se debe, para que todas las personas que se acerquen a nuestros recintos feriales puedan disfrutar de toda la variedad de actividades que se les ofrecen.

Felices fiestas y os esperamos.

José Luis Martí GonzálezConcejal de Cultura Popular y Fiestas

Excmo. Ayuntamiento de Sagunto

Arriben, de nou, les festes patronals en honor als sants Abdó i Senén i la Mare de Déu de Begonya, i durant aquests dies la ciu-tat es transforma per a acollir esdeveniments diversos i variats que permeten, a persones de totes les edats, gaudir-les en algun moment, als nostres veïns i als qui ens visiten per a conéixer el nostre municipi.

Des de les xopades fins als castells de focs artificials, passant per concerts de bandes de música, festejos taurins, els dies del xiquet, dels majors, orquestres, revetles, pilota valenciana, cu-canyes, actes litúrgics i un llarg etcètera, des del 16 de juliol al 15 d'agost.

Aquests dies serviran perquè tots els veïns, i els que passen ací les seues vacances, gaudim de moments agradables, aparquem durant unes hores els problemes diaris, que no en són pocs, i donem pas a gaudir d'unes estones agradables al costat de fa-miliars i amics.

Els recintes firals s'han convertit en l'epicentre de les activitats festives, en els quals es donen cita milers de persones per a gaudir de les atraccions de fira, dels hostals, de les actuacions en els escenaris, o a peu de carrer, i dels espectacles taurins, una tradició molt arrelada en la cultura popular valenciana.

A més, les festes, juntament amb el nostre ric patrimoni, les nostres excepcionals platges i una infinitat d'elements més, són un altre pilar que serveix per a dinamitzar l'economia del nostre municipi, aprofitant l'arribada de visitants amb el benefici que aporta al comerç local.

Abans d'acomiadar-me, vull dir-vos que és un orgull continuar treballant per a tots els habitants del nostre municipi des de la Regidoria de Cultura Popular i Festes en aquesta legislatura que acaba de començar, i, com sempre, demanar-vos disculpes an-ticipades per les molèsties que les festes ocasionen en aquests dies, alhora que vull agrair públicament, una vegada més, la tas-ca que duen a terme les federacions de Penyes de Sagunt i del Port de Sagunt, amb Ángel i José al front, que desenvolupen un treball altruista, que mai està valorat com cal, perquè totes les persones que s'acosten als nostres recintes firals puguen gaudir de tota la varietat d'activitats que se'ls ofereixen.

Bones festes i vos esperem.

José Luis Martí GonzálezRegidor de Cultura Popular i Festes

Excm. Ajuntament de Sagunt

Foto

de

Juan

Hig

uera

s

Page 6: Port De Sagunt  Festes 2011

6

Dissabte 30 de juliol10.00 hores Muntada de cadafals 20.00 hores Tombet de bous per a totes les penyes Col·labora: Carpes Gastronòmiques

Diumenge 31 de juliol09.00hores Concurs de petanca al Centre Cívic (entrega

de trofeus a les 19.30)22.00hores Concert de la Banda Simfònica Lira Sagunti-

na al Centre Cívic

Dilluns 1 d’agost22.30 hores Concert de música a càrrec de la Banda de

Música Unión Musical Porteña al Centre Cívic23.30 hores Inauguració recinte firal

Dimarts 2 d’agost23.00 hores Concert de la Banda de Música de Canet

d’en Berenguer al Centre Cívic24.00 hores Terrassa d’estiu

Dimecres 3 d’agost18.00 hores Trobada de Majors a la Gerència amenitzat

amb orquestra24.00 hores Terrassa d’estiu

Dijous 4 d’agost23.30 hores Concentració de penyes a la rotonda Perio-

dista Azzati amb Camp de Morvedre23.30 hores Correfoc des de la rotonda de concentració

de penyes fins a la Tinència d’Alcaldia

Sábado 30 de julio10:00 horas Montada de cadafales 20:00 horas Tombet de toros para todas las peñas Colabora: Carpas Gastronómicas

Domingo 31 de julio09:00horas Concurso de petanca en el Centro Cívico

(Entrega de trofeos a las 19:30)22:00horas Concierto de la Banda Sinfónica Lira Sagun-

tina en el Centro Cívico

Lunes 1 de agosto22.30 horas Concierto de música a cargo de la Banda de

Música Unión Musical Porteña en el Centro Cívico

23:30 horas Inauguración recinto ferial

Martes 2 de agosto23:00 horas Concierto de la Banda de Música de Canet

d’En Berenguer en el Centro Cívico24:00 horas Terraza de verano

Miércoles 3 de agosto18:00 horas Encuentro de Mayores en la Gerencia Ameni-

zado con Orquesta24:00 horas Terraza de verano

Jueves 4 de agosto23:30 horas Concentración de Peñas en la rotonda Perio-

dista Azzati con Camp de Morvedre23:30 horas Correfoc desde la rotonda de concentración

de Peñas hasta la Tenencia de Alcaldía24:00 horas Tro d’Avís y Xopà. Chupinazo en el CEIP Ntra.

Sra. de Begoña24:00 horas Terraza de verano 24:30 horas Fuegos Artificiales en recinto ferial

Page 7: Port De Sagunt  Festes 2011

7

24.00 hores Tro d’Avís i Xopà. Chupinazo al CEIP “Ntra. Sra. de Begoña”

24.00 hores Terrassa d’estiu 24.30 hores Focs artificials al recinte firal24.30 hores Dos bous embolats i vaques. Ramaderia

GREGORIO DE JESÚS24.30 hores Orquestra ARCO IRIS

Divendres 5 d’agost12.00 hores Prova de vaques. Ramaderia EL CANTERA18.30 hores Vesprada de vaques i bous ramaderia EL MA-

CUA, de Navarra23.00 hores Espectacular correfoc de foc infantil24.00 hores Orquestra LA CRUZADA 24.00 hores Nit de vaques i bous. Ramaderia EL MACUA,

de Navarra24.00 hores Terrassa d’estiu

Dissabte 6 d’agost12.00 hores Prova de vaques. Ramaderia TEODORO

GARCÍA GAMÓN18.30 hores Vesprada de vaques i bous. Ramaderia

JAIME DOMÈNECH23.00 hores Orquestra EL GRUPO.ES 23.30 hores Concurs de disfresses amb premis per a tot

el públic24.00 hores Nit de bous. Ramaderies JAIME DOMÈNECH24.00 hores Terrassa d’estiu

Diumenge 7 d’agost10.00 hores Dia de les Penyes Tercera concentració motera del Port Col·labora: Komando Saguntum, de

[email protected] hores Dia de les paelles (entrega de llenya i aigua)23.00 hores Speed Tràiler, Festival Remember amb JOSÉ

COLL24.00 hores Terrassa d’estiu

Dilluns 8 d’agost12.00 hores Prova de vaques. Ramaderia LA CANTERA18.30 hores Vesprada de vaques i bous. Ramaderia DANI

MACHANCOSES 20.00 hores Jocs tradicionals23.00 hores Gran entrada de bous de cartó infantils, amb

regals23.00 hores Actuació grups locals: THORKUATHOR, LE-

VIATAN, MAGOS DE LA PALABRA, KAME&DJ BASE

24:30 horas Dos toros embolados y vacas. Ganadería GREGORIO DE JESÚS

24:30 horas Orquesta “ARCO IRIS”

Viernes 5 de agosto12:00 horas Prueba de vacas. Ganadería EL CANTERA18:30 horas Tarde de vacas y toros Ganadería EL MACUA,

de Navarra23:00 horas Espectacular Correfoc de fuego infantil24:00 horas Orquesta “LA CRUZADA” 24:00 horas Noche de Vacas y Toros. Ganadería EL MA-

CUA, de Navarra24:00 horas Terraza de verano

Sábado 6 de agosto12:00 horas Prueba de vacas. Ganadería TEODORO GAR-

CÍA GAMÓN18:30 horas Tarde de vacas y toros. Ganadería “JAIME

DOMENECH”23:00 horas Orquesta “EL GRUPO.ES” 23:30 horas Concurso de disfraces con premios para todo

el público24:00 horas Noche de toros. Ganaderías “JAIME DOME-

NECH “24:00 horas Terraza de verano

Domingo 7 de agosto

10:00 horas Día de la Peñas 3ª Concentración motera del Puerto Colabora: Komando Saguntum, de ruta-

[email protected]:30 horas Día de las Paellas (Entrega de leña y agua)23:00 horas Speed Trailer, Festival Remember con “JOSE

COLL”24:00 horas Terraza de verano

Page 8: Port De Sagunt  Festes 2011

8

24.00 hores Nit de bous i vaques. Ramaderies DANI MACHANCOSES i GREGORIO DE JESÚS

24.00 hores Terrassa d’estiu

Dimarts 9 d’agost10.00 hores Durant tot el dia i nit, Gran Circuit de Painbull12.00 hores Prova de vaques. Ramaderia VICENTE PERIS18.30 hores Vesprada de vaques i bous. Ramaderia

FERNANDO MACHANCOSES20.00 hores Final jocs tradicionals24.00 hores Nit de bous i vaques. Ramaderies FERNANDO

MACHANCOSES i LA CANTERA23.00 hores Actuació Casa d’Andalusia i Centre Cultural i

Recreatiu Aragonés 24.00 hores Terrassa d’estiu

Dimecres 10 d’agost10.00 hores De 10 a 13 hores i de 17 a 22.00 hores 5é

GRAN DIA TEMÀTIC DEL XIQUET@, amb parcs infantils, sorpreses, maquillatges, contacontes, discomòbil infantil i malabars

12.00 hores Concurs de jocs de taula entre penyes19.30 hores Espectacle infantil, berenar, màgia i dis-

comòbil infantil22.30 hores Gran concert MEDINA AZAHARA. Actua de

teloner ARRASA -entrada lliure-

Dijous 11 d’agost12.00 hores Prova de vaques. Ramaderia TEODORO

GARCÍA GAMÓN18.30 hores Vesprada de vaques i bous. Ramaderia

FERNANDO MACHANCOSES23.00 hores Gran entrada taurina infantil amb embolades23.00 hores Terrassa d’estiu24.00 hores Nit de bous i vaques. Ramaderies FERNANDO

MACHANCOSES i TEODORO GARCÍA GAMÓN24.00 hores Actuació Casa d’Aragó i Grup de Danses Els

Fallers

Divendres 12 d’agost18.00 hores Inici del XXII Concurs de Pintura en Asfalt Repartiment de parcel·les al carrer de la

Llibertat, 121 Organitza: Associació Cultural de Veïns Barri

Obrer12.00 hores Prova de vaques. Ramaderia VICENTE PERIS18.30 hores Durant tota la vesprada Concurs de Xarangues18.30 hores Espectacular exhibició de 8 bous de la rama-

deria EL MACUA, de Navarra23.00 hores Gran entrada taurina infantil23.00 hores Terrassa d’estiu 23.00 hores Macro discomòbil24.00 hores Nit de bous i vaques. Ramaderies EL MACUA,

de Navarra i VICENTE PERIS

Dissabte 13 d’agost18.00 hores 44a Volta a Peu al Port de Sagunt. Lloc:

plaça de la Concòrdia Organitza: Club Esportiu Camp de Morvedre

Lunes 8 de agosto12:00 horas Prueba de vacas. Ganadería “LA CANTERA”18:30 horas Tarde de vacas y toros. Ganadería “DANI

MACHANCOSES” 20:00 horas Juegos Tradicionales23:00 horas Gran Entrada de Toros de Cartón Infantiles,

con regalos23:00 horas Actuación Grupos Locales: THORKUA-

THOR, LEVIATAN, MAGOS DE LA PALABRA, KAME&DJ BASE

24:00 horas Noche de Toros y vacas. Ganaderías “DANI MACHANCOSES” y “GREGORIO DE JESÚS”

24:00 horas Terraza de verano

Martes 9 de agosto10:00 horas Durante todo el día y noche, Gran Circuito de

Painbull12:00 horas Prueba de vacas. Ganadería “VICENTE

PERIS”18:30 horas Tarde de vacas y toros. Ganadería “FER-

NANDO MACHANCOSES”20:00 horas Final Juegos Tradicionales24:00 horas Noche de Toros y Vacas. Ganaderías “FER-

NANDO MACHANCOSES” y “LA CANTERA”23:00 horas Actuación Casa de Andalucía y Centro Cul-

tural y Recreativo Aragonés 24:00 horas Terraza de verano

Miércoles 10 de agosto10:00 horas De 10 a 13 horas y de 17 a 22:00 horas 5º

GRAN DIA TEMATICO DEL NIÑ@, con parques infantiles, sorpresas, maquillajes, cuenta cuentos, discomóvil infantil y malabares

12:00 horas Concurso de Juegos de Mesa entre peñas19:30 horas Espectáculo infantil, merienda, magia y

discomóvil infantil

22:30 horas Gran Concierto “MEDINA AZAHARA”. Actúa de telonero “ARRASA”. -Entrada Libre-

Page 9: Port De Sagunt  Festes 2011

9

23.30 hores Espectacle musical Actuen els grups MANOLO SARRIÁ, CARLOS CHOVA, DAYANA, MARÍA GRACIA Y COMPA-ÑÍA.

24.00 hores Terrassa d’estiu

Diumenge 14 d’agost20.30 hores XXVII Dansada del Port de Sagunt (al passeig

marítim) Organitza Grup de Danses de Morvedre En acabar l’acte es farà el ball de plaça, a la

plaça la Concòrdia24.00 hores Terrassa d’estiu

Dilluns 15 d’agost10.00 hores Cucanyes marítimes a la dàrsena portuària.14.00 hores Mascletà. Pirotècnia ZARZOSO, d’Altura19.00 hores Missa Major en honor a la Mare de Déu de

Begonya20.00 hores Processó des de l’església de Begonya

acompanyat de Danses Els Fallers24.30 hores Castell de focs artificials. Pirotècnia ZARZO-

SO, d’Altura24.30 hores Discomòbil fi de festes

- LA UBICACIÓ DE LES ACTIVITATS I ESPECTACLES PÚBLICS ÉS EL RECINTE FIRAL, LLEVAT QUE S’ESPECIFIQUE UNA AL-TRA ZONA EN EL PROGRAMA -

Jueves 11 de agosto12:00 horas Prueba de vacas. Ganadería “TEODORO

GARCÍA GAMÓN”18:30 horas Tarde de vacas y toros “Ganadería “FER-

NANDO MACHANCOSES”23:00 horas Gran Entrada Taurina Infantil con emboladas23:00 horas Terraza de verano24:00 horas Noche de Toros y Vacas. Ganaderías

“FERNANDO MACHANCOSES” y “TEODORO GARCÍA GAMÓN”

24:00 horas Actuación Casa de Aragón y Grup de Dances Els Fallers

Viernes 12 de agosto18.00 horas Inicio del XXII Concurso de Pintura en Asfalto Reparto de parcelas en la calle Libertad, 121 Organiza: Asociación Cultural de Vecinos

Barrio Obrero12:00 horas Prueba de vacas. Ganadería “VICENTE PERIS”18:30 horas Durante toda la tarde Concurso de Cha-

rangas 18:30 horas Espectacular Exhibición de 8 toros de la

ganadería “EL MACUA”, de Navarra23:00 horas Gran Entrada Taurina Infantil23:00 horas Terraza de verano 23:00 horas Macro discomóvil24:00 horas Noche de toros y vacas. Ganaderías “EL

MACUA”, de Navarra y “VICENTE PERIS”

Sábado 13 de agosto18:00 horas 44ª Volta a Peu al Port de Sagunt. Lugar:

Plaza de la Concordia Organiza: Club Deportivo Camp de Morvedre23:30 horas Espectáculo Musical

Actúan el Grupo MANOLO SARRIÁ, CARLOS CHOVA, DAYANA, MARÍA GRACIA Y COMPAÑÍA.

24:00 horas Terraza de verano

Domingo 14 de agosto20:30 horas XXVII Dansà del Puerto de Sagunto (En el

paseo marítimo) Organiza grupo de Danzas de Morvedre Al finalizar el acto se realizará el baile de

Plaza, en la plaza La Concordia24:00 horas Terraza de verano

Lunes 15 de agosto10:00 horas Cucañas marítimas en la Dársena portuaria.14:00 horas Mascletà. Pirotecnia ZARZOSO, de Altura19:00 horas Misa Mayor en honor a Nuestra Señora de

Begoña20:00 horas Procesión desde la Iglesia de Begoña acom-

pañado de Dances Els Fallers24:30 horas Castillo de fuegos artificiales. Pirotecnia

ZARZOSO, de Altura24:30 horas Discomóvil Fin de Fiestas

- LA UBICACIÓN DE LAS ACTIVIDADES Y ESPECTÁCULOS PÚ-BLICOS ES EL RECINTO FERIAL, SALVO QUE SE ESPECIFIQUE OTRA ZONA EN EL PROGRAMA -

Peña Retalladors Peña Montón Peña Che Kim Fun FaPeña El BouPeña Pelin CocidoPeña El GolpePeña Dont WorryPeña AsiloPeña MenistroPeña OrbitesPeña WichitaPeña Fusta Y FerroPeña Plaza El SolPeña Gran PaellaPeña El PeñascoPeña IbéricaPeña El VasoPeña Uy Uy Uy Peña Bon MenjarPeña PalmeretaPeña La PatronaPeña JamacucoPeña MetálicosPeña Escala Y CordaPeña WhiskiPeña NoudesPeña Los Esparramaos

Peña BotichiPeña El CoyotePeña TrapolaPeña El Peña El Empuje Peña YayosPeña Per CollonsPeña La CarcasaPeña Los CazadoresPeña PreservetePeña El SustoPeña PirataPeña ResacaPeña Tate La ZapatillaPeña CorrecaminosPeña Te EmbistoPeña La SombrillaPeña La JaimaPeña De FiaoPeña No Me Cuentes MilongasPeña Cuatro GatosPeña El Timón de Tutan KamonPeña Gabinete de CrisisPeña WenrrollitoPeña Viva YoPeña La Risa

Page 10: Port De Sagunt  Festes 2011

10

Jueves 11 de agosto. Por las parejas, matrimonios y familias.Rosario y Exposición del Santísimo a las 19.30 horas. TRIDUO.Celebración Eucarística a las 20.00 horas en la Parroquia de Be-goña

Viernes 12 de agosto. Por todos los difuntos. Rosario y Exposición del Santísimo a las 19.30 horas. TRIDUOCelebración Eucarística a las 20.00 horas en la Parroquia de Be-goña

Sábado 13 de agosto. Por toda la feligresía. Rosario y Exposición del Santísimo a las 19.30 horasCelebración Eucarística a las 20.00 horas en la Parroquia de Be-goña

Domingo 14 de Agosto. La Víspera. Celebración Vespertina de La Fiesta.Vísperas Solemnes a las 19.00 horas. VOLTEO GENERAL DE CAMPANAS.

Eucaristía a las 19.30 horas. A continuación Besamanos a la Vir-gen de Begoña y presentación a la Virgen de los niños bautizados durante 2010.

Lunes 15 de Agosto. La FiestaEucaristía de la Asunción A las 11.00 horas en la Parroquia del Carmen

A las 12.00. VOLTEO GENERAL DE CAMPANAS

Misa Solemne de Acción de GraciasA las 19.30 horas y a continuación PROCESIÓNPor las calles 9 de Octubre, Virgen de los Dolores, Teodoro Llo-rente y calle del Trabajo para regresar a la parroquia

Rogamos a los vecinos de estas calles ornamenten la calle y los balcones adecuadamente para el paso de la Virgen

Page 11: Port De Sagunt  Festes 2011

11

Page 12: Port De Sagunt  Festes 2011

12

Page 13: Port De Sagunt  Festes 2011

13

Page 14: Port De Sagunt  Festes 2011

14

Page 15: Port De Sagunt  Festes 2011

15

Page 16: Port De Sagunt  Festes 2011

16

Page 17: Port De Sagunt  Festes 2011

17

Page 18: Port De Sagunt  Festes 2011