PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

6
PREMI SAMBORI 2011 13é concurs de literatura en valencià

Transcript of PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

Page 1: PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

PREMISAMBORI2011

13é concurs de literatura en valencià

Page 2: PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

1a fase: CENTRES1. El professor/a procurarà que el treball del’alumnat es faça a l’aula i, en tot cas, elguiarà i revisarà perquè assolisca un nivelld’expressió i correcció ortogràfica adequata cada nivell.

D’entre tots els participants a l’aula, el/laprofessor/a elegirà un màxim de tres treballs.

2. El professorat de cicle o departamentescollirà tants treballs com aulesparticipants hi haja a cada cicle. En el cicled’Educació Infantil en la modalitat individual,s’escollirà un treball de cada edat.

3. El/la responsable de centre lliuraràels treballs seleccionats acompanyats delfull de participació i de l'acta de centreadjunts a aquestes bases, degudamentcomplimentats, al lloc on determinen elsresponsables comarcals de la fase Trobadao a la Fundació Sambori.

4. L’organització agrairà que, en cas que hihaja treballs seleccionats passats al’ordinador, ens envien l’arxiu a l’adreç[email protected] indicant en l’assumpteel nom i cognoms de l’alumne/a.

5. El termini de presentació seràel 11 de febrer de 2011.

BASES 2011Per tal de promoure i difondre l’ús literari delvalencià dins l’àmbit educatiu, la FundacióSambori ha decidit convocar i impulsar el 13éPremi Sambori, adreçat a l’alumnat d’Infantil,Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius,Formació de Persones Adultes i Escoles Oficialsd’Idiomes (EOI). Es regirà d’acord amb les següentsbases:

1. El concurs serà de creació literària, i el treballpodrà anar acompanyat d’il·lustracions que tambéseran avaluades.

2. Les obres seran en valencià, originals,individuals i de tema lliure.

3. L’extensió màxima serà de:

Formació Persones Adultes i EOI .... 5 pàginesBatxillerat i Cicles Formatius ........ 5 pàginesPrimer i Segon cicle d’ESO ........... 4 pàginesSegon i Tercer cicle de Primària .... 3 pàginesPrimer cicle de Primària ............... 2 pàginesEducació Infantil Individual .......... 1 pàgina

En Educació Infantil d’Aula es poden utilitzarun màxim de 10 cartolines o fulls amb una grandàriamàxima de 50x65 cm. si es pensa fer un formatde llibre. Es valorarà la intervenció dels alumnes,tant en el text com en les il·lustracions i presentaciófinal del treball. Es podrà adjuntar una explicaciómetodològica, pedagògica, didàctica... sense oblidarque es tracta d’un premi de literatura.

4. Els treballs es presentaran amb una lletra Arialen cos 12, o bé manuscrits. En Educació Infantil,els textos estaran sempre manuscrits pels alumnes,tot i que podran aparéixer altres cal·ligrafies,d’adult o d’ordinador, per fer-los més llegibles.

5. Tots els treballs hauran d’anar acompanyats delfull de participació, degudament complimentat,adjunt a aquestes bases. I no s’escriurà ni elnom del participant ni el del centre en eltreball original.

6. La Fundació Sambori es reserva l’opció depublicar els treballs premiats.

7. El termini de presentació serà el dia 11 defebrer de 2011.

8. Els treballs que no acomplisquen íntegramentaquests requisits seran desqualificats.

Page 3: PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

3a fase: FINAL

2a fase: TROBADA1. Els premis s’agruparan segons l’àmbitterritorial que desenvolupe cadacoordinadora i en el marc de les trobadesd'escoles en valencià. Aquelles comarquessense trobada s’adscriuran a la més pròximageogràficament.

2. Els treballs s’agruparan per cicles:Educació Infantil; Primer, Segon i TercerCicle de Primària; Primer i Segon Cicled'ESO; Batxillerat i Cicles Formatius iFormació de Persones Adultes i EOI.

3. El jurat comarcal seleccionarà un màximde tres treballs per cicle, excepte al’Educació Infantil (en la modalitat d’aulai en la modalitat individual) on hi haurà unseleccionat de 0 a 3 anys, un de 3 anys,un de 4 anys i un altre de 5 anys.

4. Els premis consistiran en lots de llibreso material escolar, excepte en la modalitatd’aula d’Educació Infantil on el premiconsistirà en material per a l'aula.

5. Els originals no seleccionats en la faseTrobada podran ser recollits fins al 30 dejuny de 2011 a la comarca corresponent.

6. Serà responsabilitat de cada coordinadoraorganitzar el lliurament de premis comarcal,i designar un responsable que remetrà elstreballs guanyadors, les actes i els fulls departicipació a la Fundació Sambori, abansdel 31 de març de 2011.

1. Entre tots els guanyadors i guanyadoresde la fase Trobada s’atorgaran tres premisper categoria, que seran guardonats ambuna menció honorífica i material escolar.

El primer premi de cada cicle serà distingitamb un viatge lúdic i cultural de dos diesper al guanyador o la guanyadora més dosacompanyants. La modalitat d’aulad’Educació Infantil serà premiada ambmaterial escolar i una activitat d’animaciólectora per a l’aula.

A més, la Fundació Sambori atorgarà dospremis especials: el Premi Vicent Marçàa la participació comarcal, i el Premi EmparGranell al millor projecte pedagògic delstreballs d'infantil d'aula.

En el cas de la Formació de Persones Adultesi EOI el premi serà en metàl·lic: 500 per alprimer premi, 300 el segon i 200 el tercer.

2. El jurat estarà integrat per professionalsde les associacions i entitats col·laboradores,tot i quedant nomenat per la FundacióSambori.

3. El lloc i el dia de l’acte de lliurament delsPremis Sambori s’anunciará en la nostrapàgina web: www.sambori.net

Page 4: PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

PERSONA RESPONSABLE CORREU ELECTRÒNICTELÈFON PARTICULAR

Certificació del centre:VIST I PLAU DELDIRECTOR/DIRECTORA DEL CENTRE

SEGELL DEL CENTRE PERSONA RESPONSABLESAMBORI DEL CENTRE

Signat:Signat:

NOMBRE D’ALUMNES I D'AULES PARTICIPANTS

En cas que els espais reservats resultaren insuficients, podeu adjuntar una altra acta de participació de centre.

NOMBRE DE PROFESSORATQUE HI HA COL·LABORAT

CEIP

IES 1r ESO 2n ESO 3r ESO 4t ESO 1r BAT 2n BAT CF TOTAL

Alumnes

Aules

0-3 anys 3 anys 4 anys 5 anys 1r 2n 3r 4t 5é 6é TOTAL

Alumnes

Aules

FPA/EOI

Alumnes

Aules

NOTA: per a participar és obligatori omplir i lliurar aquestes dades al SAMBORI TROBADA.Aquestes dades sols s’utilitzaran per l’organització del Sambori. En el cas de participació singular d’un mestre o d’una mestrai la seua aula, sols signarà el mateix amb el segell del centre.

TAMBÉ PODEU IMPRIMIR AQUEST FORMULARI DES DE WWW.SAMBORI.NET

ACTA DE CENTREPremi Sambori 2011

NOM DEL CENTRE: COMARCA:

ADREÇA: POBLACIÓ: CP:

CIF: CORREU-E: TELÈFON/FAX:

TREBALLS SELECCIONATS PER A CONCURSAR A LA FASE TROBADA

NOM i COGNOMS CURS/GRUPCICLE TÍTOL DEL TREBALL

SÍ, volem subscriure’ns a la col·lecció de guardonats comarcals ARC DE SANT MARTÍ.

Col·lecció de Primària [6 llibres anuals, 42 ] Col·lecció de Secundària [6 llibres anuals, 48 ]

Page 5: PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

Títol del treball

NOTA: aquesta fitxa anirà de portada en tots els treballs que es presenten a la fase Trobada.

TAMBÉ PODEU IMPRIMIR AQUEST FORMULARI DES DE WWW.SAMBORI.NET

Ref:A complimentar per l'organització

Dades del centre des d'on es participaNOM DEL CENTRE ______________________________________________________________________

POBLACIÓ ____________________ ADREÇA __________________________ CODI POSTAL __________

TELÈFONS / FAX _____________ / _____________ CORREU ELECTRÒNIC ________________________

Dades personals de l'autor/aTELÈFONS:ADREÇA:NOM I COGNOMS:

POBLACIÓ: CODI POSTAL: CORREU ELECTRÒNIC:

Dades de l'aula (només per a INFANTIL modalitat d'aula)TELÈFONS:ADREÇA:MESTRA/MESTRE:

NIVELL:

POBLACIÓ: CODI POSTAL: CORREU ELECTRÒNIC:

Núm. ALUMNES:

FULL DE PARTICIPACIÓPremi Sambori 2011

Comarca Població Codi Postal

Identificació del cicle al qual pertany aquest treball

TERCER CICLE PRIMÀRIA

SEGON CICLE PRIMÀRIA

PRIMER CICLE PRIMÀRIA

BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS

SEGON CICLE D'ESO

PRIMER CICLE D'ESOEDUCACIÓ INFANTIL:

0-3 anys

3 anys

4 anys

5 anys

FORMACIÓ PERSONES ADULTES / EOI

No autoritze a Fundació Sambori a cedir les meues dades a entitats col·laboradores.Les dades que ens facilita s'inclouran en fitxers automatitzats que es conservaran d'acord amb la Llei Orgànica 15/99 de Protecció de dades decaràcter personal, i es tractarà d'una manera confidencial. L'interessat es podrà adreçar a l'entitat per demanar-ne la consulta, actualització,rectificació o cancel·lació, si vol i atorga consentiment exprés perquè aquestes dades puguen ser utilitzades per l'esmentada entitat, amb la finalitatd'oferir-li serveis i productes que siguen del seu interès.

Page 6: PREMI 13é concurs de literatura en valencià SAMBORI 2011

Amb el suport de:

Organitza:

Hi col·laboren:

Ajuntaments: Agullent, Alacant, Alaquàs, Albal, Albalatdels Tarongers, Alcoi, Alcúdia, Alfafar, Alfara d’Algímia,Alfarrassí, Algar, Algímia d’Alfara, Almussafes, Atzenetad’Albaida, Atzeneta del Maestrat, Barxeta, Benaguasil,Benavites, Beneixama, Benetússer, Benidoleig, Benifaió,Benifairó de les Valls, Benigànim, Benimaclet, Benissa,Bocairent, Bonrepòs i Mirambell, Burjassot, Calp, Canetd’En Berenguer, Castelló de la Ribera, Cocentaina, Corbera,el Palomar, el Pinós, Elx, Estivella, Faura,  Gandia, Gàtova,Gavarda, Gilet, Ibi, l’Alfàs del Pi, l’Alqueria d’Asnar,l’Eliana, l’Olleria, Llíria, Llombai, Manuel, Massanassa,Moixent, Montcada, Montesa, Muro, Mutxamel, Novelda,Petrés, Picanya, Picassent, Quart de les Valls, Quartell,Quatretonda, Sagunt, Silla, Sollana, Sueca, Vilamarxant,Vila-real, Xeresa i Xixona.

Institucions: Caixa Popular, Centre Municipal de Culturad’Alcoi, Consell Valencià de Cultura, Fundació Bancaixa,Generalitat de Catalunya, Mancomunitat de MunicipisHorta Nord, Mancomunitat de Municipis Ribera Alta,Mancomunitat de Municipis de la Safor, Mancomunitatde Municipis de la Vall d’Albaida, Acadèmia Valencianade la Llengua i Conselleria d’Educació.

Empreses: Andana Editorial, Baula-Edelvives, Bromera,Brosquil, Bullent, Camacuc, Carena, Denes, Ecir Editorial,Edicions 96, Editorial Brief, Editorial l’Eixam, Marfil,Perifèric Edicions, PM Produccions, Tabarca Edicions,Tàndem Edicions, Cooperativa Àbacus, Llibreries d’Alcoi,Llibreria Miralles de Cocentaina i PortAventura.

C/ Arquitecte Artal, 3A baix - 46450 - Benifaió

Telèfon: 96 179 56 50 - Mòbil: 675 56 21 51

[email protected] - www.sambori.net

Gràcies pel vostre èxitde participació!L'any 2010 van participar 575 centres,4.062 professors i professores, i 85.832alumnes al Premi Sambori.

Dis

seny

grà

fic ©

Cès

ar A

mig

uet -

Il·lu

stra

ció

© In

cha